Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai - 5

QUOTE(Nika23 @ 2014 08 11, 17:04)
Sveiki, noriu pirkti dulkiu siurbli-sluota pakraunama ax.gif , gal kas turi ir gali patarti koki pirkti?

Turiu šitą. Patinka.
Bet reikia aiškiai suvokt jo paskritį. Aš pirkau tą paskirtį suvokdamą ir lūkesčius jis kaip ir patenkino. Taigi pas mus kilimų nėra. O šluot grindų paprasta šluota nemėgstu, nes tik dulkes pakeli. siurblys užima mažai vietos. Gražiai stovi sau virtuvėj, kur dažniausiai ir naudojamas po kokių pusryčių ar pan susiurbt kad ir trupinius nuo grindų. Na prasivažiuojam su juo ir per kambarius, koridorių, bet jau tikrai ne generaliniam tvarkymui. Dar kartais išimu tą mažą jo dalį minkštų baldų paviršių prasiurbt, kai vaikai kokių trupinių pritrupino. Arba mašinoj - po kokios kelionės trupinius ar pan. Dar fainas dalykas tas jo apšvietimas. Man tikrai praverčia, kai mano regėjimas netobulas.
user posted image user posted image

Atsakyti
Vyras vakar bandė aiškinti kad darbe naudoja kažkokį kercherį kur ir išsiurbia ir išplauna, o pas juos irgi parketlentės, ir lengva tipo ir jokių dryžių nelieka. peržiūrėjau kercherių tinklapį ir nieko neradau, ir sakė naudoja kasdien.
Gal kas žinot koks čia būtų?
Atsakyti
Galingieji dulkių siurbliai skaičiuoja paskutines dienas:

Straipsnis
Atsakyti
Prisireikė dulkių siurblio. Tinkamo plytelėms, parketui siurbti. Reikia paprasto, tylaus, nesunkaus. Kilimų ir pan reikalų nėra. Gal būtų kokie rekomenduojami? arba į ką atkreipti dėmesį renkantis?
Atsakyti
QUOTE(Lolute @ 2014 08 24, 00:11)
Turiu šitą. Patinka.
Bet reikia aiškiai suvokt jo paskritį. Aš pirkau tą paskirtį suvokdamą ir lūkesčius jis kaip ir patenkino. Taigi pas mus kilimų nėra. O šluot grindų paprasta šluota nemėgstu, nes tik dulkes pakeli. siurblys užima mažai vietos. Gražiai stovi sau virtuvėj, kur dažniausiai ir naudojamas po kokių pusryčių ar pan susiurbt kad ir trupinius nuo grindų. Na prasivažiuojam su juo ir per kambarius, koridorių, bet jau tikrai ne generaliniam tvarkymui.  Dar kartais išimu tą mažą jo dalį minkštų baldų paviršių prasiurbt, kai vaikai kokių trupinių pritrupino. Arba mašinoj - po kokios kelionės trupinius ar pan.  Dar fainas dalykas tas jo apšvietimas. Man tikrai praverčia, kai mano regėjimas netobulas.
user posted image user posted image

Aš irgi turiu. Pritariu kiekvienam sakiniui. Labai gerai. Pi ranka laikau, tai visad švaru virtuvėje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2014 09 01, 14:05)
Prisireikė dulkių siurblio. Tinkamo plytelėms, parketui siurbti. Reikia paprasto, tylaus, nesunkaus. Kilimų ir pan reikalų nėra. Gal būtų kokie rekomenduojami? arba į ką atkreipti dėmesį renkantis?
Geras variantas:
- galingas (2000W)
- cikloninė technologija. Prieš mechaniniais filtrais oras išsivalo 2 kart ciklonais, švaresnis išvalymas.
- gražus, plokščias ir nedidelis: user posted image
- kaina 174 Lt
- daugiau informacijos internete surasite "Dulkių siurblys VAX V-107AN"
Atsakyti
QUOTE(msn29 @ 2014 09 06, 09:29)
Geras variantas:
- galingas (2000W)
- cikloninė technologija. Prieš mechaniniais filtrais oras išsivalo 2 kart ciklonais, švaresnis išvalymas.
- gražus, plokščias ir nedidelis: user posted image
- kaina 174 Lt
- daugiau informacijos internete surasite "Dulkių siurblys VAX V-107AN"

