Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 5

QUOTE(bambambuzas @ 2014 08 10, )
mane jau po truputi ima panika, kai pagalvoju, kad jau si savaitgali vestuves  blink.gif

Nepanikuok, brangioji. Viskas bus puikiai thumbup.gif o as kazkaip per rami, zinant fakta, kad visiskai neturiu laiko ruostis. Vakar per 4sav.radau valandele dezems susikrauti..
darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas svociutes. Laukiam jau atidirbusiu si savaitgali pasakojimu.Oras pasitaike super.
Na o as jau panikuoju doh.gif Is darbeliu liko tik salma ir plyta jaunikiui nupirkt ir papuost, buteli saldainiais apipint, ir dar dali saldainiu poperelius perviniot, ai dar buciniu dezutes sulankstiti. Bet dar nemazai ir pasaliniu darbeliu laukia- kelnes brolis paprase palenkti, agurkai ir pomidorai marinuoti(zarazos auga negalvodamos kad svociute laiko neturi ), ir jaunoji dar paprase tuteles susukti ziedlapiams. Dar tiesa ir papuosalu neturiu doh.gif
Pas mus islidejimai is namu bus ne kartu. Vyrai is vienu namu- moterys is kitu. Tai maniskis tures isleistuves padaryti.Labiau as pergyvenu nei jis. Nera jis labai iskalbus kai reikia.Paruosiu planeli kad zinotu ka daryti.Zodziu parasiau minimaliai, be eiliu. Kaip visiems sakau- vistiek viskas bus gerai smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bambambuzas @ 2014 08 10, 19:36)
pasirodau, kad nestoviu vietoj ir judu i prieki. labia simboliskas isventinimas i seimininkus, bus tik sitie atributai, bet manau, uzteks  ax.gif

mane jau po truputi ima panika, kai pagalvoju, kad jau si savaitgali vestuves  blink.gif

Aš ir vakar puodą nusipirkau tam reikalui drinks_cheers.gif
Super, pagal mane užteks.
Aš planavau tik kalendoriaus lapelį ir receptų knygą, bet vyrui baisiai tie nike ir ipuodas patiko, tai dar šitus padarysiu.

Aš įsivaizduoju.. Man tris sav. ir to panikuoju.. Dar kiek visko paruošt.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bambambuzas @ 2014 08 10, 19:36)

pasirodau, kad nestoviu vietoj ir judu i prieki. labia simboliskas isventinimas i seimininkus, bus tik sitie atributai, bet manau, uzteks  ax.gif

Nepanikuokit, man jau ketvirtadienį startas biggrin.gif

Tik va kaliošus kur rast pirkt g.gif Senukuose gali būti bigsmile.gif Anksčiau buvau mačiusi norfoje, dabar tik ilgi likę. O jeigu duočiau tik puodą ir plaktuką g.gif

Su kuo uždažot puodų margumynus? Aš maxėj nukoviau puodą už 4,99 thumbup.gif Tik reik gėlytes paslėpti kažkaip g.gif Galvoju su tais purškiamais iš flakonėlių dažais bandyti g.gif

Pamiršau namie sąrašą daiktų, kur dar liko nupirkti doh.gif

Tikrai trūksta dar kaliošų ir seilinukų pabroliams. Bazėj po 8lt kažkaip nekilo ranka pirkti. Ai dar vardinių stikliukų neturiu doh.gif
Smėlį dar nudažyti reikia, akmenukus užrašyti, dar dėžutės jiems nenupirkau doh.gif

Jauniesiems nakčiai (tiksliau rytui) nupirkau du puodelius, kur įpylus karšto vandens pasirodo nuogi vyrai/moterys ale striptizo pozom humoristinėm biggrin.gif Dar pridėsiu tą rinkinuką varškė/vynuogės/šampanas ir dar kažkas.
Atsakyti
as puoda daziau su akrilu, per kokius 3-4 kartus pasidenge tie margumynai, ir paskui su juodu akrilu padariau uzrasa wink.gif

pirmai nakciai planuoju idet sampes maziuka buteliuka su taurem, rafaelo ta maza pakuote, kur 4 saldainiai (sakysiu kaip toj reklamoj, atskleisk savo jausmus su rafaelo biggrin.gif) vynuogiu nezinau ar pirksiu, dar idesiu kubika su pozom, jei neismanys ka veikti, naktiniu dezute, o daugiau nezinau, dar esu apsvarstymuose smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambambuzas: 11 rugpjūčio 2014 - 08:30
QUOTE(bambambuzas @ 2014 08 11, 09:29)
dar idesiu kubika su pozom, jei neismanys ka veikti, naktiniu dezute, o daugiau nezinau, dar esu apsvarstymuose smile.gif

