Įkraunama...
Įkraunama...

Gruzija. Žvilgsnis iš arčiau. II Tema

QUOTE(abejingas @ 2015 06 22, 18:38)

o, geras. čia kuriam laikui, pirmyn- atgal? gruodį pirkausi kovui už 60 eu pirmyn atgal. vasarai vadinas ne baisiai pakilo kainos...
viskas, metu tą progšę-gaidys ji g.gif . reikės normaliai pasidomėt pačiam ax.gif
Atsakyti
80€ į abi puses. pirkom is anksto..
Atsakyti
pirkau rugsėjo mėnesį, išvykimas liepa. Kaina gera, bet ką labai nuveikti nesugalvojau. Bus kaip Palanga tik šiltesnė ir pigesnė. Labiausiai nekenčiu muziejų ir visokių šedevrų žiūrėti, o patinka pasivaikščiojimai gamtoje. 20-30km dienai pats tas.
Atsakyti
QUOTE(abejingas @ 2015 06 27, 09:31)
pirkau rugsėjo mėnesį, išvykimas liepa. Kaina gera, bet ką labai nuveikti nesugalvojau. Bus kaip Palanga tik šiltesnė ir pigesnė. Labiausiai nekenčiu muziejų ir visokių šedevrų žiūrėti, o patinka pasivaikščiojimai gamtoje. 20-30km dienai pats tas.

Jei patinka gamta, tai tiesiog nuodėmė ten likti prie jūros (kuri visai neypatinga, o infrastruktūra prastoka), ir neužsikelt į Kaukazą. Jau ne kartą čia rašiau, kokia klaida man buvo apskritai lankytis pajūryje ir Batumyje. Mes mėgstame gamtą irgi. Svaneti regionas buvo pati nerealiausia kelionės dalis - dabar galėčiau ten grįžti ir praleisti dar visą savaitę - niekada nenusibostų!
Atsakyti
QUOTE(Shyna @ 2015 06 27, 10:40)
Jei patinka gamta, tai tiesiog nuodėmė ten likti prie jūros (kuri visai neypatinga, o infrastruktūra prastoka), ir neužsikelt į Kaukazą. Jau ne kartą čia rašiau, kokia klaida man buvo apskritai lankytis pajūryje ir Batumyje. Mes mėgstame gamtą irgi. Svaneti regionas buvo pati nerealiausia kelionės dalis - dabar galėčiau ten grįžti ir praleisti dar visą savaitę - niekada nenusibostų!

visiškai pritariu, kalnai kažkas toookio lyginant su pajūriu
Atsakyti
ir pritart jums galima ir ne smile.gif ir mes nesam pasyvaus poilsio mėgėjai, bet jei planuotis kelionę vasaros galui, tai galima suderint ir jūrą ir gamtą-pagulinėjai dieną, kitą dieną išvažiavai pasižvalgyt. kolkas mano tokios mintys kitiems metams, o kaip bus, pamatysim. nes dabar gaunasi, kad buvau kovą gruzijoj, o jūroj nesimaudžiau(nors juodoji kryme išbandyta). man kažkaip gruzija kaip ir neišbandytas kraštas gaunasi smile.gif . kaip antra pusė liepos šiemet-adrijos jūra išbandyta 4 kartus maudynėms ir apžiūrai, bet juodkalnija nepamatyta. vat ir bandysim suderinti pasigulinėjimus su išvykom tame krašte balkanai + adrija ax.gif
Atsakyti
Gal kas galetu rekomenduoti vairuotoja su automobiliu Gruzijoje? Buciau labai dekinga smile.gif
Atsakyti
Imkit Mamuka, tikrai nepasigailesit, buvo ankstesniuose postuose jo kontaktai.
Atsakyti
QUOTE(*Pavasaris* @ 2015 07 07, 23:12)
Gal kas galetu rekomenduoti vairuotoja su automobiliu Gruzijoje? Buciau labai dekinga smile.gif

https://onedrive.liv.....int=photo,png
tikrai liuks žmogelis-taktiškas, mandagus, vairuoja protingai, mašina erdvi ir patikima.
Atsakyti
Gal kas nors bandete Tbilisi vaziuoti autobusu hop on hop off? Yra turas po tbilisi, mtskheta ir jvari. Ar verta? Kaip suprantu su gidu, tai gal idomu. Busiu Tbilisyje tik 1 diena pravaziuodama i Jerevana, todel gal mazai laiko kad paciai visur suvazineti? Ar labiau verta bandyti su taxi?
Atsakyti
Aciu uz rekomendacijas, bandysiu kontaktuoti smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
reikia patarimo is keliaujanciu Gruzijoj. 4u.gif
Vyktam rugpj.pradzioj vienai sav., auto nuomojames, viesbuciu dar neuzsisakem. Pasidarem pora marsrutu.
Pirmas.
1.Kutaisi-Vardzia-Chiatura-Goris( pirma nakvyne)-Mtscheta-Stepantsminda(antra nakvyne)-Tbilisi-David garedzi-Akhaltsikhe(trecia nakvyne)- Batumi-Poti- Kutaisi, likusios nakvynes kazkur tarp Batumi ir Poti.
Antras
Kutaisi(pirma nakvyne)-Zugdini-Mestia(antra nakvyne)-Vardzia-Chiatura-Gor(trecia)-Borjomi-Akhaltsikhe(ketvirta)-Batumi-Poti-Kutaisi.Likusios prie juros.
Kuris variantas realesnis, keliaujam su paaugusiais vaikais, abu su vyru esam vaikystej buve, norim parodyt vaikam ir sali ,ir pasimaudyt
Kiek km realu per diena nuvaziuoti? ar visas nakvynes uzsakinet is anksto,tada kaip ir busim priristi prie marsruto.Ar neverta trenktis iki david garedzi? cia as griuvesiu gerbeja, man kiekvienoj saly ju reikia blush2.gif
Gal per didelius atstumus tikimes nuvaziuot per diena? Vyras pareiske kad pirma diena daug nevaziuos, gal tada pirma nakvyne planuoti Kutaisyje?
Aciu atsakiusiems. 4u.gif
Atsakyti