Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 5

QUOTE(sriukis @ 2014 08 13, 08:50)
Va tas ir blogiausia,kad nebus kas vaziuos su savo transportu,tai net nezinau kaip elgtis geriau,o jie man turi iki kitos nakties issilaikyti

Tada kaip ir minėjau, klausit dėl skysčio, pasakykit kada jums reikės kad skristų ir prašykit pripūsti kuo vėliau (nes būna užsakymus vakarinius kartais perpiet pripučia) ... Arba anksti rytą piršlį siųskit vešt g.gif
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 08 12, 19:10)
kokias dėžutes?

buciniu dezutes

QUOTE(agnemonas @ 2014 08 12, 20:42)
pirk, brangioji jau pagamintas  smile.gif.

ne iseitis, kosmosa kainuos, plius laiko jau nebera parsisiuntimui smile.gif

QUOTE(sandrixe @ 2014 08 12, 21:32)
jei kalbi apie bučinių dėžutes,tai aš jų nespejau padaryt,pparaščiausiai gražiu šriftu surašiau,atsispausdinau ur papuosiau melynais kaskpinukais,kadangi melyna dominao vestuvėse..

vo cia mintis thumbup.gif

QUOTE(Misis Vomband @ 2014 08 13, 07:09)

Klausik, as irgi taip su melu noru uzdarbiauciau, o ka suknele gali vilketi keleta kartu, nors as visada nuomuos imu, bet galima ne tokia prasmatnia, ot rimtai sakai viena dvi viestuves atbaliavojai ir liuks thumbup.gif  ir hobis ir uzdarbis, as taip irgi noreciau thumbup.gif

va va, mane taip uzkabino ta mintis, vakar puse vakaro vyrui ramybes nedaviau, ir jis galu gale pasake, kad butu kaip ir nieko visai, nes pinigai dideli, o paruost galima ooo, ne vien tik su medaliais ax.gif
del rubu irgi aptarem, kad uztektu vienos sukneles vienam sezonui. ziurek, pora savaitgaliu per menesi papirsliavai, per vasara jau visai nieko suma gaunasi, jau ziurek ziema ir pailseti kur toliau gali islekti. ir prie darbo normalaus gali prisiderinti, nu super tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

man iškilo dilema, ką daryti su visais vestuvėms paruoštais daiktais. mes gyvenam vilniuje, jaunieji gyvena vilniaus rajone, pačios vestuvės vyks 25 k mnuo vilniaus ar toliau

vyras iš pradžių važiuos pas jaunąjį, mane nuveš pas jaunąją, ar visus daiktus man vežti toje mašinoje kurioje keliausime į zaksą, bažnyčią? blogiausia , kad iš žmonių, kurie dalyvaus vestuvėse, aš pažįstu tik jaunuosius ir jaunosios tėvus, galvojau gal paprašyti jaunosios mamos kad nuvežtų kartu į pokylį visus daiktus, bet bijau, kad ko nepamirštu, dar lenda įvairios kvailos mintys, o ką jei jie tuos daiktus kur padės, kas nors pavogs itt.

dar neduoda ramybės tai, kad vestuvės vyks 2 dienos, antrą dieną pokylis prasidės 13 val. , mes nusprendėm, kad 1 dieną mes grįšime į savo namus su taksi, pernakvosime savo namuose, o neduoda ramybės tai, kad bijau kad mums truks laiko net miegui, visgi svočiai manyčiau turėtų iš pokylio iškeliauti bene paskutinieji, o jei pokylis užsitęs iki paryčių, važiuoti namo 2 valandom?? jaučiu antra dieną vaikščiosiu kaip zombis

yra variantas likti pernakvoti sodyboje, et kambarys bendras, ten dar kelios lovos, jei nakvoti, vadinasi su savimi iš karto reikėtų vežti dar daiktų skirtų 2-dienai, plius antros dienos suknelę, kokį chalatą, pižamą, ten net dušo gal nebebus.

