QUOTE(VAE @ 2014 11 04, 03:34)
Po dviejų su puse metų naudojimo galiu pasakyti,kad daugiau nepirkciau. Pradžioje labai patiko' bet kuo toliau, tuo daugiau išlindo minusų. Galų gale sugedo. Garantija 4metai, tačiau pasirodo, gedimas - ne garantinis - surūdijo variklis. Laikytas buvo sausose patalpose, vandens jam nekliuvo. Tad kaip surūdijo - neaišku. Remontas atsiėjo 150 lt + kurjerio paslaugos į garantini servisą
Užtai pigus.
QUOTE(nainaa @ 2014 10 29, 09:04)
O koki modeli turit?Ar gerai siurbia?nes kiek zinau su vandeniu mazesne trauka buna?
twin tt aquafilter, bet db.prekyboj yra tobulesniu modeliuku ir daugiau priedu yra. Del traukos, bent jau sitas traukia kur kas galingiau nei mano bandyti sauso valymo siurbliai. Kai pirksiu kita siurbli, tai vertetu paskaiciuoti ar su plovimo f-ja rinksiuos, ar be. Plaunantys yra brangesni ir ta f-ja naudoju plaudama vaiku nutryptus minkstus baldus bei kilimus (karta metuose, o kilima nesuos i garaza plaut, kad grindys bute nuo dregmes neissiskleistu), grindu neplaunu su siurbliu, senoviskai su sluota daug greiciau. Bet pats didziausias sio siurblio pliusas, kad tikrai nepaleidzia paciu smulkiausiu ir agresyviausiu dulkiu, nes as ziauriai alergiska joms.
Sveiki.
Gal patartumėte, kokį pirkti siurblį, kad tikrai būtų galingas? Man svarbiausia, kad iš kilimo išsiurbtų mano plaukus Kaina apie 500-600 lt.
Gal patartumėte, kokį pirkti siurblį, kad tikrai būtų galingas? Man svarbiausia, kad iš kilimo išsiurbtų mano plaukus Kaina apie 500-600 lt.
QUOTE(deltadu @ 2014 11 06, 10:24)
Sveiki.
Siūlau investuoti į šiek tiek brangesnį bet geresnės siurbimo galios ant kilimo
Electrolux ZUOORIGINB
QUOTE(deltadu @ 2014 11 06, 11:24)
Sveiki.
galingas siurblys kainuoja kur kas galingiau geruose patarimuose skaiciau, jog is kilimo plaukus puikiai galima issukuoti su sukomis gyvunams sukuoti ir kainuos daug maziau nei galingai
QUOTE(mikis @ 2014 11 05, 15:02)
sveiki, reikia rekomendacijų ir atsliepimų apie Electrolux siurblius- šluotas, pvz. ZB3011
nejaugi niekas nesinaudojate? tikrai labai reikia skubiai - dovanai. Ačiū
Laba,
nežinau, ar tinkamoje temoje klausiu, bet labai įdomu sužinoti, kokie prietaisai naudojami minkštiems baldams ir kilimams valyti. Netinka variantas tiesiog nusiurbti ar kokiu tai valikliu rankomis ištrinti. Būna kažkokie garais ar pan prietaisai, bet šių dienų naujovių gausybėje jau nebesusigaudau, ar tam siurblius naudoja, ar specialūs kokie yra. Kas žinote, pasakykit, kaip tas džiaugsmas vadinasi.
nežinau, ar tinkamoje temoje klausiu, bet labai įdomu sužinoti, kokie prietaisai naudojami minkštiems baldams ir kilimams valyti. Netinka variantas tiesiog nusiurbti ar kokiu tai valikliu rankomis ištrinti. Būna kažkokie garais ar pan prietaisai, bet šių dienų naujovių gausybėje jau nebesusigaudau, ar tam siurblius naudoja, ar specialūs kokie yra. Kas žinote, pasakykit, kaip tas džiaugsmas vadinasi.
QUOTE(..seNse.. @ 2014 11 06, 16:06)
Laba,
manau jog pats laikas uzsukti i koki didesne buitines techniko parduotuve ir issiaiskint kokiu naujoviu esama, o tada su SM pagalba jau galima pradet svarstyt su kuo ir kaip namus svarint. Pati turiu plaunanti dulkiu siurbli, o su garais valancio aparato dirbancio matyt neteko
QUOTE(gekoniuke @ 2014 11 06, 16:16)
manau jog pats laikas uzsukti i koki didesne buitines techniko parduotuve ir issiaiskint kokiu naujoviu esama, o tada su SM pagalba jau galima pradet svarstyt su kuo ir kaip namus svarint. Pati turiu plaunanti dulkiu siurbli, o su garais valancio aparato dirbancio matyt neteko
Ką aš toje parduotuvėje rasiu daugiau, nei galiu rasti internetinėse? Manau, net gerokai mažesnį asortimentą ir ribotesnę informaciją...
SM pagalbos išsirinkti konkretų prietaisą man nereikia, tam yra review ir pan. O man kažkaip keistai skamba plaunančiu dulkių siurbliu valyti baldus. Maža ką, gal ir garinių yra, todėl ir klausiu. Bet jei tas stebuklas, giliai išvalantis ir atnaujinantis viską tėra siurblys, dairysiuosi siurblio.
QUOTE(..seNse.. @ 2014 11 06, 19:47)
Ką aš toje parduotuvėje rasiu daugiau, nei galiu rasti internetinėse? Manau, net gerokai mažesnį asortimentą ir ribotesnę informaciją...
SM pagalbos išsirinkti konkretų prietaisą man nereikia, tam yra review ir pan. O man kažkaip keistai skamba plaunančiu dulkių siurbliu valyti baldus. Maža ką, gal ir garinių yra, todėl ir klausiu. Bet jei tas stebuklas, giliai išvalantis ir atnaujinantis viską tėra siurblys, dairysiuosi siurblio.
paslaugu konsultanta Plaunantys dulkiu siurbliai turi ivairiu antgaliu, pvz prie maniskio yra antgaliai grindims, langams ir minkstiems baldams. kai ploviau 30m. senumo sofa, tai ji man kelias dienas dziuvo, siuolaikine sofa isdziuvo iki vakaro. Gal yra prietaisas labiau tinkamas minkstu baldu plovimui, bet man labiau reikejo dulkiu siurblio.
sveiki, koki siurbli patartumete pirktis. 2 kambariai, 50 kvad m., visur laminatas, nei vieno kilimo (mazytis tik prie duru). Mazi vaikai daaaug trupina, noretusi nesunkaus siurblio, kuris puikiai trauktu (nes dbr sluota greiciau turim, o ne siurbli ). aciu uz patarimus. aj tiesa, biudzetas net nzn gal iki 600