Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 5

QUOTE(bambambuzas @ 2014 08 12, 14:29)
kaip spet tas dezutes pasidaryt???? nu nieko nebespeju visai  doh.gif

pirk, brangioji jau pagamintas smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(bambambuzas @ 2014 08 12, 15:29)

kaip spet tas dezutes pasidaryt???? nu nieko nebespeju visai  doh.gif

jei kalbi apie bučinių dėžutes,tai aš jų nespejau padaryt,pparaščiausiai gražiu šriftu surašiau,atsispausdinau ur papuosiau melynais kaskpinukais,kadangi melyna dominao vestuvėse..
panasiai galima padaryt isr su pazadu kortelėmis smile.gif

atsissedau priekompo,ir nezinau ką veikt atrodo taip keista...kazko truksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Denira76 @ 2014 08 12, 09:46)

Nepergyvenkit, mano vyras ir nei pirsto nepajudino pasiruosimo darbuose, oj meluoju, pajudino, helio balionus parveze vestuviu diena ir VISKAS!!!!!!  As vakarodavau iki isnaktu, dar pabumbedavo man kam cia tiek ruosiuosi, o as atkirsdavau: jeigu nepadedi, tai nors netrukdyk man dirbti,  o jis- geriau sporto kanala paziures. Manau jog daugumai vyrui tokie pasiruosimo darbeliai neidomus. Bet kada po visko sulaukem daugelio padekos, tai maniskis stovejo kaip rublis issisiepes biggrin.gif

na vat aš apie tai ir galvoju, kad gera jiems, viską , mes moteriškės turim suplanuot, padaryt, jei ne moterys pasaulis jau senai nustotų sukęs bigsmile.gif mano net neklausia ką aš sugalvojau, ką reikės sakyt , trūksta žodžiu, v y ra aai cool.gif

o dabar apie vestuves, kaip jus planuojat daryt, pvz. kai norėsit paskelbti žaidimą, ar jus prašysite muzikanto, kad jis paskelbtų kad dabar vyks žaidimas, jis padės išrinkti dalyvius, ar vis dėl to imsite mikrofoną ir viską pačios skelbsite ir pačios rinksite dalyvius? nes man tai geriau būtų kad muzikantas paskelbtų apie žaidimą ir padėtų rinkti dalyvius
Atsakyti
QUOTE(Rugelina @ 2014 08 12, 10:37)

Mano vyras visiškai apatiškas, nieko neplanuoja, nedaro ir nepadeda...  bash.gif

Net smagiau pasidarėbiggrin.gifD galvojau tik mano man nepadėjo, nepatarė.Kai bandžiau pasitarti pamačiau, kad į televizorių žiūri ir daugiau nesitariau :DDD
Paskutinę naktį perskaitė scenarijų:)Aišku, man visa atsakomybė ir krūvis liko vienai.Bet nieko - atlaikiau:)Aišku per vestuves labai stengėsi nunešti, atnešti , paduoti...Ai, viskas gerai.Kaip skaitau, tai dauguma svočiučių visą krūvį neša, o piršlys - papuošalas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leibel @ 2014 08 12, 20:30)
gal kvailas klausimas blush2.gif  bet kaip paruošti foto jaunųjų, pulko jei vestuvių dar nebuvo? ta prasme foto dėsit ne vestuvines? blush2.gif

taip,prasiau vyr.pamerges,kad parinktu prikolnas nuotraukas,jas apkarpysiu,gal kur nors tik veida dalipinsiu,dar nezinau priklausys kokias gausiu foto biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(topas @ 2014 08 12, 22:12)
Net smagiau pasidarėbiggrin.gifD galvojau tik mano man nepadėjo, nepatarė.Kai bandžiau pasitarti pamačiau, kad į televizorių žiūri ir daugiau nesitariau :DDD
Paskutinę naktį perskaitė scenarijų:)Aišku, man visa atsakomybė ir krūvis liko vienai.Bet nieko -  atlaikiau:)Aišku per vestuves labai stengėsi nunešti, atnešti , paduoti...Ai, viskas gerai.Kaip skaitau, tai dauguma svočiučių visą krūvį neša, o piršlys - papuošalas mirksiukas.gif

