Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 5

QUOTE(Rugelina @ 2014 08 14, 15:09)
Kam neatsidaro siūlau pamėginti naudojant kitą naršyklę. Man per Opera niekaip neatidarė, o su explorer l. greit atsidarė.

wub.gif  wub.gif  wub.gif Nu bet tai padirbėjot!!! thumbup.gif  thumbup.gif  Super....man toks asmeniškesnis l.l.l. patinka!!

Aš irgi panašų darysiu. Klausimus jauniesiems jau išsiunčiau, tik planuoju daryt 1 egzempliorių ir viską sudėt į fotoknygą... ! Tuomet spausdinimo [problema atkris. Dar prašysiu tėvų trumpai po kokį atsiminimą apie jaunuosius brūkštelėti ir pabrolių po palinkėjimą ir daug jų draugystės foto sudėsiu... Manau bus smagu ir svečiams šventėj pavartys ir bus tikra dovana jauniesiems...  smile.gif
Papildyta:
O aš jau trys vakarai vargstu prie taurių sad.gif Du vakarus niekas nesigavo, vakar šeip taip pavyko uždėt graviravimo imitaciją... Dabar džiūna... žiūrėsiu vakare ar nuo vandens neatšoks ir jei neatšoks (ko l. l. tikiuosi ax.gif ) liks svarowski kristaliukus priklijuot ir kojele juostele perišti....Tada jau siūsiu Jūsų teismui smile.gif

Nu bet tikrai, maniau čikšt čikšt ir padarysiu per pora val., o jau trys dienos ir nepabaigiu niekaip sad.gif Iki vestuvių 2 mėn. bet man jau neberamu daros, kad nieko nespėsiu.... sad.gif

aciukas, tiek kad mes irgi prasem atsiminimu, bet niekas neparase, tai ir nepristojau labai... juk reikia rastingu zmoniu, su fantazija... nei pas mus labai tos fantazijos nei pas kitus... na bet rezultatu dziaugiuosi, kai atspausdinau dabar ziuriu ir geriuos, blizga kaip tikras zurnalas biggrin.gif 4u.gif biski pasigyriau, bet as tokio irgi noreciau... tai va spausdinau tik š egzempliorius tai tevams ir broliamas sesems... kitiems elektronine versija klius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2014 08 14, 10:39)
Labas  smile.gif  Tai ką, šiandien aš startuosiu. Lyja. Pypt. Nu duok Die, kad bent jaunieji pagal posakį būtų turtingi   smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif visoms šį savaitgalį svočiaujančioms sėkmės, geros nuotaikos, laukiam įspūdžių.

Nors jau po vestuvių niekaip negaliu išlysti iš šito forumo doh.gif blush2.gif
galbūt todėl, kad ilgai ruošiesi, ilgai galvoji, o viskas taip greitai baigiasi.Todėl su jumis kartu pratęsiu šventęsmile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo topas: 14 rugpjūčio 2014 - 16:02

agne_vyr, su gimtadieniu!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image

QUOTE(ingri00 @ 2014 08 14, 13:52)

o gal yra zinanciu kur pigiai spalvotai spausdina Kaune?

Oj, jei Vilniuje tai zinau mirksiukas.gif

Otu tokiasaunuole, u kruopstus darbas, vat tokio zurnalo ir as noreciau kita karta padaryti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tu vliau ji nufotografok, labai jau idomu ji pamatyti atspausdinta thumbup.gif

QUOTE(bambambuzas @ 2014 08 14, 15:40)
as irgi prisidedu prie linkinciu skemes toms, kurios startuoja siandien ir ryt  ax.gif
o man jau vidurius suka, nieko nespeju... pasidariau cake popsams dezute, uzgaisau net visa valanda  blink.gif tai kiek uztruks kol as pabaigsiu buciniu dezutes ir jas sudekoruosiu, o dar vakare i darba siandien  doh.gif ryte irgi aplekem 5 kirpyklas, niekur neradau kur sunu apkirpt, laukt reikia, laiko laukimui nera  doh.gif tai sutarem rytoj siaip ne taip, kad priims, no doh.gif s jau vaika buvau prigasdinus, kad vaziuos nekirptas  cool.gif
aciu d, pati jau po pedikiuro, tai visos grozio proceduros baigtos, kazin tik kaip seksis paciai makiaza pasidaryt, prisipirkau priemoniu, ziuresiu, gal kazkas ir pavyks g.gif zodziu viduriuoju ir dar jus erzinsiu iki sestadienio su savo nerimavimasi ir baimem  blush2.gif

gal tu brangioji nevarg su tom dezutem, o kaip viena svocia dare atspausdino bucini, susuko popieriu ir suriso juostele irgi graziai manau atrode, no tikrai nespesi kitaip, reikia taupyti laika
QUOTE(Rugelina @ 2014 08 14, 16:09)

