Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 5

Labai jau idomu butu paziureti svociu sukneles,bet cia ne visos ideda,o pasto slaptazodzio nenusipelniau dar blush2.gif

Noriu paklausti,koki kieki riektu pirkti spalvoto smelio?na mazdaug?ir gintaro dulkiu 25 zmonem? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Denira76 @ 2014 08 05, 10:31)
Monikiuxas, sveika sugrizus 4u.gif

4u.gif kaip man smagu, kad nepamirsote manes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 08 05, 23:32)
:
Mano koja jau senai be langetes. Operacijos reik, truke raisciai. Bet kolkas jai nera laiko. O siandien per pokalbi del darbo bite igele I kakla  doh.gif  Nu kai jau sekasi, tai sekasi  lotuliukas.gif

tikrai tau sekasi... biggrin.gif bet ti opstimste nepakis tau tokios smulmenos kojos smile.gif 4u.gif thumbup.gif lietuvoj gal jau?
Atsakyti
QUOTE(zvirbliss @ 2014 08 05, 16:05)
Imeciau i pastuka jusu teismui savo suknele, laukiu kritikos smile.gif

Nebus jokios kritikos, tiesiog superine thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif, as kazko panasaus norejau. Graziai atrodysi, o dar sukuosena, makiazas, bus jega thumbup.gif.
Atsakyti
Sveikos svočiutės smile.gif

Mažai bendravau čia, bet dauguma idėjų iš šių temų, todėl pasipasakosiu biggrin.gif Ne tiek apie pačias vestuves, bet apie mūzų, piršlių, darbelius smile.gif

