QUOTE(sriukis @ 2014 08 13, 08:17)
Sveikos,darbstuoles
.Kaip manot,kiek laiko normaliai issilaiko helio balionai?Bijau,kad jei is vakaro atvesiu i sventes vieta,tai jie nepakils.
Buvom vakar susitikime su muzikantu,tai nepatiko,kai pasakem,kad noresim ilgiausiu metu daryti lauke,sako siaip as neinu i lauka,man stygom gali pakenkti.
ir kaip as ten atrodysiu tampydamas armonika kokia,tai sakau as padesiu ner problemu
tai nezinau kaip cia bus.nes norejau vidurnakti gintaro dulkes daryti.
Kadangi esu dirbus su balionais galiu pakomentuot
:
1) Kad balionai išsilaikytų svarbu paklausti ar tikrai baliono vidu sutepa spacialiu skysciu... Jei taip, skraidys tikrai.
2) Tada būtinai reikia imti didesnio baliono dydį ir šitoj vietoj labai netaupyt, geriau tada imt mažesnį kiekį (Vilniuj buna pigesni po maždaug 5lt, juose mažiau dujų ir didesni po 7-8 lt- šitie idealus variantas).
3) Siulau balionus užsakyti šventės dienai ir sutarti su kokiu svečiu, kad atveštų važiuodamas į balių, švieži jie gražiausi. Be to galima paprašyti kad juos ten gražiai surištų į jums norimas puokšteles, be to ir esant reikalui gali sukabinti ant galiukų bengališkas ugneles ar kokius lapelius. Tik susitart reikia. Nes iš vakaro atvežtų paviršius gali pasidaryti mažiau blizgus. Bent aš taip savo vestuvėm ir krikštynom dariau.
Aišku nesant galimybei galima atvešt iš vakaro, bet vėlgi tada siūlau prašyt pripūst juos parduotuvės darbo pabaigoje.
Papildyta:
Pas draugus vestuvėse buvo ryškiai balioniukai nesutepti tuo skysčiu iš vidaus ir atvežti iš vakaro, tai šventėj jau apie 23.00 val. trečdalis balioniukų nusileido į mišraines
Dukrai tėtis suteptą balioną didesnį už 7lt sekmadienį pirko, tai dar šiandien prie lubų skraido
Šiandien trečia diena...
Papildyta:
Skystis vad. 'Hi-Float'.