Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 5

QUOTE(agne_vvr @ 2014 08 08, 09:56)

Papildyta:

60  doh.gif  ir kantri ta svociute  biggrin.gif o kiek bus sveciu?

60 kviestų tai tiek ir dėžučių.... bet išduosių paslaptį, dėžutes padaryt tai zuikio dainos lyginant su trūkstamu pažadų sumaketavimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jugp @ 2014 08 07, 22:26)
Sveikos.
Buvau tylioji skaitytoja, tik skaičiau ir gaudžiau idėjas.
Kadangi buvom tik liudininkai tai per daug nesiruošėm. Muzikantai pravedė vakarą.
II diena jau be pareigų ir be muzikantų, tai turėjau pasiruošus rungtis su centais ir pareigų pasidalinimais. Dar turėjau paruošus laiko kapsulę (stiklainis). Visi svečiai azartiškai spėliojo jaunųjų ateitį po penkerių metų (pažadėjom arčiausiai tiesos atspėjusiems vakarienę pas jaunuosius) ir patys jaunieji surašė savo svajones (nes užrašytos svajonės pildosi). Visų akivaizdoje mes tą kapsulę užvakavom.
user posted image
Jaunųjų miegoti neišleidome, sūrio jie nespaudė. Ryte atnešėm grybukų (kuriuos pats liudininkas-piršlys kepė ir glaistė), tipo kad jaunieji tinkamai nebuvo išlydėti miegoti, tai nežinojo kaip elgtis ir išėjo grybauti.
Štai ir viskas, atrodo nieko nesiruošėm, bet padėkų vis dėlto sulaukėm.
Ačiū visoms už idėjas

Labai gera idėja su laiko kapsule, ačiū 4u.gif
Mūsų jaunųju vestuvės bus kuklios, tai vis suku galvą kaip ir ką padarius, kad man pačiai nesigautų labai daug išlaidų, bet galima būtų padaryti gražią šventę jauniesiems. Tai šita kapsulė labai liuks smile.gif
Jau beveik visą scenarijų turiu susidėliojus, bet vis pasigaudau gerų minčių iš jūsų šauniausiųjų, mielosios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 08 08, 10:04)
60 kviestų tai tiek ir dėžučių.... bet išduosių paslaptį, dėžutes padaryt tai zuikio dainos lyginant su trūkstamu pažadų sumaketavimu biggrin.gif

oi brangioji, ijungi vaizduote ir varai drinks_cheers.gif

zvirbliss labai grazus darbeliai.
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 08 07, 16:22)
Spalvoto???? Senukuose, sodo darzo skyriuje, salia gyvu geliu wink.gif.

Aha bigsmile.gif Dėkui, nebūčiau net pagalvojusi smile.gif

QUOTE(zvirbliss @ 2014 08 07, 16:47)
agne_vvr  labai graziai atrodei  wub.gif  thumbup.gif laukiam pirmos dienos foto  smile.gif 

o as turiu galvos skausma, nu niekaip neissirenku sukuosenos, nezinau ko noriu  doh.gif  doh.gif  ar kuoduka darytis ar tiesiog pasigarbanoti plaukus ir tiek, nezinau kas geriau tiktu prie suknes  doh.gif  g.gif

Aš vieną kartą buvau su kuoduku, neturiu prisijungimo, parodyčiau pirmo karto foto prie 3 metus. Nesidarysiu daugiau gyvenime, jau geriau eisiu su difuzorium pašiaušta kaip Tina Turner, bet taip daugiau nesisendinsiu schmoll.gif

Šįkart mano suknė žydra tai kažką minimaliai prašysiu, kad pagarbanotų. Vestuvės ne storos lietuviškos, tai ir nesipustysiu perlabiausiai smile.gif
Atsakyti
[quote=topas,2014 08 07, 20:50]
tęsinys
Matėm tirpsta laikas.Žinojom, kad pažįstami, bus padarę bromą – užtvėrę kelią.Radom tiltelį, pernešė, surakino širdutes ir gražioje dėžutėje jiems dovanojau, nepalikom ant tilto.Tada nuvažiavom ant kalno prie medžio - jumoro formoj – jaunųjų priesaika – visiems patiko, aukštai ten buvo vėjas, ne taip karšta, sumuštinukai, šampanas, žaidimai – pamergės ...

Sveikinu. Ir ačiū už pasidalinimą ir išsamų pasakojimą.

Gal Jūs ar kuri kita galite papasakoti kokia mintis yra ipuodo ir kaliosu? Ta prasme ka prie to pasakyti, kaip ipinti?
Atsakyti
QUOTE(slaja @ 2014 08 08, 11:01)
Gal Jūs ar kuri kita galite papasakoti kokia mintis yra ipuodo ir kaliosu? Ta prasme ka prie to pasakyti, kaip ipinti?

Kaip aš suprantu čia įšventinimo į šeimininkus atributai? g.gif

O šabloną užrašams pačios darotės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 08 rugpjūčio 2014 - 10:04

Va cia tai svociute - rasytoja thumbup.gif na ka einu kavutes drinks_cheers.gif ir reik paskaitaliot mirksiukas.gif
Papildyta:

Agne_vyr perskaiciau einu karvutes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 08 08, 10:51)
oi brangioji, ijungi vaizduote ir varai  drinks_cheers.gif

zvirbliss labai grazus darbeliai.

Vaizduotės tai turiu bet va kompiuterinio raštingumo tai mažoka...
Atsakyti
Sveikos, esu sukūrusi grupę FB, bet ji ilgai buvo slapta (nemokėjau nustatymų pakeist) ir vienintelė narė ten buvau biggrin.gif Nedaug ten info, šiandien pasijungiau pažiūrėt - daug nuorodų jau nebeegzistuoja. Bet gal būtų naudinga ir patogu turėti reikiamas nuorodas po ranka. Tikiu, kad daug kas žinoma, ar pasenę, tai tiesiog ignoruokit arba papildykit smile.gif
https://www.facebook...07711915943724/
Atsakyti
QUOTE(RaNita @ 2014 08 07, 18:15)
 o gal kuri bandet dazyti?

As daziau. Gerai gavosi. thumbup.gif reik dar nuvaziuot prie juros ir dar viena spalvyte nudazyt smeliuka, ale nera kada doh.gif esu darbo apmokymuose, dirbu nemokamai. Tai noriu kuo greiciau ismokt, kad isidarbint ir istot I grafika. Vestuves po 2sav, o nebera kada ruostis. Gerai, kad mamos vestuvems viska iki galo susiruosiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ingisee @ 2014 08 08, 00:05)
siandien pagaliau baigiau daryti pazadu torta

Koks nuostabus tortas wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Denira76 @ 2014 08 08, 11:28)
Agne_vyr perskaiciau einu karvutes lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As irgi 2 kartus taip perskaiciau thumbup.gif is trecio daejo kas istikro parasyta doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 08 08, 11:14)
Koks nuostabus tortas  wub.gif
Papildyta:

As irgi 2 kartus taip perskaiciau  thumbup.gif is trecio daejo kas istikro parasyta  doh.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif o kaip tu laikaisi Monikiuxas, pradingusi buvai verysad.gif kaip tavo koja, gal jau viskas ok?
Atsakyti