Sveikos gyvos
Aciu statybininkei uz naujus namucius
Kai buvo musu vestuves mes davem 300lt, tai pirslys po ceremonijos nuejo, padave ir tada israsa gavo...
QUOTE(diana79 @ 2014 07 31, 15:08)
Merginos prisipažinkite, kuri pirkote tokį gražų gesintuvą???? Man atrodo iš tigershop buvo ar tai nuoroda ar tai foto . Bandyčiau ir aš tartis kad man kas nors jį nupirktų ir atsiūstų....
pirkau tiger shope, ten visokio gerio tinkamo vestuvems atradau
o saldainius pirkau norfoje, senoje temoje kazkuri klause.
Sveikos, kūrybiškosios ir išmanančios svočiutės apšvieskit Jūs mane nepatyrusią. Sakykit kaip dažniausiai būna kai jaunieji atvažiuoja į balių? Pirma sutinka su druska ir duona? Ar pirma stalo išpirkimas? Ir dar ar darote dar ką nors jauniesiems toj sutikimo daly? Ar užduotis kokias ar ką nors?
Jūsų darbai tokie gražūs. Aš vis dar dėlioju scenarijų, nieko nedariau. Vyro draugas pajūry renka akmenukus, tai jau laukiu kada parveš. Bandysiu ką nors gamint. Ir dar tos puoštos taurės, Jos naudojamos ir gamtoj ar tik pačiam baliui? Gal ir kvaili klausimai, bet tikrai neturiu patirties . Gal kas apsidalinsit savo pamąstymais.
Jūsų darbai tokie gražūs. Aš vis dar dėlioju scenarijų, nieko nedariau. Vyro draugas pajūry renka akmenukus, tai jau laukiu kada parveš. Bandysiu ką nors gamint. Ir dar tos puoštos taurės, Jos naudojamos ir gamtoj ar tik pačiam baliui? Gal ir kvaili klausimai, bet tikrai neturiu patirties . Gal kas apsidalinsit savo pamąstymais.
QUOTE(slaja @ 2014 07 31, 20:37)
Sveikos, kūrybiškosios ir išmanančios svočiutės apšvieskit Jūs mane nepatyrusią. Sakykit kaip dažniausiai būna kai jaunieji atvažiuoja į balių? Pirma sutinka su druska ir duona? Ar pirma stalo išpirkimas? Ir dar ar darote dar ką nors jauniesiems toj sutikimo daly? Ar užduotis kokias ar ką nors?
Pas mus tai nebus pasitikimo, nes be papročių vestuvės (bent dalies).
Mes planuojame svečiams atvykus į restoraną išdalinti gražias korteles (pusės lapo dydžio) paduoti ir vokelį vei rašymo priemonių ir pasakyti, kad reikėtų parašyti ką gražaus, patariančio ar šiaip minčių, jauniesiems po vestuvių susipykus, kad pastarieji susipykę ar supykę atsidarytų po vokelį. Taigi atkeliavus po fotosesijos ir pasiplaukiojimo jachta jauniesiems įteiksime vokelius sudėtus į dėžutę su palinkėjimais igai dėžutės neatvėrinėti. Tada seks dovanų įteikimas (šventimas vestuvių tik vieną vakarą). Gal kam patiks idėja, pasinaudos ja
QUOTE(Muzika mano siela @ 2014 07 31, 20:59)
Pas mus tai nebus pasitikimo, nes be papročių vestuvės (bent dalies).
Mes planuojame svečiams atvykus į restoraną išdalinti gražias korteles (pusės lapo dydžio) paduoti ir vokelį vei rašymo priemonių ir pasakyti, kad reikėtų parašyti ką gražaus, patariančio ar šiaip minčių, jauniesiems po vestuvių susipykus, kad pastarieji susipykę ar supykę atsidarytų po vokelį. Taigi atkeliavus po fotosesijos ir pasiplaukiojimo jachta jauniesiems įteiksime vokelius sudėtus į dėžutę su palinkėjimais igai dėžutės neatvėrinėti. Tada seks dovanų įteikimas (šventimas vestuvių tik vieną vakarą). Gal kam patiks idėja, pasinaudos ja
Ačiū už atsakymą gal ką ir pagalvosim.
