Prasau
Mieli jaunavedziai, tegu jūsų meilė būna amžina kaip niekada nesibaigiančios bangos, nepaliaujamai kylančios iš jūros gelmių. Taip, kaip žemės vandenys nenuilsdami skalauja viso pasaulio kraštus, tegu jūsų meilė būna siūbuojančia jūra tarp jūsų sielų krantų. Taip kaip neišauš nei vienas rytas be vandenyno bangavimo, te nebūna dienos be jūsų meilės vienas kitam. Visai neseniai jūs užtvirtinot savo jausmus apsikeisdami priesaika ir vestuviniais žiedais. Čia, šią gražią sąjungą, mes atkartosime sujungdami smėlį iš kelių atskirų indų į vieną ir sukurdami naujos šeimos smėlio piešinį. Mieli jaunavedžiai, pilkite smėlį į bendrą indą ir kurkite savo nuostabų raštą. Kaip šios mažos smėlio smiltelės, kartą sumaišytos, nebegali būti sugrąžintos į atskirus indus, taip tegu susilieja ir jūsų gyvenimai, sudarydami tvirtą ir nesugriaunamą santuoką.
Supylus smėlį tęsiama:
Štai ir sukūrėte savo smėlio raštą sujungdami kelias spalvas, taip, kaip sujungėte dvi šeimas į naują šeimą. Sveikiname pradėjusius kelionę santuokoje, mylinčius ir stiprius kaip vyrą ir žmoną, neišskiriamus kaip šios smėlio smiltys.
Nuo šiol jūs nebijosite lietaus, nes vienas kitą pridengsite,
Nuo šiol jūs nebijosite šalčio, nes vienas kitą sušildysite,
Nuo šiol jūs nebebūsite vieniši, nes vienas kitam būsite draugais,
Nuo šiol jūs esate du kūnai, turintys vieną gyvenimo tikslą.
Visų vardu noriu pasveikinti Jus sukūrus šeimą ir palinkėti gražiai gyventi.
O gyventi mokykitės iš upės, kuri bėga, skuba, o blogį aplenkia savo gražiais vingiais, šapelius meta į krantą.
Kantrybės mokykitės iš žemės ją trypia, aria, gręžia, o ji tyli ir laukia.
Stiprybės iš saulės. Nors debesys jai pastoja kelią, bet ji išsiveržia, šypsosi, šviečia ir šildo.
Atkaklumo mokykitės iš vėjo.
Jeigu kartais jaunieji meilės smilteles išbarstytų ar jiems pritrūktų, norėtume, kad jų tėveliai visada
galėtų jas papildyti. ( įteikiami indai tėvams)
as turiu worde, parasyk i az savo nr. atsiusiu. Tik pas mane buvo paraitymai su geltona spalva, kokios tavo vestuves. Tuoj parodysiu kaip pas mane buvo, stai:
http://www.part.lt/p...abfb5c9a557.jpg.
agne_vvr dziaugiuosi sekmingu startu, nors ne kaip pati jauteisi (mazai turbut vandens gerei is jaudulio, tai pagal pozymius tau grynai saules smugis buvo), bet vistiek saunuole
.
negaliu jums nusiusti duomenu savo dezutes,raso kad pilna a/z,mano dezutes duomenys 12-12 cm