Speedy ir Kikker dar karteli kreipiuosi i jus.
Kambariu siurbliavimas kazkaip malonesnis su turbo antgaliu. 80 kvadratu parketo: is ju 2 kilimai ilgo plauko, ir du trumpo . Parketo namuose daugiau gaunasi. Del parketo siurbliavimo, kazkaip per daug nesikabinciau, taciau kilimai, tiek trumpo tiek ilgo plauko, siurbiasi kur kas lengviau su turbo antgaliu. Elektriniu turbo antgaliu kilimas lieka iskedentas ir praktiskai uztenka viena karta perbraukti letai per kilima. Kazkur bandziau be antgalio tai reik pabruzinti viena vieta ilgokai, kol plauka ar siuleli nuo kilimo isiurbs. Kartais kiek atsimenu vistiek reikedavo ar tai koja ar ranka pakedenti ta vieta kur plaukas kad isiurbtu .Pries tai naudoti abu siurbliai su elektriniais turbo antgaliais. Pirmas buvo Miele modelio neatsimenu, o antrasis Elektolux Z8870. Ieskom turbut kad kito siurblio, nes Electrolux zarna suplyso ir nustojo veikti. Ka pasiulysite. Gal kazka kito ....
QUOTE(astateta @ 2014 11 19, 12:21)
Speedy ir Kikker dar karteli kreipiuosi i jus.
Kambariu siurbliavimas kazkaip malonesnis su turbo antgaliu. 80 kvadratu parketo: is ju 2 kilimai ilgo plauko, ir du trumpo . Parketo namuose daugiau gaunasi. Del parketo siurbliavimo, kazkaip per daug nesikabinciau, taciau kilimai, tiek trumpo tiek ilgo plauko, siurbiasi kur kas lengviau su turbo antgaliu. Elektriniu turbo antgaliu kilimas lieka iskedentas ir praktiskai uztenka viena karta perbraukti letai per kilima. Kazkur bandziau be antgalio tai reik pabruzinti viena vieta ilgokai, kol plauka ar siuleli nuo kilimo isiurbs. Kartais kiek atsimenu vistiek reikedavo ar tai koja ar ranka pakedenti ta vieta kur plaukas kad isiurbtu .Pries tai naudoti abu siurbliai su elektriniais turbo antgaliais. Pirmas buvo Miele modelio neatsimenu, o antrasis Elektolux Z8870. Ieskom turbut kad kito siurblio, nes Electrolux zarna suplyso ir nustojo veikti. Ka pasiulysite. Gal kazka kito ....
Pasižiūrėkite modeliuką Electrolux ZUOGREEN.Galima įsigyti papildomus antgalius: ZE 014(turbo angalis)
QUOTE(Kikker @ 2014 11 19, 14:59)
Pasižiūrėkite modeliuką Electrolux ZUOGREEN.Galima įsigyti papildomus antgalius: ZE 014(turbo angalis)
As pati domejausi siuo modeliu,tai paskui issirinkau kita modeli.Dabar mano pastebejimai.Patiko tai jog yra tylus,grazus dizainas,taupantis energija,perdirbamas.Taciau jo minusai.Gal parketui jis ir yra tinkamas,taciau kilimams tikrai ne.Silpno galingumo,man noretusi galingesnio,siuksles as ir su sluota galiu susluot,bet norisi siurblio kuris ir kilimelius issiurbtu.Tad issirinkau kita modeli,dizainas jo nelabai patiko,taciau tikrai galingesnis.Bandysiu vaziuot pirkti,nors jau buvau gyvai apziurejusi.
Papildyta:
QUOTE(nainaa @ 2014 11 19, 16:57)
As pati domejausi siuo modeliu,tai paskui issirinkau kita modeli.Dabar mano pastebejimai.Patiko tai jog yra tylus,grazus dizainas,taupantis energija,perdirbamas.Taciau jo minusai.Gal parketui jis ir yra tinkamas,taciau kilimams tikrai ne.Silpno galingumo,man noretusi galingesnio,siuksles as ir su sluota galiu susluot,bet norisi siurblio kuris ir kilimelius issiurbtu.Tad issirinkau kita modeli,dizainas jo nelabai patiko,taciau tikrai galingesnis.Bandysiu vaziuot pirkti,nors jau buvau gyvai apziurejusi.
O to turbo antgalio kokia paskirtis?su juo geriau siurbia nei su paprastu antgaliu?kokia itaka turi siurbimui?
QUOTE(nainaa @ 2014 11 19, 15:01)
Papildyta:
O to turbo antgalio kokia paskirtis?su juo geriau siurbia nei su paprastu antgaliu?kokia itaka turi siurbimui?
