Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 5

[quote=Kapricija,2014 08 12, 08:52]

o man liudna su diedu edames del tu vestuviu... jau taip nusibodo bumbejimas gun_bandana.gif gun_bandana.gif kam vestuvem kam skyrybom kvepia lotuliukas.gif gyvenimo ratas lotuliukas.gif
man jau panika istikruju... ech...

Mano vyras visiškai apatiškas, nieko neplanuoja, nedaro ir nepadeda... bash.gif
Atsakyti
Sveikos svociutes, kaip sauniai jus cia darbuojates thumbup.gif , ir as tyliai paskaitineju jusu pasisakymus, saunuoles 4u.gif

Nepergyvenkit, mano vyras ir nei pirsto nepajudino pasiruosimo darbuose, oj meluoju, pajudino, helio balionus parveze vestuviu diena ir VISKAS!!!!!! As vakarodavau iki isnaktu, dar pabumbedavo man kam cia tiek ruosiuosi, o as atkirsdavau: jeigu nepadedi, tai nors netrukdyk man dirbti, o jis- geriau sporto kanala paziures. Manau jog daugumai vyrui tokie pasiruosimo darbeliai neidomus. Bet kada po visko sulaukem daugelio padekos, tai maniskis stovejo kaip rublis issisiepes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Denira76 @ 2014 08 12, 10:46)
Sveikos svociutes,  kaip sauniai jus cia darbuojates thumbup.gif , ir as  tyliai paskaitineju jusu pasisakymus, saunuoles 4u.gif

Nepergyvenkit, mano vyras ir nei pirsto nepajudino pasiruosimo darbuose, oj meluoju, pajudino, helio balionus parveze vestuviu diena ir VISKAS!!!!!!  As vakarodavau iki isnaktu, dar pabumbedavo man kam cia tiek ruosiuosi, o as atkirsdavau: jeigu nepadedi, tai nors netrukdyk man dirbti,  o jis- geriau sporto kanala paziures. Manau jog daugumai vyrui tokie pasiruosimo darbeliai neidomus. Bet kada po visko sulaukem daugelio padekos, tai maniskis stovejo kaip rublis issisiepes biggrin.gif

oi kokie jūsų vyrai įdomūs.... maniškis tai daug daro, net kalbas mokosi atpasakoti, nes iškalba jis tai nepasižymi.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 08 12, 09:27)

Rimtai, samdyta ir mazai pasiruose, o kiek ji jei nepaslaptis kainavo?

Kiek girdėjau iš jaunųjų, tai 3000 Lt

O užtenka žaidimui kojinių iki kelių? Ar ne per trumpos jos g.gif
Atsakyti
sveikos merginos,grįžau jau po visko:) vaikas mano didysis serga vemia,dabar uzmigo tai sakau pparasysiu, gaila savo darbu nupaveiksluot nespejau,nes ismanuji mazasisi sudauze,o vyras kai grizo is komandiruotes nebebuvo kada nuimt kadrus,( bet kai kuriuos paveikslavo fotografas,su kai kuriais maciau jaunieji,tai kai turėsiu nuotraukas kakzak imesiu parodyt,siiap visos idejos aisku is cia)
pradėisu nuo to,kad buvome liudininkais... bet teko garbe viska organizuoti man,nes jaunieji labai neatsakingi buvo.grizo is uzsienio galvojo gal viskas gatava bus...... pyktis jau ant galo eme nerealiai,nes pati savo reikalu turėjau,ir dar ne savo darbus turejau spet etlikt.. na bet ech.. jau po visko tai tiek to)

