Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 5

QUOTE(Rugelina @ 2014 08 11, 21:51)

Rugpjūčio 1 buvau vestuvėse svečiu, bet kadangi jaunieji paprašė juos pavežiot teko būti visur, galojau pasisemsiu idėjų ir ką Jūs manot - šnipštas.... blink.gif Kažkuri svočiutė minėjo, kad visi apstulbo, kai padarė apie ką forume kalbate.... ir dabar tikrai tikiu kad čia stebuklus sugalvojat  thumbup.gif

Taip kaip aprašėt svočios darbą galėčiau svočiauti kas savaitgalį biggrin.gif biggrin.gif
Aš maniau, kad šiuolaikinės svočios eina tikrai gerai pasiruošę, todėl nėriausi iš kailio blush2.gif
Dabar suprantu, kodėl visi liaupsino vestuvėse, kad tokio piršlių pasiruošimo nematė, o aš dar jaudinausi, kad gal visi viską žino.O pasirodo ką darėm vos ne visiems buvo nauja ir nematyta, netgi fotografui, ar pamergytėms, kurios jau keliose vestuvėse buvo.Ir už viską esu labai dėkinga jums visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(topas @ 2014 08 11, 22:03)
Taip kaip aprašėt svočios darbą  galėčiau svočiauti kas savaitgalį biggrin.gif  biggrin.gif
Aš  maniau, kad šiuolaikinės svočios eina tikrai gerai pasiruošę, todėl nėriausi iš kailio blush2.gif
Dabar suprantu, kodėl visi liaupsino vestuvėse, kad tokio piršlių pasiruošimo nematė, o aš dar jaudinausi, kad gal visi viską žino.O pasirodo ką darėm vos ne visiems buvo nauja ir nematyta, netgi fotografui, ar pamergytėms, kurios jau keliose vestuvėse buvo.Ir už viską esu labai dėkinga jums visoms  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aš ejau irgi Jūsų idėjų prisiskaičius ir maniau tikai viskas bus taip pat... o nebuvo išvis nieko... blink.gif lotuliukas.gif

Žinokit aprašiau žodis žodin kaip buvo. Pati apstulbus, kam išvis tada sutikti svočiaut jei darbas apsiribojo praktiskai savęs pagrąžinimu ir kelių eilėraščių perskaitymu lotuliukas.gif

Žinot, Jums tinka 100% pavadinimas "SuperSvočios" thumbup.gif

Na, o aš pradėjau dekoruot taures. Jeigu kažkas išeis kaip planuoju, po kelių dienų idėsiu foto... Bet nžn ar gausis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Guduke @ 2014 08 11, 19:30)
Kas daret buciniu dezutes, kiek mazdaug ju pasidaret?
Pas mane gal kokia 12. Siandien buvau susitikus su muzikantu, sake palikt tik kokias 5, nes atsibos sveciams  g.gif Irgi planavau daryt sita zaidima per "karti karti". Sake, nereikia uztempt reikalo. Dabar pasimetus, kurias ismest kurias palikt  verysad.gif

As turejau 20 ir visas panaudojau, sveciu buvo apie 80, taigi 40 zmoniu buvo itraukta, bet daugiau saleje nedariau jokiu zaidimu (del laiko trukumo), juk zmones susirenka ten ne tik musu sneku pasiklausyti, bet ir tarpusavyje pabendrauti ir pasokti. As tai neklausyciau muzikanto, juk jei buna poros, vistiek jiems liepia visiems jaunuosius mokinti, o jei jau jas ir padarete tai tuo labiau smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Guduke @ 2014 08 11, 19:30)
Kas daret buciniu dezutes, kiek mazdaug ju pasidaret?
Pas mane gal kokia 12. Siandien buvau susitikus su muzikantu, sake palikt tik kokias 5, nes atsibos sveciams  g.gif Irgi planavau daryt sita zaidima per "karti karti". Sake, nereikia uztempt reikalo. Dabar pasimetus, kurias ismest kurias palikt  verysad.gif

manau daugiau tai ne mažiau....
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 08 11, 22:20)
As turejau 20 ir visas panaudojau, sveciu buvo apie 80, taigi 40 zmoniu buvo itraukta, bet daugiau saleje nedariau jokiu zaidimu (del laiko trukumo), juk zmones susirenka ten ne tik musu sneku pasiklausyti, bet ir tarpusavyje pabendrauti ir pasokti. As tai neklausyciau muzikanto, juk jei buna poros, vistiek jiems liepia visiems jaunuosius mokinti, o jei jau jas ir padarete tai tuo labiau smile.gif.

