QUOTE(Monikiuxas @ 2014 08 08, 12:14)
Koks nuostabus tortas :wub:aciukas
Papildyta:
As irgi 2 kartus taip perskaiciau is trecio daejo kas istikro parasyta
Papildyta:
As irgi 2 kartus taip perskaiciau is trecio daejo kas istikro parasyta
QUOTE(slaja @ 2014 08 08, 11:01)
Gal Jūs ar kuri kita galite papasakoti kokia mintis yra ipuodo ir kaliosu? Ta prasme ka prie to pasakyti, kaip ipinti?
Kadangi paštuko slaptažodžio neturiu, tai įmesiu jums į AŽ žodžius iš scenarijaus.
Jie gana primityvokai mano pačios parašyti, gal pasikoreguosit pagal save
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2014 08 08, 11:03)
Kaip aš suprantu čia įšventinimo į šeimininkus atributai?
O šabloną užrašams pačios darotės?
O šabloną užrašams pačios darotės?
labai gerai su lipniu popieriumi.Prismoje nusispirkau paką(100) vnt.balto lipnaus popieriaus ir su juo viską pasidariau- visus užrašus, etiketes ant seilinukų, musmušių, jėgos papildų, gesintuvo ir t.t, ant saldainių popieriukų nuotraukytes lipdžiau.Taip ir Ipuodą ir nike užlipinau:)
Papildyta:
QUOTE(bambambuzas @ 2014 08 08, 07:40)
Nemoku perteikti rašydama, bet tikrai buvo vestuvėse labai jautrių, gražių vietų.
o aš galvojau ar atsiras svočiučių, kurios nepatingės mano ilgą istoriją perskaityt pasirodo atsirado
Papildyta:
QUOTE(zvirbliss @ 2014 08 08, 09:19)
topas grazus, ilgas ir issamus pasakojimas
Ačiū
QUOTE(diana79 @ 2014 08 07, 22:30)
Džiaugiuosi akd puikiai pasisekė ir sveikinu su pasisekimu.
topas, ačiū už išskirtinai išsamų ir įdomų pasakojimą.....
Mane sudomino ta veranda.... gal gali papasakoti smulkiau...
topas, ačiū už išskirtinai išsamų ir įdomų pasakojimą.....
Mane sudomino ta veranda.... gal gali papasakoti smulkiau...
Ačiū labai
Dėl verandos pagalvojau, kad neteisingai pavadinau, bet susiradau žodyne
Veranda žodžio reikšmė
veránda [angl. < hind.]:
1. atvira arba uždara patalpa aplink gyv. namą arba palei vieną jo sieną
Sodyba buvo ant kalniuko, o į pakalnės pusę iš salės buvo išėjimas į didelį didelį balkoną palei visą namelio sieną, mes tiesiog jį veranda vadinam:)Čia jis buvo kabantis ant nemažo skardžio, atremtas mediniais stulpais.Iš čia mes žiūrėjom fejerverkus, gėrėm šampaną.Čia pakraščiukais tos verandos sudėjom tas žvakutes tabletes. tikrai buvo gražu.Tiesa, jaunosios mama buvo nupirkusi daug helio balionų su lemputėmis, tai juos paleido jaunieji, kada juos išleidinėjom miegoti, prieš tai sau tyliai paprašę svajonių išsipildymo juos taip pat paleidinėjom iš verandos.Ta vieta visų buvo mėgiama.
na ka meginos,jau viska susitvarkiau,dabar tik i dusa ir i lovyte jai gausis uzmigti,noriu padekoti visoms uz info be jusu nieko nebuciau pasiruosusi,kurios geranoriskai padejo saunios jus esat ,dar karteli didelis didelis aciuuuuuuu
ir sekmes kitoms svociutems kurios kartu ryt su manim svociauja,o likusioms kurios ruosiasi dideles ištvermes
ir sekmes kitoms svociutems kurios kartu ryt su manim svociauja,o likusioms kurios ruosiasi dideles ištvermes
QUOTE(topas @ 2014 08 08, 19:31)
Kadangi paštuko slaptažodžio neturiu, tai įmesiu jums į AŽ žodžius iš scenarijaus.