O jis tyliai dirba? O kaip išvalyti dulkes iš tokio siurblio? Iškratai ir viskas? Ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2014 09 06, 10:13)
O jis tyliai dirba? O kaip išvalyti dulkes iš tokio siurblio? Iškratai ir viskas? Ar kaip?
Paspaudžius mygtuką dulkės iškrenta iš indo į kokį celofano maišiuką. Bet laikas nuo laiko reikia išvalyti HEPA filtrą minkštu šepetuku ar teptuku. Porolono filtrą geriau dažniau išvalyti, tada HEPA ilgiau liks švarus. Dėl garso, tai kiekvienam skirtingai gali atrodyti, nes dažnis kiekvienam skirtingas, kažkur vidutiniškai. Šiaip tai galingas siurblys su galios reguliavimu. Dažniausiai visos galios nereikia, sumažinus galia dirbs tyliau.
Atsakyti
QUOTE(msn29 @ 2014 09 06, 12:51)
Paspaudžius mygtuką dulkės iškrenta iš indo į kokį celofano maišiuką. Bet laikas nuo laiko reikia išvalyti HEPA filtrą minkštu šepetuku ar teptuku. Porolono filtrą geriau dažniau išvalyti, tada HEPA ilgiau liks švarus. Dėl garso, tai kiekvienam skirtingai gali atrodyti, nes dažnis kiekvienam skirtingas, kažkur vidutiniškai. Šiaip tai galingas siurblys su galios reguliavimu. Dažniausiai visos galios nereikia, sumažinus galia dirbs tyliau.

O jei mažesnio galingumo, ir tylesnį? Koks galėtų būti?
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2014 09 08, 19:21)
O jei mažesnio galingumo, ir tylesnį? Koks galėtų būti?
Tylesni (ir ekonomiškesni) butu didesnio korpuso. Nes tik korpuso dydis gali paslėpti vibracijos savyje, kita tai tik stūmimas garso iki silpniau ausimi girdimo dažnio, kad apgauti ausį ir matuoklius. Su maišeliais irgi tylesni, nes nevyksta oro valymo oro srautais. Pvz. "BUSH Nr1747" dirba tyliau, stipriai traukia, nors tik 1250 W, su 15 litrų maišeliais user posted image Bet tai daugiau specifinis sprendimas, paprastai žmonės naudojasi cikloniniais siurbliais.
Atsakyti

ieškau patarimo, reikia nesunkaus galingo siurblio, nedaug kilimėlių, bet nebenoriu silpnesnio nei turiu...aš dabar turiu philips fc 9170, tačiau man reikia antro siurblio visgi, nenoriu silpnesnio, bet noriu lengvesnio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(msn29 @ 2014 05 27, 21:58)
Pažįstu nemažai radusių, bet ne vieno patenkinto. Paprastai vėliau vis tiek perka patogesni sauso valymo siurblį. Plovimui tokie tinka, tik už tokia kaina galima nusipirkti žymiai geresni plaunanti. Pvz. dabar "Vax V125A" user posted image galima surasti net už 640 Lt. Tokio siurblio galimybės nepalyginsi su paprastu plaunančiu. O už likusios 360 Lt parinksite pagal save sauso valymo. Tik patarčiau atkreipti dėmiesi į kiliminius, jeigu yra kilimų.

pora kilimu yra,buvau parduotuvese visgi priejau isvada,kad man reikalingas sauso valymo,kad siurbtu galingai,nes reikes ir masina pasiurbt,kad dulkiu nepustu atgal per filtra.Aisku triuksmingumas ir noretusi mazesnio,bet kiek suprantu galingesnis vadinasi garsesnis g.gif
Papildyta:
Kokie komentarai butu siu siurbliu? 4u.gif
HOOVER TCP 2010 011
ELECTROLUX ZEO5430
PHILIPS FC8653/01
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PATAPSA: 16 rugsėjo 2014 - 08:55