Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai - 5

QUOTE(laumzirge @ 2014 09 26, 09:26)
kad kaina badosi - 669 LT rekomenduojama...

http://www.bosch-hom...-siurbliai.html

Tai tik rekomenduojama ...bijau kad rasite tikrai pigiau:)
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 09 26, 09:58)
Ogal čiupti štai tokį BOSCH BGL4SIL69A
http://www.bosch-hom...l?source=browse

Čia berods Speedy buvo filmukus įkėlęs, kaip siurbliai testuojami dėl sandarumo. Tai rūkė Bosh ten:) Suprantu, kad negalima visko ant vieno kurpaliaus aut, bet ant Bosh'o esu pikta už kavamalę ir už trintuvę, kurios mirė vos pasibaigus garantiniam. 2 produktai man jau daug....
Atsakyti
QUOTE(baltakava @ 2014 09 26, 11:21)
Čia berods Speedy buvo filmukus įkėlęs, kaip siurbliai testuojami dėl sandarumo. Tai rūkė Bosh ten:) Suprantu, kad negalima visko ant vieno kurpaliaus aut, bet ant Bosh'o esu pikta už kavamalę ir už trintuvę, kurios mirė vos pasibaigus garantiniam. 2 produktai man jau daug....

Reik paklausti kelintų metų tas testas buvo?smile.gif Bijau nusipirkę būtebt šį naujos kartos modeliuką neužrūks kambariai....
Atsakyti
QUOTE(msn29 @ 2014 09 25, 17:36)
Siurbliai gal ir geri, tik mažai sutikau žmonių, kuriems patiko technologija su vandens filtrais. Dėl to kad:
- silpnai traukia
- sunkiai aptarnaujami
- didesnis svoris
- smarkiai drėkina orą

O koki siurbliuka parekomenduotumet iki 500Lt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baltakava @ 2014 09 26, 00:00)
Kad mažai elektros naudoja, tai aš tiktai už. Bet būtu labai miela, jei ne vien dulkes po namus stumdytu, bet tuo pačiu ir pūkuotukus iš pakampiu sušniaukštu:)
Tai sakote, kad neverta užsiciklinti ties skaičiais, nes jie ne kažin ka teatskleidžia? O aš va sėdžiu, žiūrinėju Thomas Crooser serija, ir man tikrai daro įspūdį - siurbliai 1 - 1,2 kW, o siurbiama galia 400 - 425 W. Taip rašo. Tai vat ir galvoju - ar susigundyti naujovėmis, ar čiupti kokį 2 kW kol dar yra ir laukti, kol naujovės bus ištobulintos iki tobulybės:)
Fizinių dėsnių neapeisi, todėl sutaupyti galima mažai ir neproporcingai brangiai. Ir artimesniu metu rimtų proveržių nenusimato. Kitą reklama ir noras ištraukti iš vartotojų daugiau pinigų. Todėl manau, kad verčiau čiupti pigesni, patikima 2 kW siurbliuką ir nesukti sau galvos. Pvz. user posted image "Vax Essentials V-2000" už 174 Lt visiškai neblogas variantas, nedidelis, palyginus tylus ir neblogos galios.
Papildyta:
QUOTE(okidoki2 @ 2014 09 26, 12:47)
O koki siurbliuka parekomenduotumet iki 500Lt?  4u.gif
Viso pirmo reikia žinoti kiek ploto, laiptų, kilimų, ar yra namų gyvūnų...
Atsakyti
QUOTE(msn29 @ 2014 09 26, 20:11)
Fizinių dėsnių neapeisi, todėl sutaupyti galima mažai ir neproporcingai brangiai. Ir artimesniu metu rimtų proveržių nenusimato. Kitą reklama ir noras ištraukti iš vartotojų daugiau pinigų. Todėl manau, kad verčiau čiupti pigesni, patikima 2 kW siurbliuką ir nesukti sau galvos. Pvz. user posted image "Vax Essentials V-2000" už 174 Lt visiškai neblogas variantas, nedidelis, palyginus tylus ir neblogos galios.
Papildyta:
Viso pirmo reikia žinoti kiek ploto, laiptų, kilimų, ar yra namų gyvūnų...

Plotas 160kv., laiptai yra i 2 auksta, pora kilimu, gyvunu nera smile.gif 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(okidoki2 @ 2014 09 27, 14:30)
Plotas 160kv., laiptai yra i 2 auksta, pora kilimu, gyvunu nera  smile.gif  4u.gif .

