Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 5

QUOTE(Marile @ 2014 08 06, 11:06)
Mes valdžią rinkom vienos mūsų svočiutės idėja, kur piršlys atsistoja ir pasakoja, kad
tokios ir gavosi  thumbup.gif

šaunu ,kad viskas pavyko 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif
gal galėtum man tą tekstuką atsiust rinkt valdziai smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Marile @ 2014 08 06, 10:06)

Jei Kaune, žinau kur pigiau  mirksiukas.gif
tokios ir gavosi  thumbup.gif

deja. Siluteje as
Atsakyti
gal kam bus naudinga

del zmoniu skaiciau dulkems
http://gintarodulkes...o-dulkes-kaina/

ir indelis smeliui
http://www.medeja.lt...1...rkti&vv=179
Atsakyti
Dedu viską, ką turiu, gal dar kažkam reiks.
Jei neišsididina ar kas, rašykit paštą, atsiųsiu.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2014 08 06, 13:04)
Dedu viską, ką turiu, gal dar kažkam reiks.
Jei neišsididina ar kas, rašykit paštą, atsiųsiu.
4/08/06/e3/e3a3fe1a2d5131015ca99146b901eed7.jpg[/img][/url]

ačiū dra viena scočiutė į pašta irgi zadejo atsiūsti,sakyky o paveiksleliu i vorda reikia persikelti? ir pvz,akinius ar kerpat kad akys matytusi ar ne? atsiprasau uz kvailus klausimus.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixe @ 2014 08 06, 12:09)
ačiū dra viena scočiutė į pašta irgi zadejo atsiūsti,sakyky  o paveiksleliu i vorda reikia persikelti? ir pvz,akinius ar kerpat kad akys matytusi ar ne? atsiprasau uz kvailus klausimus.. blush2.gif

Aš dar nedariau..
Bet manau nebūtina keltis į word, galima paveikslėlį atspausdint, išsikirpt šabloną ir jau karpyt ant kokio nori popieriaus.
Akinių vidų tai reikia iškirpt, kad akys matytųs žmogaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixe @ 2014 08 06, 12:09)
ačiū dra viena scočiutė į pašta irgi zadejo atsiūsti,sakyky  o paveiksleliu i vorda reikia persikelti? ir pvz,akinius ar kerpat kad akys matytusi ar ne? atsiprasau uz kvailus klausimus.. blush2.gif

issiunciau tau visa detalu aprasyma sablonu i pasta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixe @ 2014 08 06, 09:23)

gal galėtum man tą tekstuką atsiust rinkt valdziai smile.gif ?

neturiu dabar to teksto, nes persirašiau tik frazėm, kad piršlys neskaitytų, o tik užmestų akį. Pilną nukopintą tekstą turiu darbiniam kompe, tai galėsiu įdėt kai dirbsiu. Tas tekstukas buvo šiemetinės svočiutės, gal net anoj temoj, jei ji perskaitys, gal ir pati įmes. Kad piršlys sako - ruošiuosi šiandien vestuvėm, skambina nepažįstamas numeris, prisitato - pasakai vardą to komendanto, kurį nori paskirti. Mūsiškis žiauriai nustebo, iš to netikėtumo nežinojo nei kaip reaguot. Kad atseit jis pats pasisprašė. Tada kitas paskambino, pasiprašė, tai ir jį paskiriam. Trečias prie bažnyčios, ketvirtas gamtoj. O tada priėjo mergina (vardas), kad kokia čia diskriminacija, tai ir ją paskyrėm biggrin.gif
Ačiū tai svočiutei, kurios idėja, užskaitau thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Kapricija @ 2014 08 06, 10:38)
gal kam bus naudinga

del zmoniu skaiciau dulkems
http://gintarodulkes...o-dulkes-kaina/

aš ėmiau 0,5 kg, žmonių apie 40. Ir visiems užteko, ir dar nemažai liko, tai jaunieji patys sėmė po saują sakė ir pylė, ir ne po 1 kartą. Gal mes nežinodami po kiek reik imt, pradžioj per mažai ėmėm. Bet aš kitam kartui ant tiek žmonių daugiau ir neimčiau.
Atsakyti
QUOTE(sandrixe @ 2014 08 05, 23:01)
tikrai tau sekasi... biggrin.gif  bet  ti opstimste nepakis tau tokios smulmenos kojos smile.gif  4u.gif  thumbup.gif  lietuvoj gal jau?

Ai, tokios bedos dar ne bedos mirksiukas.gif
aha, jau greit menuo kaip namie. Tik ziuriu I kalendoriu ir netikiu kaip laikas lekia doh.gif
Papildyta:
QUOTE(agnemonas @ 2014 08 05, 23:30)
Nebus jokios kritikos, tiesiog superine  thumbup.gif

Kaip gaila, kad negaliu paziureti, telefonu apribota esu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 08 06, 17:27)
issiunciau tau visa detalu aprasyma sablonu  i pasta  mirksiukas.gif

labai dėkoju Jums uz pagalbą jau ne pirmą kart 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ir visoms kitoms aisku aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapricija @ 2014 08 06, 09:31)
Sakykit kur tas gintaro dulkes perkat?

Maciau fb ideju plunksna turi. As susiradau kazkur internete per google. O siaip sake Palangoj, pas gintaro isdirbeju yra papigiam mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Monikiuxas,2014 08 06, 16:13]

Sveikos. Gal yra kas dažnai lankosi gariūnuose ir gali pasakyti vietas kur yra vestuviu atributikos? Gariunuose labai seniai buvau, tai nesinori po visur lakstyt ir ieskot smile.gif
Atsakyti