Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 5

QUOTE(bambambuzas @ 2014 08 05, 16:46)
ui neeee schmoll.gif siandien sesuo grizta is uzsieniaus, tai anikaip, plius reikia sablona pasidaryt, kad uzrasyt graziai. kai jau padarysiu, iskart fotkysiu ir rodysiu  ax.gif as kaip student, viska atidedu paskutinei minutei  doh.gif

dar viena mano draugė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif studentauja naktimis:)
siaip jauniesiems sveciai nerupi,kir miegos nerupi,ką valgys irgi nelabai ,svarbu jiems gerai.. tai zinokit ir man upas dingo., bet cia nauja istorija.....
Atsakyti
Sveikos svociutes smile.gif

Vis ilendu pas jus, paskaitau, o parasyt nera laiko...
Sauniai visos darbuojates thumbup.gif
O man jau baisu darosi kai pagalvoju apie ta diena doh.gif
Laikas greitai bega, ruostis dar oi kiek daug reikia...

Imeciau i pastuka jusu teismui savo suknele, laukiu kritikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirbliss @ 2014 08 05, 16:05)
Sveikos svociutes smile.gif

Vis ilendu pas jus, paskaitau, o parasyt nera laiko...
Sauniai visos darbuojates  thumbup.gif
O man jau baisu darosi kai pagalvoju apie ta diena  doh.gif
Laikas greitai bega, ruostis dar oi kiek daug reikia...

nu man tai gražu ir ... truputį drąsu. Bet Tu tokia lieknutė... tau tinka.
Verdiktas: svočiauti tinkama smile.gif
Papildyta:
QUOTE(diana79 @ 2014 08 05, 16:09)

Merginos kurios svočiaujate pasktinę rugpjūčio dieną, prisipažinkite kurios vestuvių spalva žalia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixe @ 2014 08 05, 15:51)

siaip jauniesiems sveciai nerupi,kir miegos nerupi,ką valgys irgi nelabai ,svarbu jiems gerai.. tai zinokit ir man upas dingo., bet cia nauja istorija.....

O kas atsitiko brangioji verysad.gif

Oj grazi suknele thumbup.gif , o tu man tokia matyta g.gif , vat nezinau kur, bet labai matyta rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(diana79 @ 2014 08 05, 16:11)

Merginos kurios svočiaujate pasktinę rugpjūčio dieną, prisipažinkite kurios vestuvių spalva žalia wink.gif

Ot, dabar ir man idomu, o kas atsitiko mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Denira76 @ 2014 08 05, 14:32)
Prasau  smile.gif

Mieli jaunavedziai, tegu jūsų meilė būna amžina kaip niekada nesibaigiančios bangos, nepaliaujamai kylančios iš jūros gelmių. Taip, kaip žemės vandenys nenuilsdami skalauja viso pasaulio kraštus, tegu jūsų meilė būna siūbuojančia jūra tarp jūsų sielų krantų. Taip kaip neišauš nei vienas rytas be vandenyno bangavimo, te nebūna dienos be jūsų meilės vienas kitam. Visai neseniai jūs užtvirtinot savo jausmus apsikeisdami priesaika ir vestuviniais žiedais. Čia, šią gražią sąjungą, mes atkartosime sujungdami smėlį iš kelių atskirų indų į vieną ir sukurdami naujos šeimos smėlio piešinį. Mieli jaunavedžiai, pilkite smėlį į bendrą indą ir kurkite savo nuostabų raštą. Kaip šios mažos smėlio smiltelės, kartą sumaišytos, nebegali būti sugrąžintos į atskirus indus, taip tegu susilieja ir jūsų gyvenimai, sudarydami tvirtą ir nesugriaunamą santuoką.
Supylus smėlį tęsiama:
Štai ir sukūrėte savo smėlio raštą sujungdami kelias spalvas, taip, kaip sujungėte dvi šeimas į naują šeimą. Sveikiname pradėjusius kelionę santuokoje, mylinčius ir stiprius kaip vyrą ir žmoną, neišskiriamus kaip šios smėlio smiltys.
Nuo šiol jūs nebijosite lietaus, nes vienas kitą pridengsite,
Nuo šiol jūs nebijosite šalčio, nes vienas kitą sušildysite,
Nuo šiol jūs nebebūsite vieniši, nes vienas kitam būsite draugais,
Nuo šiol jūs esate du kūnai, turintys vieną gyvenimo tikslą.
Visų vardu noriu pasveikinti Jus sukūrus šeimą ir palinkėti gražiai gyventi.
O gyventi mokykitės iš upės, kuri bėga, skuba, o blogį aplenkia savo gražiais vingiais, šapelius meta į krantą.
Kantrybės mokykitės iš žemės – ją trypia, aria, gręžia, o ji tyli ir laukia.
Stiprybės – iš saulės. Nors debesys jai pastoja kelią, bet ji išsiveržia, šypsosi, šviečia ir šildo.
Atkaklumo mokykitės iš vėjo.

