QUOTE(mindaoo @ 2015 05 03, 22:44)
gudruoli, jeigu pagal tave "viskas aiskiai parasyta" tada zmogus forume neklaustu patarimu del marsruto o nuvaziuotu ir darytu taip kaip jam patinka. siuo atveju as siuliau neskirti tiek daug laiko Batumi nes ten tiesiog nera ka tiek ziureti o ramiai, bunant dar Lt, pasidelioti atsarginius variantus ka apziureti aplinkiniuose miestuose (ir/ar ne tik) jei tarkim oras nepakankamai geras, jei Batumi pasirodys nuobodu ar kazkoks kitas variantas.
gerbiamas "mindaoo", jeigu jums nepatinka mano komentarai, tuomet būkit toks malonus-neskaitykit jų ir juolab nekomentuokit viešai. manau niekam čia neįdomu tamstos kabinėjimaisi prie žodžių. kai tuo tarpu tamstos postuose nieko esminio nėra, tik tas pats, sorry, šūdo malimas, atkartojant kitų postuose išsakytas mintis.... nepulsim analizuoti ką tamsta rašo (nors iš paskutinių 5-6 forumo postų logikos nėra-tik atkartojimas to, ką pašnekovas pats parašė). nereikia erzintis pačiam, jei kažkas jums paprieštarauja, o asmeniškai mano postus prašyčiau ignoruoti. iš anksto pasakau jums ačiū
P.S. puikiai jus suprantu, visi nori būti "gudruoliais" bent kartą pabuvoję vienur ar kitur. kaip ir tenka sutikti-jei pabuvojam, kažkiek jau žinom. bet prie ko čia aš ir mano postai ?
gal kažkam pasirodys mažvaikiška, bet jei kyla noras, galim padiskutuoti tuo klausimu, taip sakant akis į akį, prie kavos (nepamanykit, ne muštis kviečiu-jau išaugęs esu iš to amžiaus) . o čia, mes niekam neįdomūs-nei jūs nei aš......