Butent,kad kruvis svociai,tai kodel jaunoji ji gelbsti g.gif nesuprantu lotuliukas.gif as tai ji zalti pakarciau ax.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir vėl aš čia - visų laikų svočia. Šį kartą vestuvėse būsiu kai svečias.Bet kailis nerimsta , negaliu sedeti sudejus rankas .Kaip žmonės sako įpratimas aršiau prigimimo.
Noriu padaryti jaunųjų sutikimą.Čia bus iki tėvų sutikimo.Vestuves bus tradicines, tai vietoj malkų kapojimo ir lėlių vystymo reikia išbandyti jaunuosius ar jie pasiruose gyvenimo netikėtumams.Merginos gal turit gerų idėjų, gal kažką matę, parašykit.
Atsakyti

sandrixe , viskas gerai, ir sveikiu tave su svociavimu, tu net nepergyvenk, yra tokiu zmoniu , kurie tiesiog mano, kad pagirimas yra lisnas dalykas, et manau tavo junieji liko tikrai patenkinti thumbup.gif

QUOTE(bambambuzas @ 2014 08 12, 14:29)
a jo pa pa blink.gif  blink.gif  blink.gif reik eit uzdarbiaut  lotuliukas.gif net ir su visu pasiruosimu, jei tai iskaiciuota I kaina, suma superfine, uztektu per menesi viena savaitgali atidirbt ir ramu  lotuliukas.gif reik susimastyt  lotuliukas.gif

Klausik, as irgi taip su melu noru uzdarbiauciau, o ka suknele gali vilketi keleta kartu, nors as visada nuomuos imu, bet galima ne tokia prasmatnia, ot rimtai sakai viena dvi viestuves atbaliavojai ir liuks thumbup.gif ir hobis ir uzdarbis, as taip irgi noreciau thumbup.gif

leibel , jei nori brangioji tai butinai darik, nes tikrai sulauksi dau komplimentu ir pagirimu

olajju , mes tai praseme mikrofono ir viska ka mes dareme vedeme patis, manau taip protingiau, nes zaidima gali muzikantas ne taip ir pristatyti ir atrodis, kad ne svocia ta daro, o muzikantas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leibel @ 2014 08 12, 19:43)
Kapanojuosi su tuo laikraštuku dar vis  doh.gif Jūs wordu jį gaminat ar photoshopu? g.gif  nes aš abiem, visaip bandau padaryti tą lentelę pirmam puslapyje kur data ir kaina, nu niekaip nepavyksta gražiai padaryti gun_bandana.gif

Aš su wordu dariau.
Apie kokią lentelę kalba? g.gif
Aš linijas paišiau - horizontaliai (virš kurios data, kaina) ir vertikaliai..
Atsakyti
Sveikos,darbstuoles 4u.gif .Kaip manot,kiek laiko normaliai issilaiko helio balionai?Bijau,kad jei is vakaro atvesiu i sventes vieta,tai jie nepakils.
Buvom vakar susitikime su muzikantu,tai nepatiko,kai pasakem,kad noresim ilgiausiu metu daryti lauke,sako siaip as neinu i lauka,man stygom gali pakenkti. blink.gif ir kaip as ten atrodysiu tampydamas armonika kokia,tai sakau as padesiu ner problemu biggrin.gif tai nezinau kaip cia bus.nes norejau vidurnakti gintaro dulkes daryti.
Atsakyti
Gal kas pasinaudosit:
http://www.drobes.lt...-kainos-dydziai
Atsakyti
QUOTE(sriukis @ 2014 08 13, 08:17)
Sveikos,darbstuoles 4u.gif .Kaip manot,kiek laiko normaliai issilaiko helio balionai?Bijau,kad jei is vakaro atvesiu i sventes vieta,tai jie nepakils.
Buvom vakar susitikime su muzikantu,tai nepatiko,kai pasakem,kad noresim ilgiausiu metu daryti lauke,sako siaip as neinu i lauka,man stygom gali pakenkti. blink.gif ir kaip as ten atrodysiu tampydamas armonika kokia,tai sakau as padesiu ner problemu biggrin.gif tai nezinau kaip cia bus.nes norejau vidurnakti gintaro dulkes daryti.

