Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 5

QUOTE(Misis Vomband @ 2014 08 08, 23:07)

, vienu zodziu as KAIMAS doh.gif , bet svarbiausia, jei reiketu vel atsukti laika, tai nepakeisciau nei savo suknels, nei sukuosenos, nei makiazo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

DAR CIA KREIPUIOSI I BUSIMAS SVOCIAS, KURIOS RASO I AZ IR PRASO ISKART VISKO IR SLAPTAZODZIO IR SCENARIJAUS, SAKO, KAD NETURI LAIKO, NES TURI MAZU VAIKU, NA ZINOTE TADA BRANGIOSIOS NEREIKEJO SUTIKTI SVOCIAUTI, ARBA PRASOM DARYTI VISKA PAPRASCIAU, TIKRAI CIA MES NESEDIME KAZKOKIOS KVAILIUKES, BE SEIMOS, BE VAIKU IR TIK RUOSIAMES VESTUVEMS, NE TIK SAU, O KA DAVAI VISIEMS DALINAM, TAI MUMS GI NERA KA VEIKTI, REIKIA KITOMS PADETI, KURIOS NET ATIDZIAI PASKAITYTI NEMOKA, NES DAUG YRA VISKO PIRMAME PUSLAPYJE, ZINOTE MERGINOS, KURIOS CIA BENDRAUJA IR KREIPASI PAGALBOS, TIKRAI KUOM GALEJAU TUOM PADEJAU, BET SIAIP SAU ATEJUS IR DUOKIT VISKA NE TAIP NEBUS...........TOKIOS ZINUTES PAS MANE AZ GREITAI ISTRINAMI. PAS MANE IRGI 2 MAZI VAIKAI IR AS IRGI RUOSIAUSI IR NAKTIMIS NEMIEGOJAU..............

Mergaites atsiprasau, bet piktis ima, tuo labiau musu agne_vyr viska dave, o jei net aciu nepasake, ne maza to vel verkti atejo, kad daugiavaike mama, vat nehgaila man tokiu nariu ir viskas, tegul as bloga bet teisinga doh.gif
Papildyta:

Prisijungiu is as Mergaites sekmes Jums rytoj, duokit garo drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Visai tu ne kaimas, liuks atrodei thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Nu ką aš galiu pasakyt, pritariu, nes net neskatė o duok viską čia ir gatava... bet.... tyliu.... nesijaučiu turinti moralinę teisę moralizuoti ax.gif
Sėkmės aš nelinkėsiu, kaip pasiruošėt taip ir turėsit.
O net neabejoju pasiruošėte puikiai tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Radau muzika smelio ceremonija thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kenny G - The Moment ,kaip jums? man tai labai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingisee @ 2014 08 08, 23:26)
Radau muzika smelio ceremonija thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Kenny G - The Moment  ,kaip jums? man tai labai patiko 4u.gif

Oj, liuks as PRITARIU, daugiau ir neeiskok, na labai tinka drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

diana79, o kodel tu jautiesi, kad neturinti moralines teises, ka tu ne musu hebroj, tai gi tu irgi kaip as ir kitos svocios neturinti ka veikti tik kitiems scenarijus ruosti lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai prasom pasireiksti mirksiukas.gif

tai sakai ne visai KAIMAS BUVAU lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
oj, as dariau antra diena, sakau, na nekaip atrodote po vakar dienos reikia Jums plastine operacija daryyti, merginos uzmove kojines, o tada as sakiau kad dabar traukiam kojines i virsu ir darom vyrams plastine operacija, na kazkas tokio, jei pagelbejau nors kazkom tai busiu laiminga smile.gif   
As, tai naudojau melodija tos is filmo Titaniko kur Celine Dion dainuoja, nieko blatno kaip as sakau.

Topas, as irgi nors ir vaikai nedave per viena karta perskaityti, bet as perskaiciau viska nuo A iki Z, labai dekui uz detalu ir nuosirdu pasipasakojima.

