Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 5

sveikos,visos tyli darbuose uzsikasusios biggrin.gif
gal aks man ideju mestelsit,nes laiko vel skaityti per aujo kaip ir nebeėra,gal dar rasius savo failuose koikia ideja o gal irne..
pirma is kur gaunate ziedlapius? ar brangiai jie kainuoja.ar visos pasiteiraujat ar galima juos mest,nes musiskaiai baznycioje nesizenys..
antra ka dar daryt po ceremonijos,visi mano scenarijai kur balandzius leidzia,bet to cia nebus...
gal helio balionus,bet kokai tada ju prasmė,nu nedirba galva visai,perkaitau matyt g.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 08 01, 08:52)
ir per vestuves nebalgyk, sveciam daugiau bus  biggrin.gif  lotuliukas.gif
O jei rimtai, kam tokia vilket,ypac kai vestuves (maisto ir gerimu daug, gi nesedesi visa vakara alkana tam ,k kad suknute gerai guletu) kad jei suvalgai daugiau ir pilvukas pumsi  doh.gif
Papildyta:
pas man ir po gimdymo dar pilvukas likes  doh.gif  truputi suvalgau ka ir pilvas isriskeja  unsure.gif na, nevalgyt negaliu nes nuo sampes nei koju . nei liezuvio nepaliksi jau 18 val.  biggrin.gif

kad ir taip per vestuves nera kada pavalgyti,gristi po viskam ir mastai,kad taip atgal prie stalo g.gif
aciu uz gerus atsiliepimus,reiskiasi galiu drasiai rengtis thumbup.gif
Papildyta:
agne_vvr; rollick; asmodeja; topas SEKMES RYT DARBUOSE drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
kuo didziausios sekmes siandien besidarbuojanciom 4u.gif

Norejau paklausti,ir as del ziedlapiu.maciau daro merginos tokias "triubikes" su jaunuju inicialais.gal yra kokia nuoroda tam? mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ka merginos, as jau grazi nail.gif kirpejos ir visazistes darbu labaipatenkinta, na o dabar einu kraut pastutines manatkes ir i trasa unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 08 02, 07:41)
Na ka merginos, as jau grazi  nail.gif kirpejos ir visazistes darbu labaipatenkinta, na o dabar einu kraut pastutines manatkes ir i trasa  unsure.gif

Laikom kumščius už Tave.
ir aišku lajkiam pasakojimo
Atsakyti
Ibegau greitai palinketi sekmes siandiena strartuojancioms 4u.gif
Paciai liko savaite, pirmadieni I Lt vaziuojam, na manyciau dar nusimato daug darbeliu tenais biggrin.gif
Atsakyti
Na ka svociutes, atbegu su pachmeliuku biggrin.gif
Natalėja; rollick; asmodeja; topas
user posted image
Atsakyti
as jau po visko!!!
Rytas prasidejau 5,30, paskutine min pakeite man laika kirpeja su visaziste. Jau 7,3 buvau visa grazi. Susiruosem su pirsleliu ir i trasa
Na ir prasidejo, pas jaunaja.... per anksti atvare jaunikis , jaunoji susiparino as apie save visai tyliu , pasimeciau. Pamaciau jau jaunikio akis ir apsizliumbiau, na seip ne taip praejo visas uzduotis. O karsta namie, lauke nuo karscio visi balionai sroginejo. isvaziavom i metrikacija, ten jau atsipalaidavom ir as isivaziavau i vaidmeni, gamtoj pravedziau gandro laisko ceremonija (metem buteli su laisku i Traku ezera) fotosesija su sablonai (labai patiko visiem) nuotraukos superines gavos toliau i baznycia, viskas grazu.po baznycios i botanikos soda, ten jau sunkoka buvo, nuo karscio pavarge, kablai kojas lauzo. Ten uzkasem akmenukus. labai uztrukom gamtoje tai i sale velavom daugiau nei valanda rolleyes.gif Vaziuodami jau i sale sugedo kondikas, man pasidare bloga, jau vos sedziu dar bromas sustabde, superinis buvo, su misko deivem ir pan. nelabai greit susisukom,as jau pastovet negaliu, nes silpla, pykit pradeda mane, jau atvaziave i sale ten bromas, ir vel bandau susiimt. Tik praejom visus teveliu sutikimus, jau uz 5 min sveikinimai (jokios pertaukeles visa diena), pirsliai turejo stovet salia jaunuju ir pilstyt isgerti, kai tik uzuodziau brendzio kvapa tai vos neapsivemiau, as pasakiau - varau pagulet, nes jau jauciu,kad man jau sakutes pareina unsure.gif nuvariau, pavemia, pagulejau, bet vistiek nepadejo, (visa vakara sukandus dantys laikiaus, vis nubegdavau pavems ar prigult 10 min.) pirsleliui sakydavau kas po ko eina ir jis visa vakara pravede, as tik pritardavau, dalinau viska. Atsigavau tik kokia3 nakties, jau galejau du saukstus ryziu suvalgyt biggrin.gif Visas vakaras praejo thumbup.gif muzikantai labai lankstus thumbup.gif , sveciam vis primindavo,kad tokiu pirsliu retenybe, sake galit su minis programas statyt ir uzdarbiaut ax.gif Pirma diena ne viska spejom, nes pasirodo tikrai per daug priruosus buvau, Ai dar visiem patiko smelio ceremonija (jau buvau truputi atsigavus tai pravedziau biggrin.gif ) Visa vakara sveciai labai manim rupinuos, ir vis dekojo uz grazu vakara.
Na antra diena: as beveik kaip agurkas, jau dziaugiuos,kad galiu valgyt biggrin.gif Kai visi atsikele ir papusriciavo suzaidem zaidima su kojinem, juoko buvo iki asaru thumbup.gif Ai dar pirma diena su puodukais pazaidem, luzo visi, kas nuo juoko net nuo kedziu krito lotuliukas.gif veliau buvo buciniu dezutes t.p. patiko viesiems smile.gif Jau antra diena ir mikrofona palaikiau biggrin.gif tai dar zaidimuku suzaidet, seimos banka, isventinimas i seiminikus, islydejom i medaus menesi, Na ir apdovanojimai. Jaunieji pirmi padejoko tevam, dave dovanu, veliau mum padovanojo vardinius didelius ranksluoscius (mano svajone buvo toki turet ax.gif ) visdelto svojones pildos biggrin.gif Sveciai gal kokias 5 min. mus sauke ACIU, ACIU.... na ka mes tos auforijos paliesti su pirsleliu. (kaip pirslys pasake - prakaituojam per akis biggrin.gif ). Kai jau sveciai isvazinejo namo, visi prieidavo ir dar asmeniskai padekojo mums uz grazia svente
Na manau be sio saunaus forumo, ir sauniu svociuciu nebutu tiek mano pasiruosimo ir pan. Aciu visom kas dalinos savo idejom,mintik, foto thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Kai tik turesiu kokia foto, imesiu Jusu teismui. Dar turiu darbelliu foto tai kai turesiu laisvesne minute imesiu mirksiukas.gif
Labai patiko mano suknute ax.gif
Na ka , gal jau eisiu as miegot (i klaidas nelabai ziurekit)
Papildyta:
Ogo kiek prirasiau doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixe @ 2014 08 01, 16:27)

