Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 5

QUOTE(sandrixe @ 2014 08 07, 12:27)
imeciau i pastuką,nes cia nemoku
blush2.gif

man antra labiau smile.gif
agne_vvr liuks vaizdai thumbup.gif tiek svocios, tiek aplinkos wink.gif.
o kas siandien kele foto dar suknutes, tai man irgi ne ne ne, kaip jaunoji, nu tikrai ne svocios, nors gal realybeje jos spalva kitokia g.gif
Atsakyti
Sveikos, brangiosios smile.gif Labai sauniai visos atrodt, atrodysit smile.gif pagaliau ir as suknute jau turiu clap.gif seip ne taip radau, kad nebutu "brangenybem" apkarstytos, nu nemegstu tu blizgalu nors tu ka. doh.gif dabar pas siuv4ja, kai pabaigs, galesiu imest pasirodyti blush2.gif
turiu jum klausimeli, zadejau nedaryt, bet kaip daugelis i gala persigalvoju g.gif neuzakcentavau, kur internete perkat smeliuka spalvota? nekreipdavau demesio, o va dabar persigalvojau del smelio ceremonijos. siauliuose didziojoj bandziau ieskoti, kainas sake gavo, bet smelio dar ne... mastau internetu siustis? o gal kuri bandet dazyti?
Atsakyti
Aciu svociutes ax.gif
tik nepadarykit klaidos kaip as - turejau fotika ir nieko doro nenufotkinau doh.gif ***** cia man ta sveikata visus planus sugriove verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(RaNita @ 2014 08 07, 18:15)
mastau internetu siustis? o gal kuri bandet dazyti?

aš siūsčiausi iš čia :http://pirk.dovisa.lt/dekoratyviniai-papuosimai/akmenukai-zvyras-smelis

o dažyti mane mokino druską, garantavo kad nesušoks, tai turiu laiko gal dar pabandysiu.....
Atsakyti
QUOTE(RaNita @ 2014 08 07, 18:15)
turiu jum klausimeli, zadejau nedaryt, bet kaip daugelis i gala persigalvoju  g.gif  neuzakcentavau, kur internete perkat smeliuka spalvota? nekreipdavau demesio, o va dabar persigalvojau del smelio ceremonijos. siauliuose didziojoj bandziau ieskoti, kainas sake gavo, bet smelio dar ne... mastau internetu siustis? o gal kuri bandet dazyti?

smeli Senukuose perkam smile.gif, as esu bandziusi su maistiniais dazais dazyti musu pajurio smeliuka (seniai seniai dar mokyklos laikas, savo smelio buteli buvau pasidariusi), tai lyginant su tuo kuri buvau nusipirkusi, labai sviesus toks pastelinis gavosi.
Papildyta:
QUOTE(agne_vvr @ 2014 08 07, 19:08)
Aciu svociutes  ax.gif
tik nepadarykit klaidos kaip as - turejau fotika ir nieko doro nenufotkinau  doh.gif  ***** cia man ta sveikata visus planus sugriove  verysad.gif

nu tu duodi, man tai nebuvo laiko kada fotkinti, jei dar su fotiku buciau laksciusi doh.gif , ir taip kazkodel viska prisimenu per ruka (nors atrodo negirta buvau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif), tikriausiai miego trukumas, jaudulys, stresas padare savo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RaNita @ 2014 08 07, 19:15)
Sveikos, brangiosios  smile.gif  Labai sauniai visos atrodt, atrodysit smile.gif pagaliau ir as suknute jau turiu  clap.gif seip ne taip radau, kad nebutu "brangenybem" apkarstytos, nu nemegstu tu blizgalu nors tu ka.  doh.gif dabar pas siuv4ja, kai pabaigs, galesiu imest pasirodyti  blush2.gif
turiu jum klausimeli, zadejau nedaryt, bet kaip daugelis i gala persigalvoju  g.gif  neuzakcentavau, kur internete perkat smeliuka spalvota? nekreipdavau demesio, o va dabar persigalvojau del smelio ceremonijos. siauliuose didziojoj bandziau ieskoti, kainas sake gavo, bet smelio dar ne... mastau internetu siustis? o gal kuri bandet dazyti?

