Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 5

QUOTE(agne_vvr @ 2014 08 11, 10:29)
Atbegu su pachmeliuku

manau, labiau tiktu kokia raugintu kopusteliu sriubyte biggrin.gif
Atsakyti
Vsio radau kur kaliošus pirkt, o i-Puodą padarysiu auksinį chrominį, nusipirksiu senukuose purškiamų dažų flakonėlį bigsmile.gif Ir juodą užrašą padarysiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes svociutes, as jau po sventes, labai labai keista kai puse metu ruosiesi, apie tai galvoji, paskutine savaite isvis ejau is proto nes buvo daug darbu, o siendien tokia keista ramybe.... nezinau ka reikes veikti kai grisiu namo.... Jokiu lankstymu, klijavimu, karpymu, dazymu, siuvinejimu ... lotuliukas.gif
Noriu labai pasidziaugti kad yra toks forumas ir tokiu isradingu zmoguciu, kuriu deka tokios sventes tampa nepakartojamos ... 4u.gif thumbup.gif
Vakare ikelsiu i pastuka savo darbeliu foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sannndra @ 2014 08 11, 12:16)
Sveikutes svociutes, as jau po sventes, labai labai keista kai puse metu ruosiesi, apie tai galvoji, paskutine savaite isvis ejau is proto nes buvo daug darbu, o siendien tokia keista ramybe....  nezinau ka reikes veikti kai grisiu namo....  Jokiu lankstymu, klijavimu, karpymu, dazymu, siuvinejimu ... lotuliukas.gif
Noriu labai pasidziaugti kad yra toks forumas ir tokiu isradingu zmoguciu, kuriu deka tokios sventes tampa nepakartojamos ...  4u.gif  thumbup.gif
Vakare ikelsiu i pastuka savo darbeliu foto  mirksiukas.gif

Laukiam ne tik darbų ... bet ir [asakojimo smile.gif
Atsakyti
Sveikos.
Jei kas duotu slaptazodi, tai ir as pasirodyciau ka susikurpiau vestuvems. Jau si savaitgali !!!! scare.gif O kiek dar visokiu smulkmenu reikia doh.gif Dar tik ryt nesiu Meiles simfonija issiuvinet. Sukneles dar negalesiu parodyt, tik koki ketvirtadieni turesiu, tada butinai imesciau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bambambuzas @ 2014 08 11, 10:42)
manau, labiau tiktu kokia raugintu kopusteliu sriubyte biggrin.gif

sriubyte galvo pusriciam mirksiukas.gif
Atsakyti
Kas daret buciniu dezutes, kiek mazdaug ju pasidaret?
Pas mane gal kokia 12. Siandien buvau susitikus su muzikantu, sake palikt tik kokias 5, nes atsibos sveciams g.gif Irgi planavau daryt sita zaidima per "karti karti". Sake, nereikia uztempt reikalo. Dabar pasimetus, kurias ismest kurias palikt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 08 08, 22:22)
Viska tu labai graziai ir jausimingai perteikei, is tavo pasakojimo matosi, kad buvo vestuves super duper  drinks_cheers.gif.

Ačiū, tikrai labai graži šventė buvo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(olajju @ 2014 08 11, 09:54)
man svočiauti 08.23, jau ima panika, iš pat ryto atsibundu ir negaliu užmigt, vis galvoju kaip ką padaryt.
beje, vakar šnekėjau su viena pažįstama, ir jinai pasakojo apie nesenai įvykusias vestuves. sako, vienas draugas taip išsireiškė apie svočią: " na bet kai jau svočia pradės šnekėti, skaityti tuos visus įsakymus ittt, tai nors numirk"

jinai ir sako, kad geriau kuo trumpiau ir nesiparinti su tais tekstais, kad svečiai nenuobodžiautų