Grindu danga parketas.
Atsakyti
ar galima naudoti plaunama siurbli jei sudetos azuolo parkeltentes?
Atsakyti
Sveiki, greitu laiku reikia pirkti dulkių siurblį ir mastau apie belaidį, nes

*nėra nei vieno kilimo
*mažas plotas (1 kamb butas)
*turiu trumpaplaukį šuniuką

taigi siurblį "prasiurbti" plaukus ir koridoriuje nubyrėjusį purvą nuo batų norėsiu kasdien, todel manau būtų labai patogu, kai nereikėtu traukyti laidu, perjunginėti siurblio i kitas rozetes (butas keisto išplanavimo, eina į ilgį bet siauras) ir pan.

Realiai tai reikia kaip ir šluotos, tik kad su ja labai nepatogu, issisklaido visi plaukai į šonus ir visos dulkės tik sukyla... kaip manote, ar būtent mano atvėju siurblys tiks ir kokį pasirinkti, į ką atkreipti dėmesį? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(okidoki2 @ 2014 09 27, 14:35)
Plotas 160kv., laiptai yra i 2 auksta, pora kilimu, gyvunu nera  smile.gif  4u.gif .
Papildyta:

Grindu danga parketas.

4u.gif
Atsakyti
patarkite prasau koki siurbli sluota pirkti , kuris geresnis
PHILIPS FC6168/01
ELECTROLUX ZB3013
aciu
Atsakyti
Nusiziurejau dulkiu siubli MIELE S8730 NER TSBLMT/AZ.
Gal kas turite , pakomentuokite, ar verta ji pirkti?
Atsakyti
QUOTE(okidoki2 @ 2014 09 27, 15:35)
Papildyta:

Grindu danga parketas.
Nors kilimų ir nedaug, bet kai daug ploto pasiūlyčiau atkreipti dėmiesi į kiliminius siurblius. Tai dėl to, kad jų šepetys platesnis, didesnis darbo našumas. Jie važioja prieš savęs, galima matyti(neužkabinti baldų ir sienų), dirbti dinamiškiau ir dar padidinti darbo našumą. Pvz. user posted image "Vax V-015 Power Reach" už 210 Lt. Šepečio plotis beveik 40 cm, tinklo laido ilgis 9 metrai, žarnos ilgis 4,2 metro (galimybė siurbti laiptus palikus siurblį apačioje).

Papildyta:
QUOTE(noraeleo @ 2014 09 28, 17:35)
ar galima naudoti plaunama siurbli jei sudetos azuolo parkeltentes?
Plovimas naudojant siurblį ir rankiniu būdu beveik tas pats. Galima, nors tarnavimo laikas parketo nuo to kažkiek mažėja. Reikia daugiau atkreipti dėmesio į parketo padengimo kokybė, laiku taisyti padengimo pažeidimus.

Papildyta:
QUOTE(pagieza2 @ 2014 10 02, 18:14)
Sveiki, greitu laiku reikia pirkti dulkių siurblį ir mastau apie belaidį, nes

*nėra nei vieno kilimo
*mažas plotas (1 kamb butas)
*turiu trumpaplaukį šuniuką

taigi siurblį "prasiurbti" plaukus ir koridoriuje nubyrėjusį purvą nuo batų norėsiu kasdien, todel manau būtų labai patogu, kai nereikėtu traukyti laidu, perjunginėti siurblio i kitas rozetes (butas keisto išplanavimo, eina į ilgį bet siauras) ir pan.

Realiai tai reikia kaip ir šluotos, tik kad su ja labai nepatogu, issisklaido visi plaukai į šonus ir visos dulkės tik sukyla... kaip manote, ar būtent mano atvėju siurblys tiks ir kokį pasirinkti, į ką atkreipti dėmesį?  4u.gif
Pakraunami siurbliai mažai skiriasi nuo pakraunamų šluotų, nes pats siurblys ten labai silpnas, pagrindinį darbą padaro elektrinę šluotą. Bet elektrinė šluota gerokai lengvesnė, mažesnė pigesnė ir akumuliatorius nuo vieno pakrovimo dirba kartais ilgiau. Pažįstu žmonių, kurie sėkmingai pakeitė siurblius į tokia šluota. Tokios šluotos pvz. user posted image "Pakraunama šluota Nr.1413", kaina 61 Lt, svoris iki 900gr., nuo vieno pakrovimo dirba iki 45 min.
Atsakyti