Kadangi esu dirbus su balionais galiu pakomentuot smile.gif :
1) Kad balionai išsilaikytų svarbu paklausti ar tikrai baliono vidu sutepa spacialiu skysciu... Jei taip, skraidys tikrai.
2) Tada būtinai reikia imti didesnio baliono dydį ir šitoj vietoj labai netaupyt, geriau tada imt mažesnį kiekį (Vilniuj buna pigesni po maždaug 5lt, juose mažiau dujų ir didesni po 7-8 lt- šitie idealus variantas).
3) Siulau balionus užsakyti šventės dienai ir sutarti su kokiu svečiu, kad atveštų važiuodamas į balių, švieži jie gražiausi. Be to galima paprašyti kad juos ten gražiai surištų į jums norimas puokšteles, be to ir esant reikalui gali sukabinti ant galiukų bengališkas ugneles ar kokius lapelius. Tik susitart reikia. Nes iš vakaro atvežtų paviršius gali pasidaryti mažiau blizgus. Bent aš taip savo vestuvėm ir krikštynom dariau.

Aišku nesant galimybei galima atvešt iš vakaro, bet vėlgi tada siūlau prašyt pripūst juos parduotuvės darbo pabaigoje.
Papildyta:
Pas draugus vestuvėse buvo ryškiai balioniukai nesutepti tuo skysčiu iš vidaus ir atvežti iš vakaro, tai šventėj jau apie 23.00 val. trečdalis balioniukų nusileido į mišraines lotuliukas.gif

Dukrai tėtis suteptą balioną didesnį už 7lt sekmadienį pirko, tai dar šiandien prie lubų skraido smile.gif Šiandien trečia diena... good.gif
Papildyta:
Skystis vad. 'Hi-Float'.
Atsakyti
QUOTE(Rugelina @ 2014 08 13, 08:46)
Kadangi esu dirbus su balionais galiu pakomentuot  smile.gif :
1) Kad balionai išsilaikytų svarbu paklausti ar tikrai baliono vidu sutepa spacialiu skysciu... Jei taip, skraidys tikrai.
2) Tada būtinai reikia imti didesnio baliono dydį ir šitoj vietoj labai netaupyt, geriau tada imt mažesnį kiekį (Vilniuj buna pigesni po maždaug 5lt, juose mažiau dujų ir didesni po 7-8 lt- šitie idealus variantas).
3) Siulau balionus užsakyti šventės dienai ir sutarti su kokiu svečiu, kad atveštų važiuodamas į balių, švieži jie gražiausi. Be to galima paprašyti kad juos ten gražiai surištų į jums norimas puokšteles, be to ir esant reikalui gali sukabinti ant galiukų bengališkas ugneles ar kokius lapelius. Tik susitart reikia. Nes iš vakaro atvežtų paviršius gali pasidaryti mažiau blizgus. Bent aš taip savo vestuvėm ir krikštynom dariau.

Aišku nesant galimybei galima atvešt iš vakaro, bet vėlgi tada siūlau prašyt pripūst juos parduotuvės darbo pabaigoje.
Papildyta:
Pas draugus vestuvėse buvo ryškiai balioniukai nesutepti tuo skysčiu iš vidaus ir atvežti iš vakaro, tai šventėj jau apie 23.00 val. trečdalis balioniukų nusileido į mišraines  lotuliukas.gif

Dukrai tėtis suteptą balioną didesnį už 7lt sekmadienį pirko, tai dar šiandien prie lubų skraido smile.gif Šiandien trečia diena...  good.gif

Va tas ir blogiausia,kad nebus kas vaziuos su savo transportu,tai net nezinau kaip elgtis geriau,o jie man turi iki kitos nakties issilaikyti
Atsakyti