QUOTE(olajju @ 2014 08 11, 09:54)
man svočiauti 08.23, jau ima panika, iš pat ryto atsibundu ir negaliu užmigt, vis galvoju kaip ką padaryt.
beje, vakar šnekėjau su viena pažįstama, ir jinai pasakojo apie nesenai įvykusias vestuves. sako, vienas draugas taip išsireiškė apie svočią: " na bet kai jau svočia pradės šnekėti, skaityti tuos visus įsakymus ittt, tai nors numirk"
jinai ir sako, kad geriau kuo trumpiau ir nesiparinti su tais tekstais, kad svečiai nenuobodžiautų
Šiaip, tikrai, šiose vestuvėse strengiausi kalbėti kuo trumpiau, nes pastebėjom jau ankstesnėse vestuvėse, kad svečiai neturi kantrybės ilgai klausyti, nebent skaitovas geras jumoristas, kuris paprastą sakinuką sugeba paskaityti su didele doze jumoro, o šiaip kiek kartų buvau pasiruošusi, niekada neteko skaityti nei nuostatų, nei priesaikų, nei reklamų, nei skelbimų.Sakoma, kad max 5 min.klausytojai gali sutelkti dėmesį.
Papildyta:
QUOTE(Guduke @ 2014 08 11, 19:30)
Kas daret buciniu dezutes, kiek mazdaug ju pasidaret?
Pas mane gal kokia 12. Siandien buvau susitikus su muzikantu, sake palikt tik kokias 5, nes atsibos sveciams
Irgi planavau daryt sita zaidima per "karti karti". Sake, nereikia uztempt reikalo. Dabar pasimetus, kurias ismest kurias palikt
Turėjau 15, tai tikrai liko kokios 5, nes darėm per karti karti po 12, tai labai jau visi nedėmesingi buvo:)Nusprendėm, kad gana:) Tisa, žmonių apie 54.Tiesa, mūsų užsėdimas vėlavo 1 val, tai gal todėl truputį viską skubėjom:)