Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 5

QUOTE(bambambuzas @ 2014 08 04, 19:59)
man neatidaro g.gif

o jeigu taip https://www.facebook...6...1502&type=1, pacios paskutines foto, pamaerges su zaliomis suknelemis smile.gif. Jei ne tai fb "Kokteilis jusu sventei" albumas "Kokteiliai 2".
Atsakyti
saunu ,labai smagu skaityti,kaip pasiseke darbelis biggrin.gif sveikinu Agne vyr. saunuole drinks_cheers.gif .
Atsakyti
nu ką, akmenukaki baigti smile.gif tongue.gif
ot dasilaukiau,kaip mokyklos laikais biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
sveikos merginos, visai nebeturiu galimybiu prisest prie kompo. vis pagalvoju apie Jus, o va laiko nera, nei galimybiu paplepet. Tiesa, ranku sudejus nesedziu. dirbu, libdau, tvarkau paskutinius reikaliukus smile.gif Per visa ta lipdyma ir trauma uzturejau. Karsti klijai issove man ir visa koja baisi dabar. Negyja jau savaite laiko. gerai, kad dar 3 savaiteles turiu priesaky smile.gif Ikeliu Jusu teismui paskutinius savo darbukus.
user posted image
user posted image
Kolbeles ziedlapiams (Labai kuklios)
user posted image
Sendintas popierius (ant jo nuotaka rasys mergautine pavarde ir Jaunieji kartu paleis susukta kugi su helio balionais i ora)
user posted image
user posted image
Na ir dirbtiniu gelyciu puokste. Dar tiksliai neapgalvojau kur, kaip ir kam ja naudosiu smile.gif Tiesiog igyvendinau ideja..
user posted image

Jusu susirasinejimu net nedristu vytis. Itariu, kai laiko jau pritrukciau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 08 04, 09:34)

Aciu  mirksiukas.gif
na keistas tas jausmas  biggrin.gif nepratus kokia "Zvizda" but, bet sutvarke labai gerai, patenkinta net 200% makiazas laikes net per karscius ir po mano sveikatos isdaigu  smile.gif sukuosena ir antrai dienai issilaike, ten truputi pataisiau su laku,bet visumoj issilaike  thumbup.gif
zaidimai tie patys  drinks_cheers.gif mano du puodukai luzo  o trecias suskilo  doh.gif
Papildyta:

Jo makiazas ir man visada pas Beata super laikosi thumbup.gif , anksciau dariau pas kita tai zimiai prasciau verysad.gif . Oj su tais puodais pas mane nei vienas neluzo aciu dievui, nes 2 puodai buvo mano vaiku lotuliukas.gif , matyt tavo mazyliai stipresni buvo nes bevaik 3 puodus suzalojo lotuliukas.gif lotuliukas.gif , o su kojinem isvis man patinka ruostis ir nereikia nuperki kokias 3 poras kaproniniu kojiniu ir vsio pasiruosus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Moniukiux , KAKIJE LIUDI W GOLIWUDE, sveika sugrizusi labai grazus tavo darbeliai, o cia tavo svocios kasikas tai papuostas mirksiukas.gif
Atsakyti
Monikiuxas, kokie saunus darbeliai thumbup.gif

as vakar puoda nutepiau baltais dazais (pazanga lotuliukas.gif ) dabar reikes susikaupti ir uzrasus padaryt kada nors lotuliukas.gif
Atsakyti
Monikiuxas - sugryzo namo sesuo paklydele thumbup.gif
na tu varksiuke, vis tau likimas uzdeda ant kojos stampuka doh.gif
Smagu,kad musu nepamirsti, darbai thumbup.gif
Kaip tavo koja? Polkute jau susokt galesi, kada zada langete nuimt?

Misis Vomband - ten tokia kova buvo del tu puodu doh.gif man ir taip keista, kad dar kiti liko sveiki nes kai griuna kokie 3 vyrukai ant vieno puodo doh.gif o kas juokingiausia,kad vis trauzus pamirsta nuimt biggrin.gif

Aciu svociutes uz gera zodi bis.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 08 05, 08:01)

Moniukiux  o cia tavo svocios kasikas tai papuostas mirksiukas.gif
]

cia Kunigo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(bambambuzas @ 2014 08 05, 08:09)
kada nors  lotuliukas.gif

Kas cia per KADA NORS????????? kad man jau siandiena vakare/nakti butu foto cia to puodo biggrin.gif tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 08 04, 00:08)
pirma - as ziedlapius pirkau geliu turgui, paprastas permatomas su rankenom maisiukas kainavo 10 lt.
antra - jei bus balandziai manau balionu nereiktu  mirksiukas.gif  uztenka ziedlapiu ir balandziu
Papildyta:

as dariau taip: padejau lekste ant lapo apibreziau ir iskirpau skritima ir suviniojau i tutele, klijavau piestukiniais klijais  mirksiukas.gif

O inicialus rasei? mirksiukas.gif
Papildyta:
O ka galima butu padovanoti muzikantams,seimininkems?
Atsakyti
radau aciu dievui kur uzsakyt torta, o ir kaina padoria dar pasiule, aisku susiradau per interneta, jokiu rekomendaciju, tokioj kepyklej. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif

Negaliu neuzsukti pas jus, skaitineju pribegdama ir dziaugiuosi uz visas: tiek atidirbusias svociutes, tiek plusancias pasiruosimo darbuose mirksiukas.gif

Agne_vyr saunuole , kad atsilaikei, verta musu pagyru ir medalio 4u.gif Dziaugiuosi jog viskas PUIKIAI pavyko thumbup.gif Laukiam visos foto
clap.gif

Monikiuxas, sveika sugrizus 4u.gif
Atsakyti
Smagu skaityt kaip visos ruošias ir kiek pagūrų sulaukia po visko 4u.gif

Didelis prašymas Misis Vomband, gal gali dar kartą tuos žaidimus priminti, nes neberandu sad.gif Atrodo viską skaitau iš eilės, bet kažkaip praleidau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 08 05, 08:26)

Misis Vomband - ten tokia kova buvo del tu puodu  doh.gif  man ir taip keista, kad dar kiti liko sveiki nes kai griuna kokie 3 vyrukai ant vieno puodo  doh.gif o kas juokingiausia,kad vis trauzus pamirsta nuimt  biggrin.gif

cia Kunigo  mirksiukas.gif
Papildyta:

as jei kada nors dar svociausiu tai su puodais paliksiu zaidimus ir su pedkelnem irgi geras thumbup.gif

QUOTE(Vilmutee-JE @ 2014 08 05, 10:57)
Smagu skaityt kaip visos ruošias ir kiek pagūrų sulaukia po visko  4u.gif

Didelis prašymas Misis Vomband, gal gali dar kartą tuos žaidimus priminti, nes neberandu  sad.gif  Atrodo viską skaitau iš eilės, bet kažkaip praleidau sad.gif

jei apie situs tai prasom

https://www.youtube....h?v=77aBe3Wamc8

https://www.youtube....h?v=evuiiEta28w
Atsakyti