Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 5

QUOTE(Lemona` @ 2014 08 07, 12:48)
Man ne.. Tiesiog ne mano skonis.. O ir spalvos rizikingos..

Nu ir man ne schmoll.gif tikrai ne tai,ko noriu... doh.gif
Atsakyti
Gal kas nors pasto adresa ir slaptazodi galetu duoti?taip knieti pamatyti,ypac svociu apranga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2014 08 07, 13:44)
Labas,

Ačiū už nuorodas dulkių.

Sakykit, o kur galima nusipirkti ar gauti Kaune to kvarcinio smėlio? Buvau prie jūros, ale net nešovė mintis parsivežti man jo.  doh.gif

Kaune senukuose draugystes gatveje,arba Megos senukuose,ieskok sodo ,darzo prekese
Papildyta:
QUOTE(RaNita @ 2014 08 07, 18:15)
Sveikos, brangiosios  smile.gif  Labai sauniai visos atrodt, atrodysit smile.gif pagaliau ir as suknute jau turiu  clap.gif seip ne taip radau, kad nebutu "brangenybem" apkarstytos, nu nemegstu tu blizgalu nors tu ka.  doh.gif dabar pas siuv4ja, kai pabaigs, galesiu imest pasirodyti  blush2.gif
turiu jum klausimeli, zadejau nedaryt, bet kaip daugelis i gala persigalvoju  g.gif  neuzakcentavau, kur internete perkat smeliuka spalvota? nekreipdavau demesio, o va dabar persigalvojau del smelio ceremonijos. siauliuose didziojoj bandziau ieskoti, kainas sake gavo, bet smelio dar ne... mastau internetu siustis? o gal kuri bandet dazyti?

Dazyti nebandziau,bet siunciuos is cia http://pirk.dovisa.l...p;category_id=0
dar gali gauti sio smelio senukuose
Atsakyti
Sveikos merginos,nu jus cia ir pridiskutave,nemazai laiko reikia kol perskaitai mirksiukas.gif labai sauni dovana jauniesiems thumbup.gif nu o del sukneliu as uz tai kad svocia turi atrodyti solidziai,bet neperspjauti jaunosios g.gif
siandien pagaliau baigiau daryti pazadu torta,stai kas man gavosi
http://www.part.lt/p...8a5d8b8c858.jpg ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ingisee @ 2014 08 08, 00:00)
Sveikos merginos,nu jus cia ir pridiskutave,nemazai laiko reikia kol perskaitai mirksiukas.gif  labai sauni dovana jauniesiems thumbup.gif nu o del sukneliu as uz tai kad svocia turi atrodyti solidziai,bet neperspjauti jaunosios g.gif

Merginos plys, padekit,niekaip nemoku redaguoti kalendoriaus lapelio doh.gif .Gal kuri galetu padaryti man lapeli ir sumaketuoti voka su tez turo logotipu ,buciau be galo dekinga drinks_cheers.gif
Atsakyti
mielosios, jus visos nuostabios smile.gif

bet va ir as noriu tokia buti sad.gif

sedziu prie forumo, ka tik vaikucius uzmigdziusi, o ju net 3 ir visi judruoliai. dabar akis merkiasi, man, danti skauda...oj nesamone kazkokia- dejuoju. ATSIPRASAU smile.gif smile.gif smile.gif

TURESIU GARBE IR AS TAPTI SVOCIA RUGSEJO 13D.
gal prijungsite ir mane, nors jus cia visos gabios, talentingos, o iki jusu man toli manau....

kuriu scenariju , bet tik i ji pasiziurejusi tariu sau - nieko ispudingo cia nebus, kodel? na bet gal ateis greitai ta diena, kai viskas bus gerai ir pasiruosiu viskam....

gal kam negaila, nesunku-imeskit bet ka ka turite vestuvems, busiu dekinga nuosirdziai.

gal ir slaptazodi galesiu gauti, ir prisijungti pasiziureti i jusu aprangas ir rankdarbius?

aciu

egle.biskauskiene@gmail.com
Atsakyti
topas , as net susigraudinau kai skaiciau blush2.gif

QUOTE(klaidukomamyte @ 2014 08 08, 00:09)

gal kam negaila, nesunku-imeskit bet ka ka turite vestuvems, busiu dekinga nuosirdziai.

gal ir slaptazodi galesiu gauti, ir prisijungti pasiziureti i jusu aprangas ir rankdarbius?

aciu

viskas yra pirmam lape, netingek paskaityti 4u.gif ir perzvelk bent kelias temas atgal 4u.gif
kitavertus, prasom jungtis ir bendrauti, o slaptazodi gausi eigoje 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

jau maniau kad savo kaime nieko nerasiu tom vestuvem doh.gif bet apsiprekinau kol kas neblogai turiu smelio, smeliui pilti asoteliu ir pagrindine vaza drinks_cheers.gif bet su dezute akmeneliams tai nekas... niekur nerandu ko noriu, tik aptikau tokia alia bambukine su medziaga, tai teks imti gal g.gif
o dar reikia tos meiles simfonijos isleidziant miegoti, sakykit kaip jos daromos? ar siunciates padarytas?