Merginos, cia apie sukneles kalbejo, tai mano isvis visa blizga, apacia gana pusta, tai suknelej reikejo gal kuoduka padaryti, bet as dariau sukuosena, vienu zodziu as KAIMAS doh.gif , bet svarbiausia, jei reiketu vel atsukti laika, tai nepakeisciau nei savo suknels, nei sukuosenos, nei makiazo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

DAR CIA KREIPUIOSI I BUSIMAS SVOCIAS, KURIOS RASO I AZ IR PRASO ISKART VISKO IR SLAPTAZODZIO IR SCENARIJAUS, SAKO, KAD NETURI LAIKO, NES TURI MAZU VAIKU, NA ZINOTE TADA BRANGIOSIOS NEREIKEJO SUTIKTI SVOCIAUTI, ARBA PRASOM DARYTI VISKA PAPRASCIAU, TIKRAI CIA MES NESEDIME KAZKOKIOS KVAILIUKES, BE SEIMOS, BE VAIKU IR TIK RUOSIAMES VESTUVEMS, NE TIK SAU, O KA DAVAI VISIEMS DALINAM, TAI MUMS GI NERA KA VEIKTI, REIKIA KITOMS PADETI, KURIOS NET ATIDZIAI PASKAITYTI NEMOKA, NES DAUG YRA VISKO PIRMAME PUSLAPYJE, ZINOTE MERGINOS, KURIOS CIA BENDRAUJA IR KREIPASI PAGALBOS, TIKRAI KUOM GALEJAU TUOM PADEJAU, BET SIAIP SAU ATEJUS IR DUOKIT VISKA NE TAIP NEBUS...........TOKIOS ZINUTES PAS MANE AZ GREITAI ISTRINAMI. PAS MANE IRGI 2 MAZI VAIKAI IR AS IRGI RUOSIAUSI IR NAKTIMIS NEMIEGOJAU..............

Mergaites atsiprasau, bet piktis ima, tuo labiau musu agne_vyr viska dave, o jei net aciu nepasake, ne maza to vel verkti atejo, kad daugiavaike mama, vat nehgaila man tokiu nariu ir viskas, tegul as bloga bet teisinga doh.gif
Papildyta:

Prisijungiu is as Mergaites sekmes Jums rytoj, duokit garo drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

jau padejai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif jei gali atsiusk i az kaip pristatei zaidima su naktipuodziais.aciukas.Ir visai tu ne kaimas,dar tikro kaimo nemacius tikriausiai doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Misis Vomband,2014 08 08, 22:07]
oj, as dariau antra diena, sakau, na nekaip atrodote po vakar dienos reikia Jums plastine operacija daryyti, merginos uzmove kojines, o tada as sakiau kad dabar traukiam kojines i virsu ir darom vyrams plastine operacija, na kazkas tokio, jei pagelbejau nors kazkom tai busiu laiminga smile.gif

aciu labai, visuomet su gerais patarimais Jus smile.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(ingri00 @ 2014 08 08, 23:40)

aciu labai, visuomet su gerais patarimais Jus smile.gif  drinks_cheers.gif

dar galima pasakyti, kad matyt gerai komendantai dirbo, nes nekaip vyrukai siandien atrodo, reikia plastine operacija greitai daryti, o po operacijos galima pasakyti, na saunuoles musu mergaites gerai operacijas pravede dabar vyrai vel kaip agurakai atrodo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 08 08, 22:54)
SEKMES STARTUOJANCIOM SVOCIUTEM  4u.gif

Darbstuoles, laukiam geru ispudziu ir pasakojimu 4u.gif
Atsakyti

[quote=topas,2014 08 08, 18:31]
Kadangi paštuko slaptažodžio neturiu, tai įmesiu jums į AŽ žodžius iš scenarijaus.
Jie gana primityvokai mano pačios parašyti, gal pasikoreguosit pagal save blush2.gif

o aš galvojau ar atsiras svočiučių, kurios nepatingės mano ilgą istoriją perskaityt blush2.gif pasirodo atsirado drinks_cheers.gif 4u.gif

Ačiū, viską gavau. Slaptažodžio ir aš neturiu. Labai ačiū ir už pasidalinimą savo istorija ir scenarijaus dalimi.
Atsakyti
QUOTE(Denira76 @ 2014 08 08, 11:28)

