Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai - 5

Patarkit kuri siurbli geriau isigyti ar:

Philips FC9174 ar
Electrolux 28840B

namuose yra ir kilimu ir parketo, plotas 120 kv.

Kurio kokybe geresne, kuris patvaresnis? Gal yra turinciu kuri nors ir siu modeliu?
Atsakyti
Sveiki.Mes norim isigyti siurbliuka, pas mus nuosavas namas yra pora kilimėlių ir parketas. Mąstom apie šiuos modeliukus :

ARNICA BORA 5000 - Dulkių siurblys su vandens ir HEPA filtrais
ARNICA BORA 4000 - Dulkių siurblys su vandens ir HEPA filtrais
kaip sie siurbliai?
Ar kokius siurbliukus dar parekomenduotumet? 4u.gif
Atsakyti
gal galėtumėte pakomentuoti šio siurblio privalumus ir trūkumus?
http://www.kaina24.l...ips-fc-8651-01/
ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(okidoki2 @ 2014 09 21, 15:07)
Sveiki.Mes norim isigyti siurbliuka, pas mus nuosavas namas yra pora kilimėlių ir parketas. Mąstom apie šiuos modeliukus :

kaip sie siurbliai?
Ar kokius siurbliukus dar parekomenduotumet?  4u.gif

4u.gif

Atsakyti
O kaip naujos kartos siurbliai? Kur naudoja mažai energijos, bet sriaubia neprastai:) Sakykim Electrolux Ultraone Zuogreen? Labai džiugina decibelai. Sunaudojamos energijos skaičiukai įspūdingi, bet niekur nerandu nurodytos siurbiamosios galios. Ar reikėtų suprasti, kad nėra kuo labai pasigirt?
Ką mano labiau šitoj srity suprantantys?
Atsakyti
QUOTE(baltakava @ 2014 09 25, 00:25)
O kaip naujos kartos siurbliai? Kur naudoja mažai energijos, bet sriaubia neprastai:) Sakykim Electrolux Ultraone Zuogreen? Labai džiugina decibelai. Sunaudojamos energijos skaičiukai įspūdingi, bet niekur nerandu nurodytos siurbiamosios galios. Ar reikėtų suprasti, kad nėra kuo labai pasigirt?

Pagal paskutines ES direktyvas, dabar reikia džiaugtis kad mažai elektros naudoja (o ne kad smarkiai traukia) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(baltakava @ 2014 09 24, 23:25)
Efektyvumą galima padidinti:
- didinant korpuso dydį
- didinant filtrų (maišo) dydį, mažinant jų kiekį
- didinant žarnos diametrą
Siurbiamoji galią daugiau gamyklinė nei fizinė esmė, todėl negali būti patikimų matavimo orientyrų. Skaičiukai gali būti dideli, o siurbti nekaip.
Atsakyti
QUOTE(okidoki2 @ 2014 09 21, 15:07)

kaip sie siurbliai?
Ar kokius siurbliukus dar parekomenduotumet?  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(okidoki2 @ 2014 09 25, 13:42)
Siurbliai gal ir geri, tik mažai sutikau žmonių, kuriems patiko technologija su vandens filtrais. Dėl to kad:
- silpnai traukia
- sunkiai aptarnaujami
- didesnis svoris
- smarkiai drėkina orą
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 09 25, 07:25)
Pagal paskutines ES direktyvas, dabar reikia džiaugtis kad mažai elektros naudoja (o ne kad smarkiai traukia) biggrin.gif

Kad mažai elektros naudoja, tai aš tiktai už. Bet būtu labai miela, jei ne vien dulkes po namus stumdytu, bet tuo pačiu ir pūkuotukus iš pakampiu sušniaukštu:)

QUOTE(msn29 @ 2014 09 25, 09:42)
Siurbiamoji galią daugiau gamyklinė nei fizinė esmė, todėl negali būti patikimų matavimo orientyrų. Skaičiukai gali būti dideli, o siurbti nekaip.

Tai sakote, kad neverta užsiciklinti ties skaičiais, nes jie ne kažin ka teatskleidžia? O aš va sėdžiu, žiūrinėju Thomas Crooser serija, ir man tikrai daro įspūdį - siurbliai 1 - 1,2 kW, o siurbiama galia 400 - 425 W. Taip rašo. Tai vat ir galvoju - ar susigundyti naujovėmis, ar čiupti kokį 2 kW kol dar yra ir laukti, kol naujovės bus ištobulintos iki tobulybės:)
Atsakyti
QUOTE(baltakava @ 2014 09 25, 23:00)
Kad mažai elektros naudoja, tai aš tiktai už. Bet būtu labai miela, jei ne vien dulkes po namus stumdytu, bet tuo pačiu ir pūkuotukus iš pakampiu sušniaukštu:)
Tai sakote, kad neverta užsiciklinti ties skaičiais, nes jie ne kažin ka teatskleidžia? O aš va sėdžiu, žiūrinėju Thomas Crooser serija, ir man tikrai daro įspūdį - siurbliai 1 - 1,2 kW, o siurbiama galia 400 - 425 W. Taip rašo. Tai vat ir galvoju - ar susigundyti naujovėmis, ar čiupti kokį 2 kW kol dar yra ir laukti, kol naujovės bus ištobulintos iki tobulybės:)

Ogal čiupti štai tokį BOSCH BGL4SIL69A
http://www.bosch-hom...l?source=browse
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 09 26, 09:58)
Ogal čiupti štai tokį BOSCH BGL4SIL69A
http://www.bosch-hom...l?source=browse

kad kaina badosi - 669 LT rekomenduojama...

http://www.bosch-hom...-siurbliai.html
Atsakyti