Kur šitą gėrį radot? bigsmile.gif

Bet aš galvoju, ar ne per daug atributikos išleidimui miegoti? Ir tas, ir anas, ir trečias, ir ketvirtas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2014 08 11, 09:34)
Kur šitą gėrį radot?  bigsmile.gif

oi, kazkada seniai seniai parsisiunciau is kitaicu, su mintim, kad sesei per mergvakari dovanosiu, taip ir stovejo. kadangi mergvakaryje nedalyvausiu, tai gaus pirmai nakciai lotuliukas.gif
bet manau, kad kokiam sexshope irgi turetum gauti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambambuzas: 11 rugpjūčio 2014 - 08:41
QUOTE(Kulkė @ 2014 08 11, 09:34)
Kur šitą gėrį radot?  bigsmile.gif

Bet aš galvoju, ar ne per daug atributikos išleidimui miegoti? Ir tas, ir anas, ir trečias, ir ketvirtas  g.gif

aš užsisakiau čia: https://www.facebook.com/gmm.zaislai

o išlydėjimi miegoti neadu nieko daug, kubelis, mažas šampo butelis, ir obuolus, tiesa dar galvoju apie tuščias pakabas...
Atsakyti
man svočiauti 08.23, jau ima panika, iš pat ryto atsibundu ir negaliu užmigt, vis galvoju kaip ką padaryt.

beje, vakar šnekėjau su viena pažįstama, ir jinai pasakojo apie nesenai įvykusias vestuves. sako, vienas draugas taip išsireiškė apie svočią: " na bet kai jau svočia pradės šnekėti, skaityti tuos visus įsakymus ittt, tai nors numirk"

jinai ir sako, kad geriau kuo trumpiau ir nesiparinti su tais tekstais, kad svečiai nenuobodžiautų
Atsakyti
QUOTE(olajju @ 2014 08 11, 09:54)
man svočiauti 08.23, jau ima panika, iš pat ryto atsibundu ir negaliu užmigt, vis galvoju kaip ką padaryt.
beje, vakar šnekėjau su viena pažįstama, ir jinai pasakojo apie nesenai įvykusias vestuves. sako, vienas draugas taip išsireiškė apie svočią: " na bet kai jau svočia pradės šnekėti, skaityti tuos visus įsakymus ittt, tai nors numirk"

jinai ir sako, kad geriau kuo trumpiau ir nesiparinti su tais tekstais, kad svečiai nenuobodžiautų

Uoj tai čia visiems neįtiksi, faktas. Tekstai turi būti nebanalūs, įdomus, atkreipiantys dėmesį. Bet ir vistiek gali patį geriausią tekstą kad ir išbezdėti atsiprašant stovėdama ant blakstienų vistiek atsiras bent vienas kuriam nepatiks. Ir iš vis šventė daroma jauniesiems, o svečiai tik jos dalis. Išsibumbėjau vadinasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 08 11, 08:40)
aš užsisakiau čia: https://www.facebook.com/gmm.zaislai

o išlydėjimi miegoti neadu nieko daug, kubelis, mažas šampo butelis, ir obuolus, tiesa dar galvoju apie tuščias pakabas...

Aš išlydėjimui miegoti pasirinkau mpo marškinėlius, ant kuriu uzklijavau ant lidukinio popieriaus atspausdintus uzrasus "Jis priklauso man" ir "Vyras didvyris" su kukliais paveikslėliais, dėsiu butelį šampano su perklijuotom etiketėm "Meilės eliksyras" ir "pervilkau" saldainius į erotinius popierėlius su pozomis. Manau bus pats tas wink.gif
Atsakyti
Atbegu su pachmeliuku

user posted image
Atsakyti