Agne_vyr perskaiciau einu karvutes lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o as su savo keturiom akim net nepastebejau biggrin.gif
Papildyta:
[quote=Monikiuxas,2014 08 08, 12:23]
Neturejau visiskai galimybiu prie interneto prisijungt, bet istisai apie Jus galvojau 4u.gif Kaip miela ax.gif drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(ingri00 @ 2014 08 08, 17:28)
galvojai kaip iterpti zaidimą su kojinemis, bet nesuprantu rusiskai, ka jus sakote per si zaidimą?

as si zaidima pravedziau antra diena prie pusriciaus stalo, ir pasakiau - paziurim kaip atrodo jaunikis ir pabroliai po pirmos dienos is ryto atsikele (na kazka tokio) ir merginos move tas kojines, ui kiek juoko buvo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(topas @ 2014 08 08, 19:31)

o aš galvojau ar atsiras svočiučių, kurios nepatingės mano ilgą istoriją perskaityt  blush2.gif pasirodo atsirado  drinks_cheers.gif  4u.gif

kur cia patingesi kai esam tokios cekavos, viska perskaiciau smile.gif smagu uz Jus drinks_cheers.gif jei ne tie karsciai butu dar geriau thumbup.gif
Atsakyti

Merginos, cia apie sukneles kalbejo, tai mano isvis visa blizga, apacia gana pusta, tai suknelej reikejo gal kuoduka padaryti, bet as dariau sukuosena, vienu zodziu as KAIMAS doh.gif , bet svarbiausia, jei reiketu vel atsukti laika, tai nepakeisciau nei savo suknels, nei sukuosenos, nei makiazo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

viskas ten pas tave gerai buvo su suknete ir sukuosena. Tas blizgumas nieko nesako, viskas priklauso koks modeliukas suknutes ir dar kas ja vilki (kokiu gabaritu moteriske smile.gif

nieko cia neatsiprasinek visa tiesa parasei, kita kart as ignoruosiu ir bus viskas ok thumbup.gif visu 200% pritariu, jei neturi laiko visai ruostis tuomet neeik i tokias pareigas smile.gif pas man ir mazoji laksto, nieko neduoda pasiruost ir dicke reik i treniruote kiekviena diena veziot ir plius savu darbu milijonas doh.gif nedejuoju o skaitau ir delioju kas man tiktu ir patiktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 08 08, 23:33)

diana79, o kodel tu jautiesi, kad neturinti moralines teises, ka tu ne musu hebroj, tai gi tu irgi kaip as ir kitos svocios neturinti ka veikti  tik kitiems scenarijus ruosti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tai prasom pasireiksti  mirksiukas.gif

tai sakai ne visai KAIMAS BUVAU lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Sakau sakau, visai Vilniaus mergaitė wink.gif
OI kaip smagu būt priskirta prie Jūsų chebros , nes pagal J9ūsų darbus ir fantaziją tai aš žalia merga doh.gif doh.gif doh.gif
Bet scenarijum nesidalinu, kodėlturiu duot parašyta jei jos net nepasivargino paskaityt atgal. Kur perkam viską irgi parašyta, bet net neskaito.... ne viską ir aš žinau, radau,
ne viskas išėjo, kai kuo pasidalinot o gal tiesiog gatavą produktą davėt. Bet tikiuosi nebuvau ta nagla boba kuri sakė duokit nes nedrysiu, nemoku, nesigauna....
Įdomu kaip šiandien merginom sekas g.gif g.gif g.gif bent jau aps mus tai oras geras....
Atsakyti
QUOTE(ingisee @ 2014 08 08, 23:26)
Radau muzika smelio ceremonija thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Kenny G - The Moment  ,kaip jums? man tai labai patiko 4u.gif

pas mane muzikantai ijunge savo, ir tiko thumbup.gif
idomu kaip per video bus, ar nepakoreguos fotografai ka nors g.gif
Papildyta:
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 08 08, 23:33)

diana79, o kodel tu jautiesi, kad neturinti moralines teises, ka tu ne musu hebroj, tai gi tu irgi kaip as ir kitos svocios neturinti ka veikti  tik kitiems scenarijus ruosti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tai prasom pasireiksti  mirksiukas.gif

gathering.gif alc.gif thumbup.gif
Atsakyti