Dabar situacija yra tokia kad vartotojas turi pasirinkti ar jam norisi turėti geresnį siurbimą medinėms grindims ar kiliminei dangai......Šis modeliukas tikrai pakankamai gerą išsiurbimo klasę turi ant kilimo todėl sakyti kad blogai siurbia nedrysčiau....
Prašom dar vienas Electrolux ZUOORIGINB irgi šaunus
Sveiki Turiu problemėlę, neseniai nulūžo mano siurblio - Electrolux ultraone - antgalis. Kur galėčiau nusipirkti naują antgalį? Garantija seniai pasibaigus, tad iš jos jokios naudos.
Laukiu patarimų
Laukiu patarimų
QUOTE(Tesa. @ 2014 11 19, 16:16)
Sveiki Turiu problemėlę, neseniai nulūžo mano siurblio - Electrolux ultraone - antgalis. Kur galėčiau nusipirkti naują antgalį? Garantija seniai pasibaigus, tad iš jos jokios naudos.
Laukiu patarimų
Laukiu patarimų
http://118.lt/imones...centras/8236374
Na va nusipirkau siurbli po pusantro menesio paiesku!Kaip ir sakiau,paskutiniu metu buvau nusiziurejusi New UltraOne ZUOGREEN,bet buvau suabejojusi jo galingumu.Taigi nusiziurejau kita modeli UltraSilencer USDELUXE.Kol kas esu patenkinta.Patiko jog siurblio valdymas ant rankenos!nereikia lankstytis isjungineti ir vel ijunginet,taip pat reguliuojasi galingumas.Patiko jog yra tylus.Siaip ziauriai galingas,nes nustacius sepeti ant kilimo pozicijos ir ji padejau ant parketo,galingumas buvo tik 1,o is kart pritrauke prie grindu.Pats siurblys nekaista,o siurbliavau daug.Tik kur jau iseina oras,ten buvo silta (ne karsta),bet isjungus siurbli greit atvesta.Buvau atsidarius filtra paziuret,beveik neapsineses dulkiu labai minimaliai filtra irgi buvo vos vos.Ziurejau maiselio skyriu ten dulkiu is vis nebuvo,bet maiselio vidus.....baisus! Kol kas patenkinta.Ziuresiu kaip ateityje bus.Emiau su pratesta garantija.
QUOTE(Mrs. R @ 2014 11 17, 17:16)
Per 10m pakeiciau jau.... 4is siurblius, sis bus 5tas. Keiciau, nes- suluzo, per silpnai siurbe, buvo per sunkus, moraliskai atsibodo
Man reikejo mazo, lengvo, galingo, su dezute siukslems ( vyrui nepatinka maiso kratyti), sikart pasirinkome Samsung easy, su cikloniniu indeliu ant siurbimo rankenos bei dulkiu maiseliu.
Taigi, kazkada seniai cikloniniai turejo tokia beda- silpna siurbimo galia, sis easy, elektros sunaudoja maziau, nei kitas siurbdamas silpniau, man rodos, jo siurbimo galia 350w, pakanka, kad kilimeli pakeltu. Be to, jis laaaabai lengvas, man vaikstant per du aukstus tikrai aktualu, nes savo plaunama siurbli su visu vandeniu pavargau tampyti.
Dar - jo labai gera kaina.
Rekomenduoju.
Man reikejo mazo, lengvo, galingo, su dezute siukslems ( vyrui nepatinka maiso kratyti), sikart pasirinkome Samsung easy, su cikloniniu indeliu ant siurbimo rankenos bei dulkiu maiseliu.
Taigi, kazkada seniai cikloniniai turejo tokia beda- silpna siurbimo galia, sis easy, elektros sunaudoja maziau, nei kitas siurbdamas silpniau, man rodos, jo siurbimo galia 350w, pakanka, kad kilimeli pakeltu. Be to, jis laaaabai lengvas, man vaikstant per du aukstus tikrai aktualu, nes savo plaunama siurbli su visu vandeniu pavargau tampyti.
Dar - jo labai gera kaina.
Rekomenduoju.
kur ju pirkt yra? aciu uz nuomone
Labas rytas-reikia patarimo. Noriu įsigyti gerą dulkių siurblį-gal plaunamą ar darinį-niekaip neapsisprendžiu...Gyvenu nuosavame name, vaikai dideli, šunys nesišeria, kilimas tik vienas...Grindų danga 50x50 plytelės ir laminatas...Labai atsibodo šveisti plyteles ir jų tarpus..Žodžiu-noriu kaip reklamoje, kad plautų, valytų, lygintų ir blizgintų )) Rimtai-labai prašau patarti, nes jau susisuko galva. Ačiū
laukiu patarimo-labai labai