Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 5

QUOTE(agne_vvr @ 2014 08 09, 09:53)
pas mane muzikantai ijunge savo, ir tiko  thumbup.gif
idomu kaip per video bus, ar nepakoreguos fotografai ka nors  g.gif
Papildyta:

gathering.gif  alc.gif  thumbup.gif

tikekis,kad viskas bus ok.
Atsakyti
Kas galite paisdalinkite patirtimi su sveciu medziu. As galvoju ji pati pasidaryt atsispausdint. Bet niekaip nesusigaudau kaip su dazais? Gal kas darėte, pasakykite kokius naudojote? Ar bent kokią nuorodą įmeskite. Randu komplektacijose kartu su paveisklais pirkti. Bet jei atskirai? Ar juos kaip padaryti galima?
Atsakyti
Labukas 4u.gif

esu kaip ir ne svočiukė, bet jai prijaučianti liudininkė. Vestuvės labai netikėtai 08.23 thumbup.gif vestuvės vienos dienos be tradicijų, nieko iš manęs daug nereikalaujančios, tik kelių staigmenėlių 4u.gif Jei neprieštaraujat tai jungiuosi prie Jūsų plepaliukų ir einu skaitinėti Jūsų temukes.

Esu pasidarius bučinių dėžutę, dabar bandau daryti laikraštuką, planuoju padaryti kelio ženklus pritaikytus jauniesiems ir ... einu ieškoti dar kažko įdomaus ax.gif 4u.gif
Atsakyti

Šitą temą įveikiau bigsmile.gif labai patiko butelių idėja su gandrais vardų vaikučių siūlymui thumbup.gif dėl pažadų torto dar galvoju, nes nesiseka man išlankstyti tų dėžučių gražiai doh.gif
Atsakyti
Leibel, sveika prisijungusi 4u.gif

idomu kaip vakar musu svociutem sekesi bigsmile.gif
Atsakyti
Mergaitės, dėl muzikos smėlio ceremonijai...
Dar tinka
Kenny G - Forever In Love
Kenny G - Sentimental
O šiaip, jei suradot kokia tinkančią muziką youtube.com galiu iškonvertuoti į mp3. Rašykit kam reikia pagalbos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karolux321: 10 rugpjūčio 2014 - 12:31
QUOTE(slaja @ 2014 08 09, 19:01)
Kas galite paisdalinkite patirtimi su sveciu medziu. As galvoju ji pati pasidaryt atsispausdint. Bet niekaip nesusigaudau kaip su dazais? Gal kas darėte, pasakykite kokius naudojote? Ar bent kokią nuorodą įmeskite. Randu komplektacijose kartu su paveisklais pirkti. Bet jei atskirai? Ar juos kaip padaryti galima?

as tokius pirkau, kur supakuota po 4: http://dekostudija.l...kai-skrebinimui, bet jie turi ir po 1 vnt., kur gali pirkti. Kitos siunciasi is uzsienio, kempineles antspaudams reikia ieskoti smile.gif.
Papildyta:
QUOTE(karolux321 @ 2014 08 10, 13:21)
Mergaitės, dėl muzikos smėlio ceremonijai...
Dar tinka
Kenny G - Forever In Love
Kenny G - Sentimental
O šiaip, jei suradot kokia tinkančią muziką youtube.com galiu iškonvertuoti į mp3. Rašykit kam reikia pagalbos.

As tiek priesaikai, tiek smelio ceremonija naudojau Enya Only time (instrumental versija) - https://www.youtube....h?v=KOQR1B35VgM.
Atsakyti
As tiek priesaikai, tiek smelio ceremonija naudojau Enya Only time

Irgi super) Aplamai tinka ir Enya, ir KennyG, ir dar man asmeniskai patinka Enigma. Kiekvienam pagal norus))
Atsakyti
[quote=agnemonas,2014 08 10, 12:36]
as tokius pirkau, kur supakuota po 4: http://dekostudija.l...kai-skrebinimui, bet jie turi ir po 1 vnt., kur gali pirkti. Kitos siunciasi is uzsienio, kempineles antspaudams reikia ieskoti smile.gif.
Papildyta:

Ačiū Jums. Labai smagu, kad galima pasiklausti pas išmanančius žmones ir gauti patarimų.
Atsakyti
QUOTE(slaja @ 2014 08 09, 19:01)

pas mus buvo ant paletes pridata ivairiu spalvu guaso ir super dazes pirstas thumbup.gif su dregna servetele lengvai issivale. as buvau uzsakiu dazus su kempine tik ne ta spalva atsiunte doh.gif bet man labiau ptiko be kempines 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 08 10, 15:00)
pas mus buvo ant paletes pridata ivairiu spalvu guaso ir super dazes pirstas  thumbup.gif  su dregna servetele lengvai issivale. as buvau uzsakiu dazus su kempine tik ne ta spalva atsiunte  doh.gif  bet man labiau ptiko be kempines  4u.gif

Ačiū Jums, gal tikrai bus paprasčiau su guašu.
Atsakyti
as Kenny G naudosiu zidinio ceremonijai, parsisiunciau "The moment", ten 6 min, tai turetu uztekti ax.gif

pasirodau, kad nestoviu vietoj ir judu i prieki. labia simboliskas isventinimas i seimininkus, bus tik sitie atributai, bet manau, uzteks ax.gif
user posted image

mane jau po truputi ima panika, kai pagalvoju, kad jau si savaitgali vestuves blink.gif
Atsakyti