Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 5

QUOTE(Misis Vomband @ 2014 08 23, 20:43)
Labai, superinis medis,
Merginos, mano drauge kita sestadieni i vestuves kaip svecias eina, gal kuri nors is Jusu svocia bus mirksiukas.gif

Pritariu, medis super smile.gif ir aš pradedu norėti bet pas mane bus lėkštė.... g.gif g.gif g.gif g.gif

O mano nuotaka kitą šeštadienį eina į pamerges, gal kuri būsit svočia ??? doh.gif doh.gif doh.gif pergyvenu kad nepamatytų visko kelios savaitės iki vestuvių doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos jau kuri laiką pas jus temoje ilendu paskaitinėti, o minčių, o idėjų pas jus šaunuolės. Mes vestuvėse liudininkai rugsėjo 27 būsim, tad ir jau žiūrinėju ką gražaus padarius, mūsų jaunieji ne pirmą kartą tuokiasi, tad tradicijų daug nebus tik šiaip planuojam žaidimukų visokiu svečiams ir jauniesiems.
Klausimas jums, noriu padaryti štampukų medį, ant kokios medžiagos darote? ir dar ant ko piešiate meilės simfoniją ir su kokiomis priemonėmis .Dėkui 4u.gif
Dar kur perkate visokiu priemonių stalo komendantams, seselėm ir pan smile.gif
Atsakyti
Aš medį spaudinau. Radau kompiueryje sablona, paprasiau pagalbos pas kolegą, kuris man ji pamaketavo, pagerino kokybe. As dariau medi su jaunuju ir vaikiuko nuotraukom. nes ir krikstas kartu. parinko man medzio spalva rusva, atsispausdinau spaustuvej uz tris litus bet atrodo - kaip piesta, nes a spalva tokio atrodymo suteikia.
Jei buciau mokejus piest, gal buciau nupiesus. Bet tai ne man. Norejau tik pasakyti, kad pasirinkau paprastesni varianta, bet manau neprasoviau. Nenoriu kelt viesai su veidais, gal paskui juos paslepsiu ir idesiu jum pavyzdi parodyt.

QUOTE(Misis Vomband @ 2014 08 23, 06:47)
oj, net nezinau, gal ir neisilies, o gal ant kokios medziagos artimai drobei pabandyti, siap galiu pasakyti, kad geliu salonose daznai raso ant juostu, kurios ant vainiku tvirtinamos, tai tu juostu medziaga artima drobei, tai tikrai raso su markeriais ir nieko neissilieja, nezinau gal si informacija tau  pagelbes g.gif

Atsakyti
QUOTE(deita @ 2014 08 24, 08:51)
Sveikos merginos jau kuri laiką pas jus temoje ilendu paskaitinėti, o minčių, o idėjų pas jus šaunuolės. Mes vestuvėse liudininkai rugsėjo 27 būsim, tad ir jau žiūrinėju ką gražaus padarius, mūsų jaunieji ne pirmą kartą tuokiasi, tad tradicijų daug nebus tik šiaip planuojam žaidimukų visokiu svečiams ir jauniesiems.
Klausimas jums, noriu padaryti štampukų medį, ant kokios medžiagos darote? ir dar ant ko piešiate meilės simfoniją ir su kokiomis priemonėmis .Dėkui  4u.gif
Dar kur perkate visokiu priemonių stalo komendantams, seselėm ir pan smile.gif

Aš pirkau drobę http://www.thomasphi...s-su-drobe/1120 ir medį piešiau su akriliniais dažais. smile.gif Štampukus pirkau specialius http://www.mediniai-...salo-pagalveles
Atsakyti
QUOTE(Rugelina @ 2014 08 24, 11:31)
Aš pirkau drobę http://www.thomasphi...s-su-drobe/1120 ir medį piešiau su akriliniais dažais.  smile.gif  Štampukus pirkau specialius http://www.mediniai-...salo-pagalveles

dėkui, bandysiu ieškot 4u.gif
dar vienas dalykėlis noriu paklausti saldainiukų popierėlių šablonai su pozomis, gal žinote kur galėčiau ieškoti ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(deita @ 2014 08 24, 11:55)
dėkui, bandysiu ieškot  4u.gif
dar vienas dalykėlis noriu paklausti saldainiukų popierėlių šablonai su pozomis, gal žinote kur galėčiau ieškoti ? ax.gif