Pas jaunąją pagal senovinius vestuvinius burtus auskarus segė laimingai ištekėjusi giminaitė, grandinėlę mama, ant bato pado pamergės užrašė savo vardus, aš į batą įdėjau pinigėlį (o jaunoji jau irgi buvo įsidėjusi biggrin.gif ), mama įsiuvo sagutes - vaikus į suknelės apačią. Jaunoji išsirinko berniuką- mėlyną sagutę, ir 2 mergaites - ružavas. Atvykus jaunikiui pasitikau lauke, 3 kartus bandėm "iškišt" netikras nuotakas-pamerges, su veliumu, jaunikis dėjo žodį, ką atima iš jaunosios - pavardę, karpė juosteles sakydamas komplimentus nuotakai, atsakinėjo į klausimus ant laiptelų, bučiavo varlę biggrin.gif susiporavom, pasilaiminom, ir išvykom į bažnyčią. Ceremonija labai graži, vekėm visi biggrin.gif
gamtoj paleidom laišką gandrui. Žaidėm žaidimus, braidžiojom vandenyje. Visą dieną praleidom karštyje ne tik gamtoj, bet ir .. išnuomotam "vipbuse".. pasirodo, kad jame nėra kondicionieriaus.. išlipdavom į lauką atsigaivinti.. šį kątik praėjusį karštąjį savaitgalį.. į salę atvažiavom stipriai pavargę. Dar tiesa stojom parduotuvėlėj, ir siuntėm jaunuosius pirkt pusryčių po 5 lt.
Salėj viskas ėjo stipriai ne pagal planą. Tostą, kurį planavau sakyti pirmą, pasakiau patį paskutinį biggrin.gif neapgalvojau, kad ir pamergės buvo pasiplanavusios, ir atėmė nemažai laiko. Man visą laiką smegenis spaudė laiko trūkumas biggrin.gif bet viskas vistiek pavyko puikiai.
Nuo pradžių - pasitiko mus tėvai, tada stalo išpirkimas, jaunųjų sveikinimai. Pirmas užsėdimas - perskaitom santuokos liudijimą, padovanojam graviruotas taures (gamtos daužėm pernešus per tiltą) , šitų sakiau nedaužykit biggrin.gif išrenkam komendantus, ir tada pamergė sukviečia visus žiūrėti filmuko jauniesiems, kur mes visi nufilmuoti sveikinantys. Tai užtruko, ir aš supratau, kad mano visas eiliškumas plaukia.
Antram užsėdime muzikantai per anksti ir ne visai taip akip prašiau atneša dovaną jauniesiems, jaunieji turėjo perskaityt raštelį ant jos, kad gavo daugybę dovanų, ir atiduotų dovaną pamergei. Muzikantai nesuprato, ir perskaitė patys biggrin.gif tada pamergė išsipokuoja ir perskaito atiduoti jauniausioms mergaitės, šios - į stalo galą, o galiokai - tėvams. Tai buvo dovana tėvams, jaunųjų foto su žodžiais. Šitas manau labai pavyko, nes žmonės iš tikro buvo nustebę, laukė kuo čia baigsis, kol dovana keliavo per rankas. Tada kita pamergė sužaidė žaidimuką apie jaunuosius, ir aš jau visai buvau panikoj, nes laikas tirpo. Jaunieji išėjo šokti valso, ir aš netikėtai sugalvojau padaryti smėlio ceremoniją. Gavosi labai gražiai, kai jie sušoko, aš pakviečiau juos prie smėlio, muzikantai pratęsė tą pačią jaunųjų šokių melodiją kol jie pylė smėlį. O tada jau šokom piršlių polką, ir šiek tiek traukinukų. Vėl kviečiau visus prie stalo, pamergė paleido sveikinimų knygą, o mes - butelį, ant kurio visi pasirašė. Tada tostas apie vaikus, ir kortelės vaikų vardams rašyti su žydrom ir oranžinėm pėdutėm. Ir galiausiai, mano turėjęs būti pirmas tostas, didelė jaunųjų foto su išrašytais gražiais patarimais, kuriuos aš perskaičiau. smile.gif tuomet jau buvo 23.30 ir mes ėjom mesti puokštės ir keliaraisčio. Tada pjovėm tortą, dovanojom graviruotą torto mentelę, o mama - šaukštelius. Ėjom į laiką, ir 12 val šaudėm fejerverkus, gėrėm šampaną. Tada nuo ugniakuro degėm šeimos židinį, ir darėm gintarų dulkių ceremoniją. Tada šokom, ir nieko nebedarėm, nebeišleidom jaunųjų miegot, tiesiog taip gavosi. Visi miegot ėjom atsišokę vėlai.
Ryte prie stalo dovanojom tai, ką planavom dovanoti išleisdami miegot - cukrų su palinkėjimais ( beveik 200 gabaliukų biggrin.gif ) . Tada žiūrėjom, kuri komendanto sekretorė pririnko daugiausiai kamštukų, ir dovanojom lėkštę su užrašu - vakarienė pas jaunuosius. Tada dovanojom medalius svečiams. Jei galėčiau kažką keisti, šito nebedaryčiau, nes tai nebuvo niekam nei nauja, nei netikėta, nei labai ydomu. Skatiėm vaikučio laišką, jaunasis susigraudino beskaitydamas wub.gif Tada nešėm surį, piršlio kraują, vėliau tortą. Ir - laisva diena. Atsipalaidavom ir linksminomės biggrin.gif
Kas svečiams labiausiai patiko - kiek girdėjau - viskas, ką darėm, ypač gintaro ceremonija, ta dovana tėvams.
Ko dabar nedaryčiau - turėjom stipriai per daug saldainių, ir alkoholio, kurio net nepanaudojom.. ir tikrai nebedaryčiau antros dienos medalių, nes tai buvo visiems žinomas ir matytas dalykas.
Šiaip svečiai buvo nustebę, sulaukėm daugybės pagyrų, sakė, kad viskas buvo labai gražu, ir svarbiausia - nematyta. Tai, aišku, buvo labai keista, nes sėdint temoj, atrodo kad visi taip daro biggrin.gif o pasirodo ne biggrin.gif todėl, merginos, drąsiai sakau - būsit įvertintos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marile: 05 rugpjūčio 2014 - 23:06
sos!!! nebeturiu kada knistis jau visai nes kruvos darbu gal kas galit atsiusti pirslio testamenta buciau begalo dekinga
Atsakyti
[quote=Marile,2014 08 05, 23:03]

Mažai bendravau čia, bet dauguma idėjų iš šių temų, todėl pasipasakosiu biggrin.gif Ne tiek apie pačias vestuves, bet apie mūzų, piršlių, darbelius smile.gif

Labai džiaugiuosi ir sveikinu jau viską atlikus. Paskaičius atrodo kad visoms viskas pavyko puikiai. Man jau kinkos pradeda drebet smile.gif Ačiū, kad pasidalinate patirtimi.

Kas rinkote valdzia, gal galite pasidalinti ka renkate? Na aišku, stalo komendantai. O dar? Meiles ministras? Gaisrininkas? Daktaras? Kas buna dar?
Papildyta:
Sveikinu. Jei galėtumėte papasakoti kaip ir kas vyko, būtų džiugu smile.gif

QUOTE(topas @ 2014 08 05, 18:55)
Sveikos svočiutės:) Jėgu grįžau.Vakar neturėjau jėgų pripulti prie kompo, nes dirbau, tai jau taip sunku buvo:)

blush2.gif
Viskas, spręndžiant pagal komplimentus ir nuostabas atrodo pavyko gerai:) thumbup.gif
Jei norėsit svočiutės pakomentuosiu detaliau kas pavyko, kas kam patiko.
Papildyta:

ačiū, ačiū labai drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  4u.gif  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Marile @ 2014 08 06, 00:03)