tai ka,miegot nuėjau 3,10 4,45 vėl keliausi. nezinau kaip namie pasizioplinom,bet velavau pas visaziste beveik pusvalandi,makiaza padarė ,seip sau.. n abet tik turejo vistiek. kai foto bus imesiu... sukuosena kol kirpykloje grazi,kadangi puse dienos lijo,prasiau padaryt garbanas kad tikrai laikytu iki zakso... deja, sake laikys, bet zakse ju beveik nebebuvo... zodzuiu tytas nelabai sekmingas ,visi visur velavo ,islydejimo viso nespejau padaryt nes nebebuvo laio( planuose buvo gelbt primcese is uzdaryti boksto..) atliekam zaksa, ziedlapiai,sampanas,saldainiai su nuotraukom. labai visiem patiko, maciau fotografas paveikslavo pintinėle su jais:) po to fotoseseija prie ezero.. kas sau nes ziadimus planavom kitur, vaziuojam link tilto,sustojo jaunieji apsipirkt pusriciams kiekvienam po 5lt, tai juoko buvo kai jaunikis pasieme desreliu ir batono ir sumoket turejo beveik 6 lt,tai pradejoa aiskintis kodel tiek daug lotuliukas.gif pasirodo batona brangu paemme... toliau tiltas.. ruosiames standartiskam nesimui, bet maniskis pareina su paspirtuku ir vaikiska masinele paspiriama, pasiulo jauniesiems prisimins vaikystes linksmas dienas, tai labai visiems patiko ,jaunoji su paspirtuku jaunasis su masinele lenktyniavo,riek juoko buvp tai visos poros pravaziavo ir aiksu mes,po to spyna ir akmenėliai;) aisku ir standartinio nesimo nepamirsom..toliau gamta, pasiistiprinom kkaunieji paveiksluotis mes zaisti, zaidem agrastus ir braskes,labai intensyviai lakste ieiskojo ir pritupimis darė( zodizu patiko) po to dar pora zaidimu su obuoliu ir toletiniu popierium.. grizta fotografas vaizuojam namo, ten kelias uztvertas su stop juostao ir sirenom, smagu buvo. na o saleje buvo sutarta kad viska ves muzikantas, tai as tik zodzius grazius paskaitydavau pries kiekviena ceremonoja, taures dovanojom,zindinys valsas,, labai geras muzikantas,geru zaidimu juokemes visi sokom praktiskai nebuvo kada gert:), islydejimas miegor,sampanas ppauostas taurės sex saldainiai pirstines kad jauniko nesubraizytu ir slipsas kad butu pasitempes jei kas uzeitu. antra diena rytas iteikiau siandienine spauda žmones zurnala i puofa , nike kaliosus ir darem vaidinima su paklode, po to vaziavom i kaima saslyku kept... na prie stalo padejkos zodzio nesulaukėm..( gal tikejosi daugiau,,, taip juanojo padėkoji asmeniskai0 tai tiek,nieko ispudingo nebuvo palyginus su kitom svociutem:)
ir aisku dideliausias dekui visoms jums:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrixe: 12 rugpjūčio 2014 - 10:50
QUOTE(sandrixe @ 2014 08 12, 11:45)
sveikos merginos,grįžau jau po visko:)

mIELOJI MAN ATRODO ESI PAVARGUS. IR NET NEABEBOJU KAD BUVO SUPER smile.gif
TIESIOG NE VISI MOKA AČIŪ PASAKYTI smile.gif
Papildyta:
mERGINOS DAR KART PRAŠAU TOS PAČIOS PAGALBOS smile.gif
PRISIPAŽINKITE IR PASIDALINKITE TO PASAKOJIMU APIE APIE PLĖŠIKŲ GAUJĄ..... PRAŠAU PRAŠAU PRAŠAU....
Papildyta:
QUOTE(diana79 @ 2014 08 12, 13:41)
mIELOJI MAN ATRODO ESI PAVARGUS. IR NET NEABEBOJU KAD BUVO SUPER smile.gif
TIESIOG NE VISI MOKA AČIŪ PASAKYTI smile.gif
Papildyta:
mERGINOS DAR KART PRAŠAU TOS PAČIOS PAGALBOS smile.gif
PRISIPAŽINKITE IR PASIDALINKITE TO PASAKOJIMU APIE APIE PLĖŠIKŲ GAUJĄ..... PRAŠAU PRAŠAU PRAŠAU....

