QUOTE(klaidukomamyte @ 2014 08 08, 00:09)
mielosios, jus visos nuostabios
kuriu scenariju , bet tik i ji pasiziurejusi tariu sau - nieko ispudingo cia nebus, kodel? na bet gal ateis greitai ta diena, kai viskas bus gerai ir pasiruosiu viskam....
gal kam negaila, nesunku-imeskit bet ka ka turite vestuvems, busiu dekinga nuosirdziai.
gal ir slaptazodi galesiu gauti, ir prisijungti pasiziureti i jusu aprangas ir rankdarbius?
aciu
cia temutese pilna visko, kai kreipetes i mane as jum nemazai atsiunciau(ir keista, Jus neatraset ar gavot, ar tiko kas ir pan. nors as dar uzklausiau ar gavot, bet is Jusu puses tylu
), susideliokit ka turit jau i scenariju. Jei jau taip neduoda pipiriukai jums padirbet tuomet nesukit galvos ir naujo dviracio neisradinekit. Jau ir anksciau Jums minejau, kad visa info yra failuose pirmame psl., skirkyt pusvalandi ir tikrai atrasit visko su kaupu. Kas neaisku visuomet pasiklauskit cia, cia visos draugiskos ir tikrai patars
Sekmes
Del slaptazodziu cia reik uzsidirbt, pabendraut, pasidalint savo darbais ir tuomet duodamas slaptazodis!!
Papildyta:
QUOTE(topas @ 2014 08 07, 21:29)
Oi,neišsigaskit, svočiutės,
Va cia tai svociute - rasytoja
na ka einu kavutes
ir reik paskaitaliot
Papildyta:
QUOTE(zvirbliss @ 2014 08 07, 21:40)
Parodysiu savo kelis darbelius
Labai stilinga
Papildyta:
QUOTE(jugp @ 2014 08 07, 22:26)
Sveikos.
Buvau tylioji skaitytoja, tik skaičiau ir gaudžiau idėjas.
Aciau Jums, kad ir buvot tylioji skaitytoje, bet pasidalinot savo darbais ir ispudziais, Aciu
tortas
o stiklainiuka ir as dariau vakuma tik ten buvo jaunosios pavarde
Papildyta:
QUOTE(ingisee @ 2014 08 08, 00:05)
Sveikos merginos,
padirbeta
as jei dar busiu svocia tai tikrai jau pasedeciau prie tu dezuciu
dabar laiko nelabai jau atradau, nes sveciu virs 50 buvo
Papildyta:
QUOTE(diana79 @ 2014 08 08, 09:19)
aš padariau 60 dėžučių ir sustojau.... daugiau nebedarau, abejoju ar bus tam laiko....
60
ir kantri ta svociute
o kiek bus sveciu?
Papildyta:
Sekmes siandiena nevere