Mažai bendravau čia, bet dauguma idėjų iš šių temų, todėl pasipasakosiu  biggrin.gif Ne tiek apie pačias vestuves, bet apie mūzų, piršlių, darbelius  smile.gif

SVEIKINIMAI PUIKIAI SUSIDOROJUS SU PATIKĖTA UŽDUOTIMI smile.gif
IR AČIŪ UŽ IŠSAMŲ IR NUOSEKLŲ PASAKOJIMĄ, NET NEABEJOJU KAD NE VIENAI IŠ ČIA ESANČIŲ PADĖJAI smile.gif
O DABAR TAI KAS MAN AKTUALU, SMĘLIO CEREMONIJA DAREI ŠOKIŲ AIKŠTELĖJE KAS PYLĖ SMĖLĮ? AR SVEČIAI BUVO SUSIDOMĖJĘ AR JAU BUVO IŠSISKIRSTĘ? Ir aš noriu smėlio ceremoniją daryt smėlio aikštelėje...
ojei tik dabar pamačiau kad rašau didžiosiomis doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

saunuoles, kiek skaiciau tai viskas thumbup.gif jau atskirai nebegirsiu, Jus nerealios 4u.gif 4u.gif 4u.gif

sakykit kur tas gintaro dulkes perkat?
Atsakyti
marile, oho kaip smagu, tikros storos vestuves thumbup.gif
as tai saves veidrodyje neatpazystu, kirpeja nutamsino plaukus vakar, dar tos akys, nu kaip kitas zmogus atrodau doh.gif tik tiek, kad brangusis dabar labai giria wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bambambuzas @ 2014 08 06, 10:35)
marile, oho kaip smagu, tikros storos vestuves  thumbup.gif 
as tai saves veidrodyje neatpazystu, kirpeja nutamsino plaukus vakar, dar tos akys, nu kaip kitas zmogus atrodau  doh.gif tik tiek, kad brangusis dabar labai giria  wub.gif

svarbiausia kad giria:)

ar kas padėsit ma su šablonais fotosesijai,nu neberandu savo kompe verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrixe: 06 rugpjūčio 2014 - 08:39
QUOTE(slaja @ 2014 08 06, 08:11)

Mes valdžią rinkom vienos mūsų svočiutės idėja, kur piršlys atsistoja ir pasakoja, kad jam paskambino vienas, paskui kitas, trečias irgi pasiprašė ir t.t. mes rinkom 4 komendantus ir 1 komendantę. Tada meilės ministrą, gaisrininką ir seselę. Meilės ministrams dovanojom žvakę, gaisrininkui purkštuvėlį, tai vaikščiojo paskui, purškė biggrin.gif o seselei aspirino, kad moterims naktį galvos neskaudėjo, o vyrams- iš ryto kad neskaudėtų biggrin.gif

QUOTE(diana79 @ 2014 08 06, 08:22)

O DABAR TAI KAS MAN AKTUALU, SMĘLIO CEREMONIJA DAREI ŠOKIŲ AIKŠTELĖJE KAS PYLĖ SMĖLĮ? AR SVEČIAI BUVO SUSIDOMĖJĘ AR JAU BUVO IŠSISKIRSTĘ? Ir aš noriu smėlio ceremoniją daryt smėlio aikštelėje...

Taip, mes darėm šokių aikštelėj, ir labai pasiteisino. Jaunieji šoko savo šokį, buvo pasimokinę, svečiai visi žiūrėjo, reagavo, nes buvo gražu. O kai jie baigė, aš priėjau, ir pasikviečiau prie ten buvusio saldaus stalo, kol jie šoko, nusikrausčiau kampą, pasidėjau indus gražiai, jie priėjo dar tokie emocingi, ir supylėm tą smėtį. Muzikantams pasakiau kol dar jie šoko, tai jie pratęsė tą pačią valso muziką, ir gavosi tikrai labai gražu. Mes su piršliu pylėm jiems, o jie į indą. O kai baigėm, tada muzikantai linksmai pradėjo piršlių polką.
Muzikantai šaunuoliai, viską su mumis derino, ir klausė thumbup.gif

QUOTE(Kapricija @ 2014 08 06, 08:31)

sakykit kur tas gintaro dulkes perkat?

Jei Kaune, žinau kur pigiau mirksiukas.gif

QUOTE(bambambuzas @ 2014 08 06, 08:35)
marile, oho kaip smagu, tikros storos vestuves  thumbup.gif 

tokios ir gavosi thumbup.gif
Atsakyti