Labas rytas
man iškilo dilema, ką daryti su visais vestuvėms paruoštais daiktais. mes gyvenam vilniuje, jaunieji gyvena vilniaus rajone, pačios vestuvės vyks 25 k mnuo vilniaus ar toliau
vyras iš pradžių važiuos pas jaunąjį, mane nuveš pas jaunąją, ar visus daiktus man vežti toje mašinoje kurioje keliausime į zaksą, bažnyčią? blogiausia , kad iš žmonių, kurie dalyvaus vestuvėse, aš pažįstu tik jaunuosius ir jaunosios tėvus, galvojau gal paprašyti jaunosios mamos kad nuvežtų kartu į pokylį visus daiktus, bet bijau, kad ko nepamirštu, dar lenda įvairios kvailos mintys, o ką jei jie tuos daiktus kur padės, kas nors pavogs itt.
dar neduoda ramybės tai, kad vestuvės vyks 2 dienos, antrą dieną pokylis prasidės 13 val. , mes nusprendėm, kad 1 dieną mes grįšime į savo namus su taksi, pernakvosime savo namuose, o neduoda ramybės tai, kad bijau kad mums truks laiko net miegui, visgi svočiai manyčiau turėtų iš pokylio iškeliauti bene paskutinieji, o jei pokylis užsitęs iki paryčių, važiuoti namo 2 valandom?? jaučiu antra dieną vaikščiosiu kaip zombis
yra variantas likti pernakvoti sodyboje, et kambarys bendras, ten dar kelios lovos, jei nakvoti, vadinasi su savimi iš karto reikėtų vežti dar daiktų skirtų 2-dienai, plius antros dienos suknelę, kokį chalatą, pižamą, ten net dušo gal nebebus.
vienu žodžiu, net jau pyktis ima kad jaunieji užsinorėjo 2 dienų (aišku čia jų norai, bet kad tiek problemų dėl tos 2 dienos)
ką manot,