Oj, meginos su tom kelnem, tai juokas pro asaras, as liepiau jaunajai paimti siulu t spalvu, kokias turejo pulkas, dar pleistriuku, jei kas koja pritrint, bei vaitu nuo skausmo, tik as ziopla pamirsau parasyti, as tiesiog visada i balius taip einu
Sakykit kas ant akmenuku gelytes klijavot, ar denget visa akmenuka laku ar tik ta vieta kur gelyte???
QUOTE(agne_vvr @ 2014 08 13, 12:54)
kurios dar svociausit isimeskit adata su siulu
Va kaip gerai, kad jus esat. Nu rimtai paimsiu
QUOTE(sandrixe @ 2014 08 13, 13:28)
koks ten kodas, betvarkė tik... tie marskiniai, pamergiu bateliai irgi kas sau... na vestuves ne mano,vadovaut nepradesi...
Aš tik norėjau tą patį rašyt..
Mano jaunoji jau irgi tuoj žudytis eis Makiažo nebus.. Ir to ponia vizažistė nesiteikė pati paskambint pranešt, kad jos nebus nei per bandomą, nei per vestuvinę.. Tai gerai, kad sesei pasakiau, jog perkeltų iš mergvakario dienos savo bandomuosius.. Paskambino perkelt ir ragą gavo..
Plius pamergė - vieną dieną eis, kitą dieną neis į vestuves O vakar sako išvis - vietoj persikinės, kažkokią ružavą-elektrinę suknią įsitaisė
Jetau, ar nebus pas mus panašus vaizdelis
QUOTE(Lemona` @ 2014 08 14, 07:55)
Mano jaunoji jau irgi tuoj žudytis eis
kaip sitaip galima? niekaip nesuprantu kokia turi buti visaziste, kad sitaip elgtusi?
as vakar 6 buciniu dezutes padariau kreivokos, bet sueis
dar tiek pat liko, plius padekoruot nu kaip nors gal spesiu
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 08 13, 07:09)
leibel , jei nori brangioji tai butinai darik, nes tikrai sulauksi dau komplimentu ir pagirimu
QUOTE(Lemona` @ 2014 08 13, 07:44)
Aš su wordu dariau.
Apie kokią lentelę kalba?
Aš linijas paišiau - horizontaliai (virš kurios data, kaina) ir vertikaliai..
Apie kokią lentelę kalba?
Aš linijas paišiau - horizontaliai (virš kurios data, kaina) ir vertikaliai..
aš ir su wordu šiaip ne taip susitvarkiau
aš darau laikraščio variantą wordu, kur pramušiu skylutes ir surišiu kaspinuku, bet dabar pagalvojau gal geriau kaip tikrą laikraštuką (perlenktą) Paskaičiau kad reikia daryti A3 formato tada spauzdinti ir perlenkti. Gal kas turi fotošopui šabloną kad tikrai taip gautūsi tas formatas?
QUOTE(Denira76 @ 2014 08 13, 13:22)
... kaip pasilenke ir girdziu, kad kazkas kazkur plyso, mano vyras ned sustingo ir nejuda, galvojau, kad suparalyzavo ...
QUOTE(agne_vvr @ 2014 08 13, 13:30)
maniskio kelnes plyso nuo uztrauktuko iki uzpakalio per visa vidurio siule
siūlus su adata tikrai įsidėsiu
QUOTE(ingri00 @ 2014 08 14, 08:49)
aaaa... jau ryt startas imesiu musu ilgai kurta vestuviu zurnala, kaip tik ketvirtadienis, tai galesit paskaityt nauja zmoniu versija gal dar kas kokia ideja is jo pasigaus.
Saunuole. Gerai padirbeta. Man ryt taip pat jau startas. Jaudinuosi labai, nors viskas padaryta, sudeliota. As tai laikrastuka- vestuviu rytas dariau.
Einu vafliu kepti.Kartu su saldainiais vaisinsiu svecius.
QUOTE(Lemona` @ 2014 08 14, 07:55)
Mano jaunoji jau irgi tuoj žudytis eis Makiažo nebus.. Ir to ponia vizažistė nesiteikė pati paskambint pranešt, kad jos nebus nei per bandomą, nei per vestuvinę.. Tai gerai, kad sesei pasakiau, jog perkeltų iš mergvakario dienos savo bandomuosius.. Paskambino perkelt ir ragą gavo..
Plius pamergė - vieną dieną eis, kitą dieną neis į vestuves O vakar sako išvis - vietoj persikinės, kažkokią ružavą-elektrinę suknią įsitaisė
Jetau, ar nebus pas mus panašus vaizdelis
bet cia tai jokios atsokomybes zmogaus, kaip taip zmones dirba gadina savo reputacija, nu niekaip nesuprantu tai sedek namie ir negadink kitiem nuotaikos
O kiek ima ji uz darba?
Dar svociutes kaip ir Misis minejo isidekit vaistuku, nes bus kaip man
Papildyta:
QUOTE(ingri00 @ 2014 08 14, 09:49)
aaaa... jau ryt startas imesiu musu ilgai kurta vestuviu zurnala, kaip tik ketvirtadienis, tai galesit paskaityt nauja zmoniu versija gal dar kas kokia ideja is jo pasigaus.
idejai tik pirmutini psl. ar as nemoku jau vartyt
Superinis virselis cia pati darei ar uzsakinejai?
Labas Tai ką, šiandien aš startuosiu. Lyja. Pypt. Nu duok Die, kad bent jaunieji pagal posakį būtų turtingi
QUOTE(ingri00 @ 2014 08 14, 09:49)
liuks žurnalas kas atliko maketavimo darbus? pasidalink man irgi reikia
Papildyta:
QUOTE(diana79 @ 2014 08 14, 10:43)
liuks žurnalas kas atliko maketavimo darbus? pasidalink man irgi reikia
sveikinimai ir linkėjimai startuojančioms. Bltai pavydžių
O klausykit aš apie žurnalą, visi tėvų nededa ar tik mano mintyje jų nėra....
QUOTE(Kulkė @ 2014 08 14, 10:39)
Labas Tai ką, šiandien aš startuosiu. Lyja. Pypt. Nu duok Die, kad bent jaunieji pagal posakį būtų turtingi
SEKMES
lauksim jau po visko
QUOTE(agne_vvr @ 2014 08 14, 09:24)
bet cia tai jokios atsokomybes zmogaus, kaip taip zmones dirba gadina savo reputacija, nu niekaip nesuprantu tai sedek namie ir negadink kitiem nuotaikos
O kiek ima ji uz darba?
Papildyta:
O kiek ima ji uz darba?
Papildyta:
na bandziau idet visa zurnala, taip pati dariau virseli, po to supratau, kad daug reikalu su nauja prograqma maketuot, tai estafete perdaviau vyrui, buvo prispaustas padirbet
Papildyta:
kaip suprantu zurnalas neatsidaro, jis gan dideles talpos tai matyt kazkas pastringa.