vienu žodžiu, net jau pyktis ima kad jaunieji užsinorėjo 2 dienų (aišku čia jų norai, bet kad tiek problemų dėl tos 2 dienos)

ką manot, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bambambuzas @ 2014 08 13, 09:10)
buciniu dezutes
ne iseitis, kosmosa kainuos, plius laiko jau nebera parsisiuntimui  smile.gif
vo cia mintis  thumbup.gif
va va, mane taip uzkabino ta mintis, vakar puse vakaro vyrui ramybes nedaviau, ir jis galu gale pasake, kad butu kaip ir nieko visai, nes pinigai dideli, o paruost galima ooo, ne vien tik su medaliais  ax.gif
del rubu irgi aptarem, kad uztektu vienos sukneles vienam sezonui. ziurek, pora savaitgaliu per menesi papirsliavai, per vasara jau visai nieko suma gaunasi, jau ziurek ziema ir pailseti kur toliau gali islekti. ir prie darbo normalaus gali prisiderinti, nu super tikrai  thumbup.gif

aga, klausyk tai enam svociauti uzdarbiauti, tu lietuviu vestuvese as rusu drinks_cheers.gif lotuliukas.gif

olajju , oj pas mus irgi viko vestuves Vilniaus rajone, o visi mes is Vilniaus, tai diena pries kai jaunieji veziojo viska i sale tai as paprasiau, kad nuveztu ir mano dezes su visa atributika, ka reikejo gamtai as pasiemiau su savimi ( tikrai neuzeme daug vietos), nakvoti mes vaziavome nao isvaziavome po val, bet jau puse zmoniu nebuvo, liko patis istvermingiausi lotuliukas.gif , o antra diena mes buvome pirmi ir atvezeme likusia antros d lotuliukas.gif enos atributika
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 08 13, 09:46)
aga, klausyk tai enam svociauti uzdarbiauti, tu lietuviu vestuvese as rusu drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif

ir mane priimkit i buri mirksiukas.gif as dar lenkiskai galiu pasneket biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 08 13, 10:51)
ir mane priimkit i buri  mirksiukas.gif as dar lenkiskai galiu pasneket  biggrin.gif

Gerai primame, as irgi lenkiskai galiu, tik zinai juoko bus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 08 13, 11:55)
Gerai primame, as irgi lenkiskai galiu, tik zinai juoko bus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

dėkui merginos uz pllaikymą,pati ta diena siaip jauciausi gan gerai ir nesijauciau kad pasiruosiau per mazai:)
ps: imeciau i pastuka viena nuotrauka, ne ka ten ji bet bendras vaizdas matosi..(as ta nusisikusi lotuliukas.gif ).kai turesiu geresne idėsiu
Atsakyti
QUOTE(sandrixe @ 2014 08 13, 12:09)
dėkui merginos uz pllaikymą,pati ta diena siaip jauciausi gan gerai ir nesijauciau kad pasiruosiau per mazai:)
ps: imeciau i pastuka viena nuotrauka, ne ka ten ji bet bendras vaizdas matosi..(as ta nusisikusi lotuliukas.gif ).kai turesiu geresne idėsiu

Plaukai tave pavedė, ir tokia rimta visa wink.gif bet apskritai bendras vaizdas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixe @ 2014 08 13, 11:09)

thumbup.gif , thumbup.gif o pulkas koks jaunas!!!!! Jeigu ne paslaptis kokiame cia mieste? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Denira76: 13 rugpjūčio 2014 - 11:20
QUOTE(Denira76 @ 2014 08 13, 13:18)
thumbup.gif , jeigu ne paslaptis kokiame cia mieste? g.gif

telsiai čia.

jo,sukuosenos nei kvapo... verysad.gif
siaip esu as visad rimta ,, beveik... smile.gif taip savaime gaunasi... imesiu kaa gal geresne koki akur nerimta lotuliukas.gif lotuliukas.gif
jo visi buvom jauni, pagal amziu as buvau anttra nuo galo lotuliukas.gif visi uz mane jaunesni. ir salej vyriausi buvo tik tėvai,taip juanimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrixe: 13 rugpjūčio 2014 - 11:27
QUOTE(sandrixe @ 2014 08 13, 11:19)
telsiai čia.

jo,sukuosenos nei kvapo...
siaip esu as visad rimta ,, beveik... smile.gif  taip savaime gaunasi... imesiu kaa  gal geresne koki akur nerimta lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Uzmetus aki, pamaniau jog Alytus, nu *****, tokie panasus vaizdai,lauksim daugiau foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixe @ 2014 08 13, 12:09)

tai kirpejai per galva su plaktuku duoti, nes yra tokios zniples su kuriomis susuktos garbanos super gerai laikosi. O siaip labai liuks visi atrodot thumbup.gif
Atsakyti