Papildyta:
labai gerai su lipniu popieriumi.Prismoje nusispirkau paką(100) vnt.balto lipnaus popieriaus ir su juo viską pasidariau- visus užrašus, etiketes ant seilinukų, musmušių, jėgos papildų, gesintuvo ir t.t, ant saldainių popieriukų nuotraukytes lipdžiau.Taip ir Ipuodą ir nike užlipinau:)
Papildyta:
Nemoku perteikti rašydama, bet tikrai buvo vestuvėse labai jautrių, gražių vietų.
o aš galvojau ar atsiras svočiučių, kurios nepatingės mano ilgą istoriją perskaityt pasirodo atsirado
Papildyta:
Ačiū
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Ačiū
Ir as skaiciau,labai saunus aprasymas
Papildyta:
DIDELES SEKMES RYT STARTUOJANCIOMS
Merginos o koki muzikini fona naudojat per smelio ir zidinio ceremonijas? noriu kazko lietuvisko,bet nerandu Mastau apie Kafka (Neitiketina) ir Tarasovus ( as tavo tu mano) kaip jums?
QUOTE(ingisee @ 2014 08 08, 21:47)
Ir as skaiciau,labai saunus aprasymas
Ačiukas pati išsigandau, kai įmečiau, kokį ilgą pasakojimą parašiau.Rašiau worde, nes pirmą kartą rašant tiesiai čia,parašius vos ne trešdalį istorijos turbūt esc paspaudžiau ir dingo mano istorija Tada iš naujo rašiau jau kitą dieną worde ir kopijavau, kai nukopijavau išsigandau kiek daug bet ištrinti kažkaip nesinorėjo
Papildyta:
Sėkmės rytoj svočiaujančioms
sandrixe; Blazike; dzesimbora; ingzuki
Tikrai viskas bus puiku
Papildyta:
oi nevere jau šiandien sėkmės
QUOTE(topas @ 2014 08 08, 19:31)
Viska tu labai graziai ir jausimingai perteikei, is tavo pasakojimo matosi, kad buvo vestuves super duper .
QUOTE(ingri00 @ 2014 08 08, 17:28)
galvojai kaip iterpti zaidimą su kojinemis, bet nesuprantu rusiskai, ka jus sakote per si zaidimą?
oj, as dariau antra diena, sakau, na nekaip atrodote po vakar dienos reikia Jums plastine operacija daryyti, merginos uzmove kojines, o tada as sakiau kad dabar traukiam kojines i virsu ir darom vyrams plastine operacija, na kazkas tokio, jei pagelbejau nors kazkom tai busiu laiminga
QUOTE(ingisee @ 2014 08 08, 21:57)
Merginos o koki muzikini fona naudojat per smelio ir zidinio ceremonijas? noriu kazko lietuvisko,bet nerandu Mastau apie Kafka (Neitiketina) ir Tarasovus ( as tavo tu mano) kaip jums?
As, tai naudojau melodija tos is filmo Titaniko kur Celine Dion dainuoja, nieko blatno kaip as sakau.
Topas, as irgi nors ir vaikai nedave per viena karta perskaityti, bet as perskaiciau viska nuo A iki Z, labai dekui uz detalu ir nuosirdu pasipasakojima.
Merginos, cia apie sukneles kalbejo, tai mano isvis visa blizga, apacia gana pusta, tai suknelej reikejo gal kuoduka padaryti, bet as dariau sukuosena, vienu zodziu as KAIMAS , bet svarbiausia, jei reiketu vel atsukti laika, tai nepakeisciau nei savo suknels, nei sukuosenos, nei makiazo
DAR CIA KREIPUIOSI I BUSIMAS SVOCIAS, KURIOS RASO I AZ IR PRASO ISKART VISKO IR SLAPTAZODZIO IR SCENARIJAUS, SAKO, KAD NETURI LAIKO, NES TURI MAZU VAIKU, NA ZINOTE TADA BRANGIOSIOS NEREIKEJO SUTIKTI SVOCIAUTI, ARBA PRASOM DARYTI VISKA PAPRASCIAU, TIKRAI CIA MES NESEDIME KAZKOKIOS KVAILIUKES, BE SEIMOS, BE VAIKU IR TIK RUOSIAMES VESTUVEMS, NE TIK SAU, O KA DAVAI VISIEMS DALINAM, TAI MUMS GI NERA KA VEIKTI, REIKIA KITOMS PADETI, KURIOS NET ATIDZIAI PASKAITYTI NEMOKA, NES DAUG YRA VISKO PIRMAME PUSLAPYJE, ZINOTE MERGINOS, KURIOS CIA BENDRAUJA IR KREIPASI PAGALBOS, TIKRAI KUOM GALEJAU TUOM PADEJAU, BET SIAIP SAU ATEJUS IR DUOKIT VISKA NE TAIP NEBUS...........TOKIOS ZINUTES PAS MANE AZ GREITAI ISTRINAMI. PAS MANE IRGI 2 MAZI VAIKAI IR AS IRGI RUOSIAUSI IR NAKTIMIS NEMIEGOJAU..............
