QUOTE(eceris @ 2015 03 05, 20:52)
keletas klausimelių jei nieko prieš (tiesiog tam, kad žinoti kaip elgtis mums
):
visur važinėjot iš kutaisi ir gryždavot nakvot ?
už kurą kiek maždaug primokėt reikėjo ?
vairuotoją pietumis vaišindavot Jūs ?
pusryčius valgydavot svečių namuose ?
važinėjimai auto per dieną neprailgdavo, neatsibosdavo gyvenimas auto ?
vienuolynai Motsameti, Gelati-nebuvo pernelyg monotoniška ir vienoda? (mes lyg galvojam kažkurio atsisakyt)
prometėjo urvas vertas dėmesio (jei esat buvę kituose urvuose) ?
Batumis-poilsiui vasarą verta būtų nuvažiuo į pajūrį ?
ačiū
Taip,visur vaziavom is Kutaisi,ir grizdavom nakvot, na musu tolimiausia kelione ir buvo tik i Batumi,visa kita ten gana netoliese,aisku,kadangi keliai prasti ir kalnuota,tai,kad ir atstumas netolimas,kelione vistiek uztrunka...cia tos kainos jau su viskuo,nieko atskirai moketi nereikejo
vairuotoja vaisinom gal tik viena karta,nors jis ir labai atsisakinejo,bet jis mus nuveze salia Kutaisio i tokia kavine,net sunku tai ivardinti kavine,bet zodziu,ten tokia seimos uzeiga,viska augina vietoj,ir po to is to ruosia maista,buvom ir virtuveje paziureti,nu vaizdas tai toks labai jau egzotiskas
bet buvo tikrai skanu
nuvaziave i Batumi,valgeme uzkile ant to kalno,kavineje,vairuotojas musu lauke apacioje, dar viena diena isvis nestojome valgyti,nes grizome pakankamai anksti,buvom isideje uzkanduku visokiu...pusrycius valgem sveciu namuose,po 4 larius zmogui. Mes tik ir buvome Prometejo urve,bet urvai,kaip urvai,as Cekijoje kadaise esu buvusi,nu tai kazkokio labai didziulio ispudzio nepaliko,aisku,pasiziureti idomu,ir dar tas idomiau,kad dalis atkarpos plaukiama valtimi. Man is visos sitos keliones labiausiai patiko tas Okatse kanjonas,gal ten nera kazko labai labai ispudingo,bet buvo toks geras oras,pravaiksciojom ten gana ilgai,kadangi buvom su vaikais,o dar ir su vezimu,tai atgal uzsisakem grizima dzipais. Va ten tai buvo nuotykis, i pirma auto susedo visi vaikai ir 2 suauge,o mes likom laukti kito dzipo. Na ta pirmoji auto nuvaziavo gana ramiai,o mes...lekem bekele,sokinejom iki lubu,jau tikrai ir juokas eme,ir meldemes ir galvojom,kad gyvi negrisim
O del Batumio vasara, sunku pasakyt,as gal asmeniskai apskritai Gruzija rinkciausi tokiam pakeliavimui,o vasara pagulet komfortiskai prie juros gal rinkciausi Europos pietu kurortus...Bet cia tik mano nuomone
Del gyvenimo auto,tai nebuvo pas mus tokiu tolimu kelioniu,bet realiai gi vaziuodamas visko irgi pamatai,man patiko,kad musu vairuotojas buvo gana ramus,neleke niekur,nereikejo mums stresuoti
o tie vienuolynai tai labai skirtingi,jei reiktu rinktis,tai rinkciausi Motsameta,jis mums visiems daug labiau patiko