pirma is kur gaunate ziedlapius? ar brangiai jie kainuoja.ar visos pasiteiraujat ar galima juos mest,nes musiskaiai baznycioje nesizenys..
antra ka dar daryt po ceremonijos,visi mano scenarijai kur balandzius leidzia,bet to cia nebus...
gal helio balionus,bet kokai tada ju prasmė,nu nedirba galva visai,perkaitau matyt g.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

pirma - as ziedlapius pirkau geliu turgui, paprastas permatomas su rankenom maisiukas kainavo 10 lt.
antra - jei bus balandziai manau balionu nereiktu mirksiukas.gif uztenka ziedlapiu ir balandziu
Papildyta:
QUOTE(sriukis @ 2014 08 02, 06:35)
kuo didziausios sekmes siandien besidarbuojanciom  4u.gif 

Norejau paklausti,ir as del ziedlapiu.maciau daro merginos tokias "triubikes" su jaunuju inicialais.gal yra kokia nuoroda tam? mirksiukas.gif

as dariau taip: padejau lekste ant lapo apibreziau ir iskirpau skritima ir suviniojau i tutele, klijavau piestukiniais klijais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 08 04, 00:30)
as jau po visko!!!
Rytas prasidejau 5,30, paskutine min pakeite man laika kirpeja su visaziste. Jau 7,3 buvau visa grazi. Susiruosem su pirsleliu ir i trasa 
Na ir prasidejo, pas jaunaja.... per anksti atvare jaunikis , jaunoji susiparino as
Na ka , gal jau eisiu as miegot (i klaidas nelabai ziurekit)
Papildyta:
Ogo kiek prirasiau  doh.gif  doh.gif

šaunuole,kad viska atlaikei 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
bloga taip gal nuo karsto oro buvo? g.gif jetaus jau bijau ir as ateinnacio savaigalio... lotuliukas.gif

norejau dar paklaust o tuos sablonus nuotraukom prie pagaliuku tvirtinot ir ant kietesnio popieriasu spauzdinit?
Atsakyti
[quote=agne_vvr,2014 08 03, 22:30]
as jau po visko!!!

Sveikinu thumbup.gif Paskaičius atrodo, kad tikrai viskas labai šauniai praėjo. Ar galite pakomentuoti su kokiais šablonais buvo fotosesija? Nes ir aš galvoju ką nors panaudot. Ir dar, kokie žaidimai su kojinėmis ir puodukais?

Ir kada darėte smėlio ceremoniją?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slaja: 04 rugpjūčio 2014 - 06:27
QUOTE(sandrixe @ 2014 08 01, 16:27)
sveikos,visos tyli darbuose uzsikasusios biggrin.gif
gal aks man ideju mestelsit,nes laiko vel skaityti per aujo kaip ir nebeėra,gal dar rasius savo failuose koikia ideja o gal irne..
gal helio balionus,bet kokai tada ju prasmė,nu nedirba galva visai,perkaitau matyt g.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Taip del ziedlapiu, kur uzsakinesite puokstes visam pulkui ar jaunoji, galima tartis del ziedlapiu, arba kaip agne_vyr sake geliu turgelyje ar pardeje, dabar karsta atostogu metas tai labai daug metama lauk

Tai ant helio baliono ar balionu visi suraso palinkejimus jauniesiems ir paleidzia i ora gali tik jaunieji visa kupsta balionu, kad skristu arciau devulio, kad tikrai visi norai issipildytu, na kazkas tokio g.gif

agne_vyr , sveikinu kolege su pukiai atidrbtu darbu, na ir as labai bijojau del savo rekomendaciju ( na zinojau kad zmones dirba labai gerai bet visada ir tas bet), bet dziugu kad viskas patiko, klausyk o kaip faina kaip tave kaip kokia artiste ir kirpeja ir vizaziste tvarko mirksiukas.gif

O zaidimai su puodais ir su kojinemis tai kur as rodziau tu darei??????????
Atsakyti