Šiaip, tikrai, šiose vestuvėse strengiausi kalbėti kuo trumpiau, nes pastebėjom jau ankstesnėse vestuvėse, kad svečiai neturi kantrybės ilgai klausyti, nebent skaitovas geras jumoristas, kuris paprastą sakinuką sugeba paskaityti su didele doze jumoro, o šiaip kiek kartų buvau pasiruošusi, niekada neteko skaityti nei nuostatų, nei priesaikų, nei reklamų, nei skelbimų.Sakoma, kad max 5 min.klausytojai gali sutelkti dėmesį.
Papildyta:
QUOTE(Guduke @ 2014 08 11, 19:30)
Kas daret buciniu dezutes, kiek mazdaug ju pasidaret?
Pas mane gal kokia 12. Siandien buvau susitikus su muzikantu, sake palikt tik kokias 5, nes atsibos sveciams  g.gif Irgi planavau daryt sita zaidima per "karti karti". Sake, nereikia uztempt reikalo. Dabar pasimetus, kurias ismest kurias palikt  verysad.gif

Turėjau 15, tai tikrai liko kokios 5, nes darėm per karti karti po 12, tai labai jau visi nedėmesingi buvo:)Nusprendėm, kad gana:) Tisa, žmonių apie 54.Tiesa, mūsų užsėdimas vėlavo 1 val, tai gal todėl truputį viską skubėjom:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo topas: 11 rugpjūčio 2014 - 18:56

Siandien maximoj 30 proc. nuolaida saldainiams, tai svocios kasika jau uzpildziau. Dabar suku galva, kiek buteliu reikia pirsliui? Kiek kurios ruosiates? Stalo uzsedimas bus, tai cia tikrai reikai. O kiek? dvieju?

QUOTE(topas @ 2014 08 11, 18:54)

Turėjau 15, tai tikrai liko kokios 5, nes darėm per karti karti po 12, tai labai jau visi nedėmesingi buvo:)Nusprendėm, kad gana:) Tisa, žmonių apie 54.Tiesa, mūsų užsėdimas vėlavo 1 val, tai gal todėl truputį viską skubėjom:)

Aha, reiskias muzikantas teisingai patare ax.gif Einu perkratyt dezutes
Atsakyti
QUOTE(Guduke @ 2014 08 11, 20:01)
Siandien maximoj 30 proc. nuolaida saldainiams, tai svocios kasika jau uzpildziau. Dabar suku galva, kiek buteliu reikia pirsliui? Kiek kurios ruosiates? Stalo uzsedimas bus, tai cia tikrai reikai. O kiek? dvieju?
Aha, reiskias muzikantas teisingai patare  ax.gif Einu perkratyt dezutes

Jeigu jau padarėt, tikrai nekratykit, gal jūsų situacijoj bus tikrai pakankamai laiko.Tiesiog sudėkit taip, kadf pačias įdomiausias ištrauktų, o jei kas liks ne taip gaila bus:)
Atsakyti
Sveikos svočiutės,
Na ir pasistengėt, nebuvau tik 1,5 sav. o kol viską perskaičiau... net per vaiko pietų miegą nesuspėjau smile.gif

Skaitau ir atsidžiaugti negaliu, kaip kitom šauniai pavyko... Ir vis galvoju, kad man tokiose vestuvėse sudalyvaut biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Rugpjūčio 1 buvau vestuvėse svečiu, bet kadangi jaunieji paprašė juos pavežiot teko būti visur, galojau pasisemsiu idėjų ir ką Jūs manot - šnipštas.... blink.gif Kažkuri svočiutė minėjo, kad visi apstulbo, kai padarė apie ką forume kalbate.... ir dabar tikrai tikiu kad čia stebuklus sugalvojat thumbup.gif

Įsivaizduokit svočios darbo buvo tiek: trumpa kalba išlydint, dokumentų pristatymas atvykus, šeimos židinio pristatymas ir linkėjimų knygos pristatymas.... Viskas... Nei žaidimų, nei smulkmenėlių, nei žiedlapiu.... nieko.... blink.gif tiesa, muzikantai pravede buciniu zaidima, tik be dezuciu... Tada žinot ir pagalvojau, o gal tikai retai kurie sąžiningai ruošiasi ir stengiasi dėl jaunųjų verysad.gif

Na dabar einu vel penktadieni kaip svecias, tikiuosi sitos bus linkmos, o ne nuobodzios... mirksiukas.gif
Papildyta:
Po tokių vestuvių dar labiau noriu pati nepasišiukšlint mirksiukas.gif
Atsakyti