Mergaites atsiprasau, bet piktis ima, tuo labiau musu agne_vyr viska dave, o jei net aciu nepasake, ne maza to vel verkti atejo, kad daugiavaike mama, vat nehgaila man tokiu nariu ir viskas, tegul as bloga bet teisinga
Papildyta:
QUOTE(agne_vvr @ 2014 08 08, 22:54)
Prisijungiu is as Mergaites sekmes Jums rytoj, duokit garo
[quote=Misis Vomband,2014 08 08, 23:07]
oj, as dariau antra diena, sakau, na nekaip atrodote po vakar dienos reikia Jums plastine operacija daryyti, merginos uzmove kojines, o tada as sakiau kad dabar traukiam kojines i virsu ir darom vyrams plastine operacija, na kazkas tokio, jei pagelbejau nors kazkom tai busiu laiminga
As, tai naudojau melodija tos is filmo Titaniko kur Celine Dion dainuoja, nieko blatno kaip as sakau.
Topas, as irgi nors ir vaikai nedave per viena karta perskaityti, bet as perskaiciau viska nuo A iki Z, labai dekui uz detalu ir nuosirdu pasipasakojima.
Merginos, cia apie sukneles kalbejo, tai mano isvis visa blizga, apacia gana pusta, tai suknelej reikejo gal kuoduka padaryti, bet as dariau sukuosena, vienu zodziu as KAIMAS , bet svarbiausia, jei reiketu vel atsukti laika, tai nepakeisciau nei savo suknels, nei sukuosenos, nei makiazo
DAR CIA KREIPUIOSI I BUSIMAS SVOCIAS, KURIOS RASO I AZ IR PRASO ISKART VISKO IR SLAPTAZODZIO IR SCENARIJAUS, SAKO, KAD NETURI LAIKO, NES TURI MAZU VAIKU, NA ZINOTE TADA BRANGIOSIOS NEREIKEJO SUTIKTI SVOCIAUTI, ARBA PRASOM DARYTI VISKA PAPRASCIAU, TIKRAI CIA MES NESEDIME KAZKOKIOS KVAILIUKES, BE SEIMOS, BE VAIKU IR TIK RUOSIAMES VESTUVEMS, NE TIK SAU, O KA DAVAI VISIEMS DALINAM, TAI MUMS GI NERA KA VEIKTI, REIKIA KITOMS PADETI, KURIOS NET ATIDZIAI PASKAITYTI NEMOKA, NES DAUG YRA VISKO PIRMAME PUSLAPYJE, ZINOTE MERGINOS, KURIOS CIA BENDRAUJA IR KREIPASI PAGALBOS, TIKRAI KUOM GALEJAU TUOM PADEJAU, BET SIAIP SAU ATEJUS IR DUOKIT VISKA NE TAIP NEBUS...........TOKIOS ZINUTES PAS MANE AZ GREITAI ISTRINAMI. PAS MANE IRGI 2 MAZI VAIKAI IR AS IRGI RUOSIAUSI IR NAKTIMIS NEMIEGOJAU..............
Mergaites atsiprasau, bet piktis ima, tuo labiau musu agne_vyr viska dave, o jei net aciu nepasake, ne maza to vel verkti atejo, kad daugiavaike mama, vat nehgaila man tokiu nariu ir viskas, tegul as bloga bet teisinga
Papildyta: visiskai sutinku,as ir sedziu naktim dukryte uzmigdzius,negaila padeti,nes ir man padeda,bet reikia ir savo pastangu ideti kaip liaudies ismintis sako ant svetimo ........ i roju nenujosi
[/quote
Papildyta: visiskai sutinku,as ir sedziu naktim dukryte uzmigdzius,negaila padeti,nes ir man padeda,bet reikia ir savo pastangu ideti kaip liaudies ismintis sako ant svetimo ........ i roju nenujosi
[/quote