Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 5

QUOTE(agne_vvr @ 2014 08 03, 23:30)
as jau po visko!!!

Nu šaunuolė thumbup.gif
Bet kaip aš tave užjaučiu dėl prastos savijautos.. 4u.gif Vargšiukė, neįsivaizduoju, kaip tu sugebėjai dar pravesti viską blink.gif 4u.gif
Atsakyti
agne_vyr labai gera sakityti kad visiems patyko jusu pasirodimas. Gaila kad pirmoji diena buvo sunki. Mano mamos pirmasis pirsliavimas buvo labai panasus i jusu( pirma diena praveme iki 24 val, o tete turejo suktis smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(sandrixe @ 2014 08 04, 00:25)
šaunuole,kad viska atlaikei 4u.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
bloga taip gal nuo karsto oro buvo? g.gif  jetaus jau bijau ir as ateinnacio savaigalio... lotuliukas.gif

norejau dar paklaust o tuos sablonus nuotraukom prie pagaliuku tvirtinot ir ant kietesnio popieriasu spauzdinit?

Greiciausia gavau silumos smugi, dar nemazai reikejo limuzinu vaziuot is gamtos i sale, ir susupo mane doh.gif
as sablonus atspauzdinau ant baltu lapu veliau issikirpau ir ant dvigubo suklijuoto spalvoto popieriaus persipiesiau sablona ( tik palikau kotukui vieta neklijuota), issikirpau,idejau kotuka su klijais ir uzspaudziau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(slaja @ 2014 08 04, 07:26)

Sveikinu thumbup.gif  Paskaičius atrodo, kad tikrai viskas labai šauniai praėjo. Ar galite pakomentuoti su kokiais šablonais buvo fotosesija? Nes ir aš galvoju ką nors panaudot. Ir dar, kokie žaidimai su kojinėmis ir puodukais?

Ir kada darėte smėlio ceremoniją?

Smelio ceremonija darem pries islydint jaunuosius miegot, gal kokia 2 nakties g.gif
o zaidimukai yra praitam forume, ten idejo Misis Vomband mirksiukas.gif
dar gera zaidima muzikantai pravede, juoko iki asaru buvo: uzdeda skrybelaite ant galvo ir klausom ka galvoja tavo partneris apie tave. Muzikantas paleidzia daina pvz.: vse my baby strevy.... arba kakoi muscyna... ai dar reik ta daina suvaidint o veliau parteriui duoda skrybele. dainos buna su reiksmem smile.gif tikiuos uspratot minti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 08 04, 08:02)

agne_vyr , sveikinu kolege su pukiai atidrbtu darbu, na ir as labai bijojau del savo rekomendaciju ( na zinojau kad zmones dirba labai gerai bet visada ir tas bet), bet dziugu kad viskas patiko, klausyk o kaip faina kaip tave kaip kokia artiste ir kirpeja ir vizaziste tvarko mirksiukas.gif

O zaidimai su puodais ir su kojinemis tai kur as rodziau tu darei??????????

Aciu mirksiukas.gif
na keistas tas jausmas biggrin.gif nepratus kokia "Zvizda" but, bet sutvarke labai gerai, patenkinta net 200% makiazas laikes net per karscius ir po mano sveikatos isdaigu smile.gif sukuosena ir antrai dienai issilaike, ten truputi pataisiau su laku,bet visumoj issilaike thumbup.gif
zaidimai tie patys drinks_cheers.gif mano du puodukai luzo o trecias suskilo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Lemona` @ 2014 08 04, 08:06)
Nu šaunuolė  thumbup.gif
Bet kaip aš tave užjaučiu dėl prastos savijautos..  4u.gif Vargšiukė, neįsivaizduoju, kaip tu sugebėjai dar pravesti viską  blink.gif  4u.gif

Aciu smile.gif
na laikiaus is pasukitiniuju, nes nenorejau jaunuju nuvilt ax.gif O kai dar muzikantai pakviete susokti polkute pirsliu tai galvojau ir nugriusiu as ten doh.gif biggrin.gif labai idomu video paziuret bus, gaila 3 men laukt reiks verysad.gif tikiuos neapsijuokiau ax.gif
Papildyta:
kumute* - jo, cia nzn kada sveikata tau poksta ismes smile.gif
Papildyta:
atsilaisvino pagalniau man visas kampas biggrin.gif
http://www.part.lt/p...ce940fda330.JPG]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agne_vvr: 04 rugpjūčio 2014 - 08:14
QUOTE(agne_vvr @ 2014 08 04, 09:34)

atsilaisvino pagalniau man visas kampas  biggrin.gif
http://www.part.lt/p...ce940fda330.JPG]

Smagu skaityti ir jausti puikias emocijas. Džiaugiuosi kad net pakišosi koja sveikata, tavęs nepargriovė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Labai smagu kad visiems pasisekė smile.gif
Atsakyti
gal kuri zino kur nebloga torta uzsakyt panevezyje ar siauliuose? biski pamirsau is anksto uzsakyt tai namie kur daro niekas jau nenori apsiimt. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingri00 @ 2014 08 04, 14:49)
gal kuri zino kur nebloga torta uzsakyt panevezyje ar siauliuose? biski pamirsau is anksto uzsakyt tai namie kur daro niekas jau nenori apsiimt.  doh.gif

o kada tau reikia? mano drauge Siauliuose kepa, fb Vaniles namai, bet rugpjutis bent jau pas ja visas uzsakytas, del rugsejo nezinau smile.gif.
Atsakyti
agne_vvr, kaip smagu, kad likot taip ivertinti thumbup.gif
ingri00, jei rugpjuciui ir naminio torto, negausi nei siauliuose nei panevezy wink.gif ieskok kepyklu wink.gif

o as siandien jau pasigrazinau. jauciuosi kaip jaunamartem nes ruosiuos ne ka maziau biggrin.gif siandien blakstienas uzsidejau, dukryte pasake, kad atrodau kaip kita mama lotuliukas.gif ryt einu i kirpykla, penktadieni manikiuras. vis maziau liks paskutinei savaitei visko... as dar net puodo nepradejau daryt, tikiuosi, per savaite akrilas isdzius unsure.gif
Atsakyti
SVEIKUTES,man jau galva perkaito nuo karsciu nzn ko griebtis,
gal kuri gali padeti kaip atsispausdinti ir kokius zodziu reikia i ta dezute kur dedasi varske su sauksteliu,cia turiu omeny nakciai islydint
Atsakyti
QUOTE(ingzuki @ 2014 08 04, 19:00)
SVEIKUTES,man jau galva perkaito nuo karsciu nzn ko griebtis,
gal kuri gali padeti kaip atsispausdinti ir kokius zodziu reikia i ta dezute kur dedasi varske su sauksteliu,cia turiu  omeny nakciai islydint

as turiu worde, parasyk i az savo nr. atsiusiu. Tik pas mane buvo paraitymai su geltona spalva, kokios tavo vestuves. Tuoj parodysiu kaip pas mane buvo, stai: http://www.part.lt/p...abfb5c9a557.jpg.

agne_vvr dziaugiuosi sekmingu startu, nors ne kaip pati jauteisi (mazai turbut vandens gerei is jaudulio, tai pagal pozymius tau grynai saules smugis buvo), bet vistiek saunuole 4u.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnemonas: 04 rugpjūčio 2014 - 18:15
oi kaip liux issiunciau a/z, aciukas
Atsakyti
QUOTE(ingzuki @ 2014 08 04, 19:26)
oi kaip liux issiunciau a/z, aciukas

Prasom, mergaites, gal kurios is jusu cia svente https://www.facebook...h...e=1 smile.gif, taip sakau, nes maciau paskui foto, kur jaunieji usu ir lupu sablonus laiko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif.
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 08 04, 19:37)
Prasom, mergaites, gal kurios is jusu cia svente https://www.facebook...h...e=1 smile.gif, taip sakau, nes maciau paskui foto, kur jaunieji usu ir lupu sablonus laiko  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif.

man neatidaro g.gif
Atsakyti