QUOTE(Kapricija @ 2014 07 31, 20:09)
pamaciau pirma suknele, ta kur antrai dienai pagalvojau, kad atrodote kaip mano mama, todel nedrisau nieko rasyti, bet paskui paziurejau kad jusu sunus tik 3 metais uz mane jaunesnis, tai na neesme, man antros dienos suknele o pirmos dienos labai tinkama svociai
panasu,kad pagal suknute tikrai tikciau i mamas,tiktai buciau turejus pirma vaika tureti 14 bet kiek metu yra,tiek ir yra ir nieko nebepakeisi o uz nuomone aciu
ingisee, grazios sukneles, tikrai
as siandien jau savo suknute turesiu, reikes pries vestuves pora dienu nevalgyt, nes jau tokia aptempta tokia aptempta gramas virsaus ir neuzsisegs
as siandien jau savo suknute turesiu, reikes pries vestuves pora dienu nevalgyt, nes jau tokia aptempta tokia aptempta gramas virsaus ir neuzsisegs
QUOTE(ingisee @ 2014 07 31, 16:35)
Siandien pagaliau issirinkau sukneles pagaliau nukrito rupestis,kaip jums?
Man patiko
QUOTE(bambambuzas @ 2014 08 01, 06:40)
ingisee, grazios sukneles, tikrai
ir per vestuves nebalgyk, sveciam daugiau bus
O jei rimtai, kam tokia vilket,ypac kai vestuves (maisto ir gerimu daug, gi nesedesi visa vakara alkana tam ,k kad suknute gerai guletu) kad jei suvalgai daugiau ir pilvukas pumsi
Papildyta:
pas man ir po gimdymo dar pilvukas likes truputi suvalgau ka ir pilvas isriskeja na, nevalgyt negaliu nes nuo sampes nei koju . nei liezuvio nepaliksi jau 18 val.
Isbrauke,bet gal irasys vel ...tai as svociausiu rugpjucio 23 diena
Noriu paklausti,ka galetu padovanoti muzikantams,seimininkems, fotografams? nes tu diplomu nelabai nori jaunieji
Man dauguma failu neatsidaro is pirmo puslapio
Noriu paklausti,ka galetu padovanoti muzikantams,seimininkems, fotografams? nes tu diplomu nelabai nori jaunieji
Man dauguma failu neatsidaro is pirmo puslapio
Dėkoju Lemonai perėmusiai statybas
Čia priklauso nuo kiekvienų liudininkų,kiek teko skaitinėtis 200-300,bet kai kur yra stafkės
Mes dėjom simboliškai dar balto vyno(kad mišiose,kai būna aukojimas į taures piltųsi) ir didelę saldainių dėžę.
QUOTE(Muzika mano siela @ 2014 07 31, 09:59)
Sveikos, šį šeštadienį būsime liudininkais vestuvėse. Norėjau pasiklausti kiek dabar bažnyčioje kunigui dedama į vokelį už ceremoniją? ir ar po ceremonijos liudininkai užeina į zakristiją?
ačiū už atsakymus
ačiū už atsakymus
Čia priklauso nuo kiekvienų liudininkų,kiek teko skaitinėtis 200-300,bet kai kur yra stafkės
QUOTE(bambambuzas @ 2014 07 31, 16:21)
mes irgi planuojam deti 200 litu bet man dabar klausimas, o dar ir kazka papildomai reikia???? kunigui???
Mes dėjom simboliškai dar balto vyno(kad mišiose,kai būna aukojimas į taures piltųsi) ir didelę saldainių dėžę.
Svočiauti pasiruošusios:
RUGPJŪTIS
1d. - Natalėja
2d.- agne_vvr; rollick; asmodeja; topas
8d. - nevere
9d. sandrixe; Blazike; dzesimbora; ingzuki
15d. - ingri00; zaraa; ryto_rasa
16d.- mildzike; AusrineKB; bambambuzas; rusrena; Kapricija
23d.- Monikiuxas; liojka; Vilmutee-JE; Shorena; sriukis;
27d.- Monikiuxas
30d.- Lemona`; Zvirbliss; Route
RUGSĖJIS