QUOTE(sandrixe @ 2014 08 04, 00:25)
šaunuole,kad viska atlaikei
bloga taip gal nuo karsto oro buvo?
jetaus jau bijau ir as ateinnacio savaigalio...
norejau dar paklaust o tuos sablonus nuotraukom prie pagaliuku tvirtinot ir ant kietesnio popieriasu spauzdinit?
Greiciausia gavau silumos smugi, dar nemazai reikejo limuzinu vaziuot is gamtos i sale, ir susupo mane
as sablonus atspauzdinau ant baltu lapu veliau issikirpau ir ant dvigubo suklijuoto spalvoto popieriaus persipiesiau sablona ( tik palikau kotukui vieta neklijuota), issikirpau,idejau kotuka su klijais ir uzspaudziau
Papildyta:
QUOTE(slaja @ 2014 08 04, 07:26)
Sveikinu
Paskaičius atrodo, kad tikrai viskas labai šauniai praėjo. Ar galite pakomentuoti su kokiais šablonais buvo fotosesija? Nes ir aš galvoju ką nors panaudot. Ir dar, kokie žaidimai su kojinėmis ir puodukais?
Ir kada darėte smėlio ceremoniją?
Smelio ceremonija darem pries islydint jaunuosius miegot, gal kokia 2 nakties
o zaidimukai yra praitam forume, ten idejo Misis Vomband
dar gera zaidima muzikantai pravede, juoko iki asaru buvo: uzdeda skrybelaite ant galvo ir klausom ka galvoja tavo partneris apie tave. Muzikantas paleidzia daina pvz.: vse my baby strevy.... arba kakoi muscyna... ai dar reik ta daina suvaidint o veliau parteriui duoda skrybele. dainos buna su reiksmem
tikiuos uspratot minti
Papildyta:
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 08 04, 08:02)
agne_vyr , sveikinu kolege su pukiai atidrbtu darbu, na ir as labai bijojau del savo rekomendaciju ( na zinojau kad zmones dirba labai gerai bet visada ir tas bet), bet dziugu kad viskas patiko, klausyk o kaip faina kaip tave kaip kokia artiste ir kirpeja ir vizaziste tvarko
O zaidimai su puodais ir su kojinemis tai kur as rodziau tu darei??????????
Aciu
na keistas tas jausmas
nepratus kokia "Zvizda" but, bet sutvarke labai gerai, patenkinta net 200% makiazas laikes net per karscius ir po mano sveikatos isdaigu
sukuosena ir antrai dienai issilaike, ten truputi pataisiau su laku,bet visumoj issilaike
zaidimai tie patys
mano du puodukai luzo o trecias suskilo
Papildyta:
QUOTE(Lemona` @ 2014 08 04, 08:06)
Nu šaunuolė
Bet kaip aš tave užjaučiu dėl prastos savijautos..
Vargšiukė, neįsivaizduoju, kaip tu sugebėjai dar pravesti viską
Aciu
na laikiaus is pasukitiniuju, nes nenorejau jaunuju nuvilt
O kai dar muzikantai pakviete susokti polkute pirsliu tai galvojau ir nugriusiu as ten
labai idomu video paziuret bus, gaila 3 men laukt reiks
tikiuos neapsijuokiau
Papildyta:
kumute* - jo, cia nzn kada sveikata tau poksta ismes
Papildyta:
atsilaisvino pagalniau man visas kampas
http://www.part.lt/p...ce940fda330.JPG]