Pirmame temos puslapyje pilna failu su nuorodomis, tikrai man rodos yra wink.gif.
Atsakyti
Įmečiau į paštą savo laišką gandrui ir kalendoriaus lapelį mirksiukas.gif
Atsakyti
dėkui kažkaip pirmame puslapyje buvau pražiopsojus 4u.gif kol kas viska radau ačiū 4u.gif
Atsakyti
Pasitaisom sveikatyte mirksiukas.gif
Monikiuxas; liojka; Vilmutee-JE; Shorena po sunkaus darbo biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kumute* @ 2014 08 22, 15:10)
Mes padalinom prie baznicios atejusiems sveciams dar pries ceremonija.

Mes irgi dar autobuse issidalinom ryzius, ziedlapius ir centus. Beje, visus perspejau, kad mestu ne vienu metu, o tada, kai jaunieji eis pro juos. T. Y.,kad visa kelia jiems byretu ziedlapiai. Buvo nuostabiai grazu :-)
Papildyta:
QUOTE(ingisee @ 2014 08 22, 21:21)
Nu ka SEKMES ryt - Monikiuxas; liojka; Vilmutee-JE; Shorena. Labiausiai Monikiuxas group.gif  mes su tavimi drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

ACIU, brangioji 4u.gif viskas praejo puikiai thumbup.gif buvo taip gera girdet, kad Jauniesiems nereikejo vedejo, nes jis realiai gavo 2000lt uz 3 zaidimus. Visa kita padariau as su muzikantais blush2.gif 2 dienas mums visi dekojo. O jau kaip pasakem:"o dabar kaip zmones daro, mes Jums sakom VISO GERO!"- mus palydejo garsios ovacijos ir buciniu gausa wub.gif ech, kaip gera buvo buti ivertintiems smile.gif ir zinot ka???? Ogi susokau ne tik polkute, bet ir tvista, rokenrola, o tango deka laimejom priza su liudininku lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Denira76 @ 2014 08 23, 09:00)
Labas rytas, kuo didziausios sekmes startuojancioms  4u.gif
, Monikuxas kuo didziausios sekmes Tau, mes su tavim group.gif  ploja.gif

ACIU Jums merginos uz toki gausu palaikyma ir grazius zodzius 4u.gif Jus man daug padejot. Jusu deka mane ir ten ivertino teigiamai 4u.gif
Misis Vombant, ir sisyk buvo situaciju is kuriu teko issisukti, MUMS PAVYKO!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 08 24, 20:54)
Pasitaisom sveikatyte mirksiukas.gif  
Monikiuxas; liojka; Vilmutee-JE; Shorena po sunkaus darbo  biggrin.gif

user posted image

Vaziuoju I darba, po darbo, 23h tikrai pasivaisinsiu 4u.gif prisijunk ir Tu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikiuxas: 25 rugpjūčio 2014 - 05:58
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 08 25, 06:57)
Vaziuoju I darba, po darbo, 23h tikrai pasivaisinsiu  4u.gif prisijunk ir Tu  mirksiukas.gif

ok ir as prisesiu su kokteiliuku 23 val. bus smagiau vacation4.gif
tu cia taip ilgai dirbi g.gif net sudominai (kur cia taip issidarbinai ir kuom, kad taip ilgai g.gif ax.gif )
Papildyta:
QUOTE(Rugelina @ 2014 08 24, 14:39)
Įmečiau į paštą savo laišką gandrui ir kalendoriaus lapelį  mirksiukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti