Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 5

Oj, meginos su tom kelnem, tai juokas pro asaras, as liepiau jaunajai paimti siulu t spalvu, kokias turejo pulkas, dar pleistriuku, jei kas koja pritrint, bei vaitu nuo skausmo, tik as ziopla pamirsau parasyti, as tiesiog visada i balius taip einu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sakykit kas ant akmenuku gelytes klijavot, ar denget visa akmenuka laku ar tik ta vieta kur gelyte??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 08 13, 12:54)
kurios dar svociausit isimeskit adata su siulu  biggrin.gif

Va kaip gerai, kad jus esat. Nu rimtai paimsiu thumbup.gif

QUOTE(sandrixe @ 2014 08 13, 13:28)
koks ten kodas, betvarkė tik... tie marskiniai, pamergiu bateliai irgi kas sau... na vestuves ne mano,vadovaut nepradesi...

Aš tik norėjau tą patį rašyt..

Mano jaunoji jau irgi tuoj žudytis eis doh.gif Makiažo nebus.. Ir to ponia vizažistė nesiteikė pati paskambint pranešt, kad jos nebus nei per bandomą, nei per vestuvinę.. Tai gerai, kad sesei pasakiau, jog perkeltų iš mergvakario dienos savo bandomuosius.. Paskambino perkelt ir ragą gavo..
Plius pamergė - vieną dieną eis, kitą dieną neis į vestuves doh.gif O vakar sako išvis - vietoj persikinės, kažkokią ružavą-elektrinę suknią įsitaisė doh.gif
Jetau, ar nebus pas mus panašus vaizdelis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2014 08 14, 07:55)

Mano jaunoji jau irgi tuoj žudytis eis 

kaip sitaip galima? niekaip nesuprantu schmoll.gif kokia turi buti visaziste, kad sitaip elgtusi? gun_bandana.gif
as vakar 6 buciniu dezutes padariau ax.gif kreivokos, bet sueis blush2.gif
dar tiek pat liko, plius padekoruot ax.gif nu kaip nors gal spesiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 08 13, 07:09)

leibel , jei nori brangioji tai butinai darik, nes tikrai sulauksi dau komplimentu ir pagirimu

4u.gif

QUOTE(Lemona` @ 2014 08 13, 07:44)
Aš su wordu dariau.
Apie kokią lentelę kalba?  g.gif
Aš linijas paišiau - horizontaliai (virš kurios data, kaina) ir vertikaliai..

aš ir su wordu šiaip ne taip susitvarkiau 4u.gif
aš darau laikraščio variantą wordu, kur pramušiu skylutes ir surišiu kaspinuku, bet dabar pagalvojau gal geriau kaip tikrą laikraštuką (perlenktą) g.gif Paskaičiau kad reikia daryti A3 formato tada spauzdinti ir perlenkti. Gal kas turi fotošopui šabloną kad tikrai taip gautūsi tas formatas? 4u.gif

QUOTE(Denira76 @ 2014 08 13, 13:22)
... kaip pasilenke ir girdziu, kad kazkas kazkur plyso, mano vyras ned sustingo ir nejuda, galvojau, kad suparalyzavo lotuliukas.gif ...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(agne_vvr @ 2014 08 13, 13:30)
maniskio kelnes plyso nuo uztrauktuko iki uzpakalio per visa vidurio siule  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

siūlus su adata tikrai įsidėsiu lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
aaaa... jau ryt startas blink.gif imesiu musu ilgai kurta vestuviu zurnala, kaip tik ketvirtadienis, tai galesit paskaityt nauja zmoniu versija smile.gif gal dar kas kokia ideja is jo pasigaus.
Atsakyti
QUOTE(ingri00 @ 2014 08 14, 08:49)
aaaa... jau ryt startas  blink.gif  imesiu musu ilgai kurta vestuviu zurnala, kaip tik ketvirtadienis, tai galesit paskaityt nauja zmoniu versija smile.gif gal dar kas kokia ideja is jo pasigaus.

Saunuole. Gerai padirbeta. thumbup.gif Man ryt taip pat jau startas. Jaudinuosi labai, nors viskas padaryta, sudeliota. As tai laikrastuka- vestuviu rytas dariau.
Einu vafliu kepti.Kartu su saldainiais vaisinsiu svecius.
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2014 08 14, 07:55)

Mano jaunoji jau irgi tuoj žudytis eis  doh.gif Makiažo nebus.. Ir to ponia vizažistė nesiteikė pati paskambint pranešt, kad jos nebus nei per bandomą, nei per vestuvinę.. Tai gerai, kad sesei pasakiau, jog perkeltų iš mergvakario dienos savo bandomuosius.. Paskambino perkelt ir ragą gavo..
Plius pamergė - vieną dieną eis, kitą dieną neis į vestuves  doh.gif O vakar sako išvis - vietoj persikinės, kažkokią ružavą-elektrinę suknią įsitaisė  doh.gif
Jetau, ar nebus pas mus panašus vaizdelis  doh.gif

bet cia tai jokios atsokomybes zmogaus, kaip taip zmones dirba g.gif gadina savo reputacija, nu niekaip nesuprantu g.gif tai sedek namie ir negadink kitiem nuotaikos
box.gif bash.gif
O kiek ima ji uz darba?

Dar svociutes kaip ir Misis minejo isidekit vaistuku, nes bus kaip man doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ingri00 @ 2014 08 14, 09:49)
aaaa... jau ryt startas  blink.gif  imesiu musu ilgai kurta vestuviu zurnala, kaip tik ketvirtadienis, tai galesit paskaityt nauja zmoniu versija smile.gif gal dar kas kokia ideja is jo pasigaus.

idejai tik pirmutini psl. ar as nemoku jau vartyt blush2.gif
Superinis virselis thumbup.gif cia pati darei ar uzsakinejai?
Atsakyti
Labas smile.gif Tai ką, šiandien aš startuosiu. Lyja. Pypt. Nu duok Die, kad bent jaunieji pagal posakį būtų turtingi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingri00 @ 2014 08 14, 09:49)

liuks žurnalas smile.gif kas atliko maketavimo darbus? pasidalink smile.gif man irgi reikia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(diana79 @ 2014 08 14, 10:43)
liuks žurnalas smile.gif kas atliko maketavimo darbus? pasidalink smile.gif man irgi reikia smile.gif

sveikinimai ir linkėjimai startuojančioms. Bltai pavydžių biggrin.gif

O klausykit aš apie žurnalą, visi tėvų nededa ar tik mano mintyje jų nėra....
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2014 08 14, 10:39)
Labas  smile.gif  Tai ką, šiandien aš startuosiu. Lyja. Pypt. Nu duok Die, kad bent jaunieji pagal posakį būtų turtingi  smile.gif

SEKMES ploja.gif
lauksim jau po visko drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 08 14, 09:24)
bet cia tai jokios atsokomybes zmogaus, kaip taip zmones dirba  g.gif  gadina savo reputacija, nu niekaip nesuprantu  g.gif  tai sedek namie ir negadink kitiem nuotaikos
box.gif  bash.gif
O kiek ima ji uz darba?

Dar svociutes kaip ir Misis minejo isidekit vaistuku, nes bus kaip man  doh.gif
Papildyta:

idejai tik pirmutini psl. ar as nemoku jau vartyt  blush2.gif
Superinis virselis  thumbup.gif  cia pati darei ar uzsakinejai?

na bandziau idet visa zurnala, taip pati dariau virseli, po to supratau, kad daug reikalu su nauja prograqma maketuot, tai estafete perdaviau vyrui, buvo prispaustas padirbet smile.gif
Papildyta:
kaip suprantu zurnalas neatsidaro, jis gan dideles talpos tai matyt kazkas pastringa.
Atsakyti