Nu bet tikrai, maniau čikšt čikšt ir padarysiu per pora val., o jau trys dienos ir nepabaigiu niekaip sad.gif Iki vestuvių 2 mėn. bet man jau neberamu daros, kad nieko nespėsiu.... sad.gif

aha, o kiek a atsimenu vargau, ir perdaryti reikedavo, atrodo segtuvus puosiau na ka ten viens du , o irgi virs valandos uztrukau doh.gif , o tau dar marios laiko, as taipn konkreciai ir pradejau ruostis likus 2 men iki vestuviu iki tol tik rinkau informacija ir apdorojau ja
Atsakyti
QUOTE(ingri00 @ 2014 08 14, 16:53)
aciukas, tiek kad mes irgi prasem atsiminimu, bet niekas neparase, tai ir nepristojau labai... juk reikia rastingu zmoniu, su fantazija... nei pas mus labai tos fantazijos nei pas kitus... na bet rezultatu dziaugiuosi, kai atspausdinau dabar ziuriu ir geriuos, blizga kaip tikras zurnalas biggrin.gif  4u.gif  biski pasigyriau, bet as tokio irgi noreciau... tai va spausdinau tik š egzempliorius tai tevams ir broliamas sesems... kitiems elektronine versija klius smile.gif

Aš taip pat tokio norėčiau drinks_cheers.gif Tikrai tikrai nuostabus jūsų darbas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugelina @ 2014 08 14, 20:09)
Aš taip pat tokio norėčiau  drinks_cheers.gif  Tikrai tikrai nuostabus jūsų darbas smile.gif

as irgi suzaveta, jei dar tektu svociauti ir butu laiko tikrai daryciau si grozi
Atsakyti
merginos,kaip priklijavote NIKE lipdukus ant kaliosu,man ne vieni klijai nelaiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingisee @ 2014 08 14, 21:07)
merginos,kaip priklijavote NIKE lipdukus ant kaliosu,man ne vieni klijai nelaiko g.gif

Man reklamistai nudažė biggrin.gif Nelaikė niekas, jie klijavo net tas juostas kur kelininkai ant stulpelių klijuoja, nukrito biggrin.gif Sakė mano kaliošai su nano technologijosmis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingisee @ 2014 08 14, 21:07)

As istepdavau su lipalu raide ir priklijodavau viskas laikesi, o tu su lipalu bandei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Misis Vomband: 14 rugpjūčio 2014 - 21:17
QUOTE(ingisee @ 2014 08 14, 22:07)

man ant lipnaus popieriaus atspauzdino ir puikiausiai prilipo:)
Atsakyti
QUOTE(sandrixe @ 2014 08 14, 22:29)
man ant lipnaus popieriaus atspauzdino ir puikiausiai prilipo:)

matyt kaliošai kaliošams nelygus smile.gif aš pati lipniu popierium klijavau gal 6 kartus, paskui nusprendžiau kad šiknarankė esu. O tada ir reklamistai nepriklijavo. Grįžau beveik apsipatenkinusi. Su mano kaliošais davėsi 3 vyrai, iš kailio nėrėsi, net žiūrėti buvo linksma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 08 14, 23:34)
matyt kaliošai kaliošams nelygus smile.gif aš pati lipniu popierium klijavau gal 6 kartus, paskui nusprendžiau kad šiknarankė esu. O tada ir reklamistai nepriklijavo. Grįžau beveik apsipatenkinusi. Su mano kaliošais davėsi 3 vyrai, iš kailio nėrėsi, net žiūrėti buvo linksma biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
pabaigiau pabaigiau pabaigiau yahoo.gif savo buciniu dezutes assa.gif nors siandien radau viena lisna nepriklijuota, bet jau tiek to, nebelupsiu visko lauk, nes vakar dar graziai ir prie padekliuko suklyjavau, kad nekristu ax.gif pasirodau ax.gif aisku, broko cia sociai, bet kaip pirmam kartui gal ir nieko lotuliukas.gif
user posted image

taip pat dar atnesu rinkinuka pirmai nakciai (cia dar vynuogiu dadesiu ), tik pries iteikiant arba po bus suzaistas tik jauniesiems skirtas zaidimas, tikiuosi visiems patiks ax.gif
user posted image

ir remelis su kalendoriaus lapeliu smile.gif
user posted image
Atsakyti