ačiū nebereikia, vistik dviejų kompų šiukšlyne radau....
Atsakyti
QUOTE(sandrixe @ 2014 08 12, 11:45)
sveikos merginos,grįžau jau po visko:)boksto..)

viskas ciki pas tave thumbup.gif o del padekos sveciu tai manau kai salei valde viska muzikantai tai sveciai gal pagalvojo,kad svocia cia mazai ir idojo to darbo g.gif bet ne esme, svarbu,kad jaunieji ivertino tavo visa triusa o cia ir yra svarbiausia mirksiukas.gif

diana79 tu pas DEM pasiklausk atrodo ji turi kazka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmutee-JE @ 2014 08 12, 11:07)
Kiek girdėjau iš jaunųjų, tai 3000 Lt

a jo pa pa blink.gif blink.gif blink.gif reik eit uzdarbiaut lotuliukas.gif net ir su visu pasiruosimu, jei tai iskaiciuota I kaina, suma superfine, uztektu per menesi viena savaitgali atidirbt ir ramu lotuliukas.gif reik susimastyt lotuliukas.gif

sandrixe
, tikiu, kad viskas buvo puikiai thumbup.gif

kaip spet tas dezutes pasidaryt???? nu nieko nebespeju visai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bambambuzas @ 2014 08 12, 14:29)
a jo pa pa blink.gif  blink.gif  blink.gif reik eit uzdarbiaut  lotuliukas.gif net ir su visu pasiruosimu, jei tai iskaiciuota I kaina, suma superfine, uztektu per menesi viena savaitgali atidirbt ir ramu  lotuliukas.gif reik susimastyt  lotuliukas.gif

sandrixe
, tikiu, kad viskas buvo puikiai  thumbup.gif

kaip spet tas dezutes pasidaryt???? nu nieko nebespeju visai  doh.gif

kokias dėžutes?
Atsakyti
Labukas, o aš pykstu kad jaunieji beveik nieko nenori, nes nenori mūsų apkrauti. O aš taip noriu juos nudžiugint doh.gif ax.gif Kapanojuosi su tuo laikraštuku dar vis doh.gif Jūs wordu jį gaminat ar photoshopu? g.gif nes aš abiem, visaip bandau padaryti tą lentelę pirmam puslapyje kur data ir kaina, nu niekaip nepavyksta gražiai padaryti gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapricija @ 2014 08 12, 08:52)
Sveikos merginos 4u.gif

paskaitau, bet nieko neparasau. Aciu uz muzikos idejas thumbup.gif
o man liudna su diedu edames del tu vestuviu... jau taip nusibodo bumbejimas gun_bandana.gif  gun_bandana.gif kam vestuvem kam skyrybom kvepia lotuliukas.gif  gyvenimo ratas  lotuliukas.gif
man jau panika istikruju... ech...

norejau padaryti laikrastuko ryte stenda alia, bet nerandu ideju, gal kas dare?

As mastau daryti,nusipirkau A3 formato vatmano ir ant jo klijuosiu visokias nuotraukas jaunuju,pulko,horoskopus,siaip anekdotus,vestuviu isakymus ir pan.
Atsakyti
QUOTE(ingisee @ 2014 08 12, 19:44)
As mastau daryti,nusipirkau A3 formato vatmano ir ant jo klijuosiu visokias nuotraukas jaunuju,pulko,horoskopus,siaip anekdotus,vestuviu isakymus ir pan.

gal kvailas klausimas blush2.gif bet kaip paruošti foto jaunųjų, pulko jei vestuvių dar nebuvo? ta prasme foto dėsit ne vestuvines? blush2.gif
Atsakyti