dar noriu paklausti ar taip atrodo veiksmas gryzus i sale:
tevai sutinka
10 min. pasiruosimui
dovanas teikia sveciai
sedam prie stalo
nesa karstus, o mes pristatom kaip cia kur buvom ir pries karsta pirmas tostas?

aciu uz dulkiu nuoroda 4u.gif
del suknutes, tai nenoreciau atrodyti kaip nuotaka ax.gif
topas thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kapricija: 08 rugpjūčio 2014 - 07:03
QUOTE(ingisee @ 2014 08 08, 00:05)
Sveikos merginos,nu jus cia ir pridiskutave,nemazai laiko reikia kol perskaitai mirksiukas.gif  labai sauni dovana jauniesiems thumbup.gif nu o del sukneliu as uz tai kad svocia turi atrodyti solidziai,bet neperspjauti jaunosios g.gif
Papildyta:

Merginos plys, padekit,niekaip nemoku redaguoti kalendoriaus lapelio doh.gif .Gal kuri galetu padaryti man lapeli ir sumaketuoti voka su tez turo logotipu ,buciau be galo dekinga drinks_cheers.gif

Atrodo Tavo tortas super smile.gif Sakyk kiek gabaliukų sudaro?
O aš nemaketuosiu, tiesiog išplėšiu iš kalendoriaus ir įklijuosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 08 08, 08:31)
Atrodo Tavo tortas super smile.gif Sakyk kiek gabaliukų sudaro?
O aš nemaketuosiu, tiesiog išplėšiu iš kalendoriaus ir įklijuosiu smile.gif

Aciu,vargau nemazai doh.gif viso 42 gabaliukai.Aciukas ir uz minti del kalendoriaus,jei nepavyks susimaketuoti tai taip reikes ir daryti g.gif
Atsakyti
topas grazus, ilgas ir issamus pasakojimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingisee @ 2014 08 08, 09:10)
Aciu,vargau nemazai doh.gif  viso 42 gabaliukai.Aciukas ir uz minti del kalendoriaus,jei nepavyks susimaketuoti tai taip reikes ir daryti g.gif

aš padariau 60 dėžučių ir sustojau.... daugiau nebedarau, abejoju ar bus tam laiko....
Atsakyti
QUOTE(klaidukomamyte @ 2014 08 08, 00:09)
mielosios, jus visos nuostabios smile.gif

kuriu scenariju , bet tik i ji pasiziurejusi tariu sau - nieko ispudingo cia nebus, kodel? na bet gal ateis greitai ta diena, kai viskas bus gerai ir pasiruosiu viskam....

aciu

cia temutese pilna visko, kai kreipetes i mane as jum nemazai atsiunciau(ir keista, Jus neatraset ar gavot, ar tiko kas ir pan. nors as dar uzklausiau ar gavot, bet is Jusu puses tylu g.gif ), susideliokit ka turit jau i scenariju. Jei jau taip neduoda pipiriukai jums padirbet tuomet nesukit galvos ir naujo dviracio neisradinekit. Jau ir anksciau Jums minejau, kad visa info yra failuose pirmame psl., skirkyt pusvalandi ir tikrai atrasit visko su kaupu. Kas neaisku visuomet pasiklauskit cia, cia visos draugiskos ir tikrai patars smile.gif Sekmes 4u.gif
Del slaptazodziu cia reik uzsidirbt, pabendraut, pasidalint savo darbais ir tuomet duodamas slaptazodis!!
Papildyta:
QUOTE(topas @ 2014 08 07, 21:29)
Oi,neišsigaskit, svočiutės,

Va cia tai svociute - rasytoja thumbup.gif na ka einu kavutes drinks_cheers.gif ir reik paskaitaliot mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zvirbliss @ 2014 08 07, 21:40)
Parodysiu savo kelis darbelius smile.gif

Labai stilinga wub.gif
Papildyta:
QUOTE(jugp @ 2014 08 07, 22:26)
Sveikos.
Buvau tylioji skaitytoja, tik skaičiau ir gaudžiau idėjas.

Aciau Jums, kad ir buvot tylioji skaitytoje, bet pasidalinot savo darbais ir ispudziais, Aciu 4u.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
tortas thumbup.gif o stiklainiuka ir as dariau vakuma tik ten buvo jaunosios pavarde smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ingisee @ 2014 08 08, 00:05)
Sveikos merginos,

padirbeta thumbup.gif

as jei dar busiu svocia tai tikrai jau pasedeciau prie tu dezuciu biggrin.gif dabar laiko nelabai jau atradau, nes sveciu virs 50 buvo doh.gif

Papildyta:
QUOTE(diana79 @ 2014 08 08, 09:19)
aš padariau 60 dėžučių ir sustojau.... daugiau nebedarau, abejoju ar bus tam laiko....

60 doh.gif ir kantri ta svociute biggrin.gif o kiek bus sveciu?
Papildyta:
Sekmes siandiena nevere
Atsakyti