Jeigu kartais jaunieji meilės smilteles išbarstytų ar jiems pritrūktų, norėtume, kad jų tėveliai visada
galėtų jas papildyti. ( įteikiami  indai tėvams)

širdingai aciu 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(agnemonas @ 2014 08 04, 18:14)
as turiu worde, parasyk i az savo nr. atsiusiu. Tik pas mane buvo paraitymai su geltona spalva, kokios tavo vestuves. Tuoj parodysiu kaip pas mane buvo, stai: http://www.part.lt/p...abfb5c9a557.jpg.

agne_vvr dziaugiuosi sekmingu startu, nors ne kaip pati jauteisi (mazai turbut vandens gerei is jaudulio, tai pagal pozymius tau grynai saules smugis buvo), bet vistiek saunuole  4u.gif.

negaliu jums nusiusti duomenu savo dezutes,raso kad pilna a/z,mano dezutes duomenys 12-12 cm
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 08 05, 16:11)

Aciu smile.gif

QUOTE(Misis Vomband @ 2014 08 05, 16:42)

Oj grazi suknele thumbup.gif , o tu man tokia matyta g.gif , vat nezinau kur, bet labai matyta rolleyes.gif

Gal i kazka panasi smile.gif o gal kokiam fb uzmacius buvai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixe @ 2014 08 05, 15:51)

kas nutiko??? g.gif

wow, super thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos svočiutės:) Jėgu grįžau.Vakar neturėjau jėgų pripulti prie kompo, nes dirbau, tai jau taip sunku buvo:)
QUOTE(ingisee @ 2014 08 01, 22:28)
agne_vvr; rollick; asmodeja; topas SEKMES RYT DARBUOSE drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

blush2.gif
Viskas, spręndžiant pagal komplimentus ir nuostabas atrodo pavyko gerai:) thumbup.gif
Jei norėsit svočiutės pakomentuosiu detaliau kas pavyko, kas kam patiko.
Papildyta:
QUOTE(agne_vvr @ 2014 08 03, 22:37)
Na ka svociutes, atbegu su pachmeliuku  biggrin.gif
Natalėja; rollick; asmodeja; topas
user posted image

ačiū, ačiū labai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 08 03, 23:30)
as jau po visko!!!
Vaziuodami jau i sale sugedo kondikas, man pasidare bloga, jau vos sedziu dar bromas sustabde, superinis buvo, su misko deivem ir pan. nelabai greit susisukom,as jau pastovet negaliu, nes silpla, pykit pradeda mane,  jau atvaziave i sale ten bromas, ir vel bandau susiimt. Tik praejom visus teveliu sutikimus, jau uz 5 min sveikinimai (jokios pertaukeles visa diena), pirsliai turejo stovet salia jaunuju ir pilstyt isgerti, kai tik uzuodziau brendzio kvapa tai vos neapsivemiau,  as pasakiau  - varau pagulet, nes jau jauciu,kad man jau sakutes pareina  unsure.gif  nuvariau, pavemia, pagulejau, bet vistiek nepadejo, (visa vakara sukandus dantys laikiaus, vis nubegdavau pavems ar prigult 10 min.)

Labai gaila, kad tokia savijauta temdė šventę. Bet pagal jūsų pasakojimą esat labai stipri, kad taip atlaikėt, juk tiek visko reikia atsiminti, susidėlioti.Kaip galima taip jaučiantis nepasimesti, nesusimaišyti.Sveikinu, šaunu, kad viskas baigėsi gerai. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(topas @ 2014 08 05, 18:55)
Sveikos svočiutės:) Jėgu grįžau.Vakar neturėjau jėgų pripulti prie kompo, nes dirbau, tai jau taip sunku buvo:)

blush2.gif
Viskas, spręndžiant pagal komplimentus ir nuostabas atrodo pavyko gerai:) thumbup.gif
Jei norėsit svočiutės pakomentuosiu detaliau kas pavyko, kas kam patiko.
Papildyta:

ačiū, ačiū labai drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  4u.gif  4u.gif

aisku labai idomu kaip kas klostesi ir aisku ka slabiausiai sveciams patiko, viskas viskas viskas labai idomu smile.gif
Atsakyti
MERGINOS HELP blink.gif
NEBERANDU KUR TURĖJAU ISSISAUGOJUSI SABLONUS
( ŪSAI,AKINIAI IR TT),FOTOSESIJAI.GAL KURI TURIT PO RANKA? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 08 05, 08:01)
Moniukiux , KAKIJE LIUDI W GOLIWUDE, sveika sugrizusi, o cia tavo svocios kasikas tai papuostas mirksiukas.gif

biggrin.gif vai kokios emocijos ax.gif
Kasikas kunigeliui. O manasis liks senoviniu papuosimu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(agne_vvr @ 2014 08 05, 08:26)
Monikiuxas - sugryzo namo sesuo paklydele  thumbup.gif
na tu varksiuke, vis tau likimas uzdeda ant kojos stampuka  doh.gif
Smagu,kad musu nepamirsti, darbai  thumbup.gif 
Kaip tavo koja?

Mano koja jau senai be langetes. Operacijos reik, truke raisciai. Bet kolkas jai nera laiko. O siandien per pokalbi del darbo bite igele I kakla doh.gif Nu kai jau sekasi, tai sekasi lotuliukas.gif
Atsakyti