Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 5

QUOTE(Kulkė @ 2014 08 08, 11:03)
Kaip aš suprantu čia įšventinimo į šeimininkus atributai?  g.gif

O šabloną užrašams pačios darotės?

Taip, cia isventinimai I seimininkus mirksiukas.gif sablonusas turiu, bet kompe. O kompas be interneto :-D paziurekit pirmam puslapy, gal yra ikelti sabloniukai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 08 08, 11:17)
Taip, cia isventinimai I seimininkus  mirksiukas.gif  sablonusas turiu, bet kompe. O kompas be interneto :-D paziurekit pirmam puslapy, gal yra ikelti sabloniukai  mirksiukas.gif

parasyk emeila atsiusiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Denira76 @ 2014 08 08, 12:16)
drinks_cheers.gif  o kaip tu laikaisi Monikiuxas, pradingusi buvai verysad.gif kaip tavo koja, gal jau viskas ok?

Neturejau visiskai galimybiu prie interneto prisijungt, bet istisai apie Jus galvojau 4u.gif ir dabar su internetu vargas, bet randu minute kita ir proga kur bei kaip prisijungti lotuliukas.gif
Mano koja blogai. Reikia operacijos, bet jai neturiu laiko. Neatsitupiu su ja. Truke ten kazkas pas mane. Skauda, o ypatingai ji geras sinoptikas oru permainoms smile.gif bet svarbiausia, kad as pati nestresuoju ir gyvenu gerai ax.gif susidraugavau su savo naujaja padetimi ir sukuosi is atsitupimo situaciju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 08 08, 11:23)
Neturejau visiskai galimybiu prie interneto prisijungt, bet istisai apie Jus galvojau  4u.gif  ir dabar su internetu vargas, bet randu minute kita ir proga kur bei kaip prisijungti  lotuliukas.gif
Mano koja blogai. Reikia operacijos, bet jai neturiu laiko. Neatsitupiu su ja. Truke ten kazkas pas mane. Skauda, o ypatingai ji geras sinoptikas oru permainoms  smile.gif bet svarbiausia, kad as pati nestresuoju ir gyvenu gerai  ax.gif susidraugavau su savo naujaja padetimi ir sukuosi is atsitupimo situaciju  biggrin.gif

Vargsiuke, cia Tau, kad greiciau issveiktum 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir laikykis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 08 08, 10:41)
As daziau. Gerai gavosi.  thumbup.gif reik dar nuvaziuot prie juros ir dar viena spalvyte nudazyt smeliuka, ale nera kada  doh.gif  esu darbo apmokymuose, dirbu nemokamai. Tai noriu kuo greiciau ismokt, kad isidarbint ir istot I grafika. Vestuves po 2sav, o nebera kada ruostis. Gerai, kad mamos vestuvems viska iki galo susiruosiau  rolleyes.gif

Kaip dazete?
Atsakyti
as irgi be ideju ka sakyt pri isventinimo i seimininkus...
Atsakyti
QUOTE(bambambuzas @ 2014 08 08, 11:58)
as irgi be ideju ka sakyt pri isventinimo i seimininkus...

as sakiau taip:

SVOČIA: Jei jau atsisveikinote su nerūpestinga jaunyste, tai įšventinkime mūsų jaunuosius į gaspadorius. Tau, Violeta, dovanojame skrybėlaitę ir prijuostę, kad kaip sako liaudis tinkamai atrodytum ir prie pečiaus ir prie svečio, o kad šeimos galva nebūtų alkana, noriu pridėti modernų puodą, ir dar, kad netektų daug vargti, rytoj išvirk pietus ir su šiuo samčiu įpilk, ir su tuo pačiu duok srėbti- nereiks daug vargti, bus skanu, taupu ir dar svečiams liks. (prijuostė, skrybėlė, kiaurasamtis, puodas)
PIRŠLYS: Ir tau, Edvinai, kaip šeimos galvai, dovanojame tikro vyro atributiką: kepurę ir gaspadoriškus batus. Dar pridedu įrankį, kad meistrautum ir žmonai savo gabumus rodytum ( kepurė, kaliošai, plaktukas)
Atsakyti
QUOTE(Denira76 @ 2014 08 08, 12:33)
Vargsiuke, cia Tau, kad greiciau issveiktum 4u.gif  4u.gif  4u.gif  ir laikykis mirksiukas.gif

Aciu nuosirdus blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(slaja @ 2014 08 08, 12:41)
Kaip dazete?

Supyliau smeliuka I stiklini dubeneli. Tada uzpyliau norimos spalvos akvareles skystos. Ir truputi vandenuko, kad maisyt butu lengviau. Gerai ismaisiau su pirstais. Pirmakart dziovinau orkaitej, bet tada reik isdziuvusi ji atskirt, nes sukieteja. O antrasyk bliekoj, ant folijos, kad smeliuka isskirstyt. Pastaciau ant saules ir vis praeidama su sakute maisiau. Kad nesuliptu dziudamas :-)
Atsakyti
Panos, isiunciau as Jums tuos sabloniukus, pasiziurekite ar gavote mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Denira76 @ 2014 08 08, 13:58)
Panos, isiunciau as Jums tuos sabloniukus, pasiziurekite ar gavote mirksiukas.gif

Ačiū dideliausias biggrin.gif

Scenarijus baigtas, atspausdintas, pirkinių sąrašas padarytas. Kai ką jau ir nupirkau. Dabar sėdžiu ir spalvotas gerves lankstau helio balionams prie rotušės. biggrin.gif Iššūkis man buvo išmokti jas lankstyti biggrin.gif
Savaitgaliui lieka viską susipirkti ir suknę nunešti siuvėjai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 08 rugpjūčio 2014 - 13:05
Ačiū smile.gif
Atsakyti
Kažkas rašė kad reikia pažadų. Čia yra apie 100. gal pravers.
http://www.planuokpa...mai-jauniesiems
Atsakyti