O kuriuo metu pravedet sita zaidima su dezutem? Galvoju, gal tikrai per " karti karti", kur bus po 12 val. jau nelabai bus susikaupianciu g.gif Reiktu gal kitu metu jas ikisti. Nors vakar paderinus scenarijaus plana su muzikantu apskritai beveik neliko vietos zaidimams doh.gif
Atsakyti
pas mane buvo apie 54 sveciu ir labai smagu buvo ziuret kaip visi nenoredavo gaut tos dezes su dezutem, greit perduodavo deze kaimynui biggrin.gif dezutes buvo spalvotos (iki 15vnt. nepamenu tikslei) sveciai gave deze svarste kokios cia spalvos imti ir labai smagu buvo ziuret kaip mokina jaunuosius pagal gauta uzduoti biggrin.gif Manau cia viskas priklauso kaip sveciai nusiteikia tom vestuvom. Pas mus viska su dideliu noriu visur dalyvavo thumbup.gif Ir dar, mes darem antra diena nes i pirma jau fiziskai nespejom smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

paskaitau, bet nieko neparasau. Aciu uz muzikos idejas thumbup.gif
o man liudna su diedu edames del tu vestuviu... jau taip nusibodo bumbejimas gun_bandana.gif gun_bandana.gif kam vestuvem kam skyrybom kvepia lotuliukas.gif gyvenimo ratas lotuliukas.gif
man jau panika istikruju... ech...

norejau padaryti laikrastuko ryte stenda alia, bet nerandu ideju, gal kas dare?
Atsakyti
Pritariu, kad čia visos SuperSvočios smile.gif Tiek pasiruošimo, tiek idėjų ir darbų niekur nerasi, ačiū visoms 4u.gif
Prieš tris metus esu buvusi vestuvėse. kur samdyta švočia buvo pasiruošusi lygiai tiek, kiek buvo minėta, dar medalius antrą dieną užkabino.
Merginos, kur jūs perkate tas paprastas ilgas kojines žaidimui, kažkaip nemadoj jos tokios šiais laikais g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmutee-JE: 12 rugpjūčio 2014 - 08:21
QUOTE(Vilmutee-JE @ 2014 08 12, 09:20)
Merginos, kur jūs perkate tas paprastas ilgas kojines žaidimui, kažkaip nemadoj jos tokios šiais laikais  g.gif

as turgui pirkau
Atsakyti
Sveikos svociutes, as pas Jus su ideja, as ant ipuodo nemaskavau su dazais gelytes, o padariau su popieriumi va taip http://public.fotki....s/p6010019.html

dar cia snekejote, kad mes tikrai gerai pasiruose esame, tai zinokyte tikrai labai gerai, net neabejkit thumbup.gif

Kojines kapronines pirkau turguje tuos , kurios iki keliu po 1 lt uz pora
Papildyta:
QUOTE(Vilmutee-JE @ 2014 08 12, 09:20)

Prieš tris metus esu buvusi vestuvėse. kur samdyta švočia buvo pasiruošusi lygiai tiek, kiek buvo minėta, dar medalius antrą dieną užkabino.

Rimtai, samdyta ir mazai pasiruose, o kiek ji jei nepaslaptis kainavo?
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 08 12, 09:27)
Sveikos svociutes, as pas Jus su ideja, as ant ipuodo nemaskavau su dazais gelytes, o padariau su popieriumi va taip http://public.fotki....s/p6010019.html

dar cia snekejote, kad mes tikrai gerai pasiruose esame, tai zinokyte tikrai labai gerai, net neabejkit thumbup.gif

Kojines kapronines pirkau turguje tuos , kurios iki keliu po 1 lt uz pora
Papildyta:
Rimtai, samdyta ir mazai pasiruose, o kiek ji jei nepaslaptis kainavo?

Nu joooooo... Peržiūrėjau Jūsų albumėlį su pasiruošimu mega_shok.gif Aš apakusi, rimtai. Trūksta žodžių. Kažkas iš fantastikos srities thumbup.gif Įsivaizduoju, kad jaunieji ir svečiai jus iki šiol ant rankų nešioja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2014 08 12, 09:37)
Nu joooooo... Peržiūrėjau Jūsų albumėlį su pasiruošimu  mega_shok.gif Aš apakusi, rimtai. Trūksta žodžių. Kažkas iš fantastikos srities  thumbup.gif  Įsivaizduoju, kad jaunieji ir svečiai jus iki šiol ant rankų nešioja  biggrin.gif

Aciu uz pagirimus, taciau, cia ne viskas ka spejau nufotografuoti, gal 70 procentu, o jaunieji ne ant ranku nenesioja, bet dekingi buvo smile.gif
Atsakyti