Sveikutes, as pirkau siauliuose smeli, kur univermagas, ten is kiemo puses sono yra parde, vadinas DARZININKAS, tai vat ten smile.gif nes senukuose neradau, o ir spalvos ten grazios smile.gif
Atsakyti
aciuuu, bandysiu ieskoti smile.gif nes sakiau nedarysiu, o va ir prireike blush2.gif jau daugmaz baigiu susidelioti g.gif tikiuos nesistresinsiu paskutine savaite baigiai.. bigsmile.gif imesiu i pastuka akmenukus savo, puoda pasidariau, daugiau scenarijuij sedejau. susisiekiau su muzikatais... nu i prieki.. Agne, o tu smelio ceremonija darei lydint miegoti?
Atsakyti
Oi,neišsigaskit, svočiutės, kai įmesiu vestuvių aprašymą.Kaip baigiau sutrumpinti, niekaip neigavo - turbūt pasakodama jaučiuosi lyg dar dalyvaučiau.Ech nostalgija blush-anim-cl.gif2:Kam bus neįdomu, tiesiog praleisit blush2.gif

Labai buvo sunki savaitė prieš vestuves.Kažkaip ilgai rinkau scenarijų, daug laksčiau po parduotuves, kol viską supirkau, o rašymo, spausdinimo, maketavimo, apipavidalinimo, puošimo darbeliai liko paskutinei savaitei, o be to dar dirbau, tai jau mačiau, kad nespėsiu. Buvo apėmęs stresas, nes mačiau , kad laiko viskam tikrai neužteks, o juk gaila, kada viskas supirkta, o ir labai norėjau šioms vestuvėms gerai pasiruošti, nes labai jau fainuoliukai jaunieji, su kuriais labai sutariam ir mes, ir mūsų vaikai.Gerai, kad dukra turėjo 3 atostogų dienas, tai labai stipriai man padėjo.Aišku miegojau kas nakt po 5-6 val, o paskutinę naktį – 3 val.
Ryte galvojau, kad tikrai nuo įtampos ir nuo informacijos , daigtų daugybės atsijungsiu ir baigsis mano svočiavimas.Bet susiėmiau stipriai, nepaleidau vadžių, nes visas vedimas buvo 90 proc.ant mano pečių, piršlelis buvo labai pasyvus, nes nelabai buvo patenkintas, kad sutikau svočiauti, todėl labai nesigilino kas buvo planuojama.Supratau, kad jei praskysiu, sugadinsiu vestuves.Susikaupiau...
6,30 kirpykla ir kosmetologė – abi su dukra, nes ji pamergytė. Mane papuošė greičiau, nes trumpi plaukai.
8 val.namuose.Bet kas nemaloniausia, ko labiausiai nelaukiau tai karščio, nes turiu tokią problemą, kad ypatingai prakaituoja veidas.Bute - rytinė saulė, 30 laipsnių.Visas makiažas pradėjo plaukti, nors visažistė sakė tikrai atlaikys, bet turbūt neįsivaizdavo, kaip pas mane per karštį bėga nuo veido.Aišku labai susiparinau, kai pamačiau kokias gabalais nuplaukia, nors buvau susitaikiusi su tuo, bet tikrai graudu žiūrėt, gaila ir laiko, ir pinigų, ir išvaizdos.Susijungiau vėjelius – ne ką padeda.Tačiau, kai apsirengiau suknelę ir kai šeimos nariai nuoširdžiai nustebo, kaip man tinka – truputį atslūgo, nes labai dėl suknelės jaudinausi. Žinant, kaip man su savo „gabaritais“ sunku susirasti suknelę, tai tikrai buvo gerai, nežiūrint į dideles apimtis.Prieš mėn.kada ją nuomavausi, labai abejojau, nes atrodė labai aptempta per pilvuką, o belakstant , bestresuojant pasirodo 5 kg pamečiau, tai pasiimant net nuomuotoja pasakė, kad tikrai geriau atrodo, nes ne tokia aptempta.
Toliau kraustymas maišelių į skirtingas mašinas, vaikai važiuoja į kitą miestą, nes jaunoji už 100 km., o mes su piršleliu paimam jaunąjį iš namų – be išleidimo.Taip buvo sutarta.Pas jaunąją – pabrolius su piršliu paliekam lauke, kai pasiruošiam, pasitinku prie laiptinės ir „egzaminuoju“jaunąjį.Pirma užduotis – lipant laiptais - tarti apie jaunąją gražius žodžius.Įleidžiam per duris.Įėjus – užrišti šalikėlį – kokia bus stipri šeima, atrišti, kaip bus sprendžiamos problemos.Sunku buvo atrišti, nes užrišo labai jau stengdamasis.Bet įveikė.Toliau – iš akmenukų sakinuką - ....... būk mano žmona.Pakankamai greit, bet davėm padėti pabroliukams, kad ilgai neužsitęstų.Jaunikis gerai pašmaikštavo, kad trūksta raidžių, nes bandė žodį mano rinkti tarmiškai – mana. Tai tikrai prajuokino.Toliau – serenada.Kadangi tikrai žinojau, kad balsingas jaunasis tikrai nepasimes ir tikrai netrukus užtraukė – o, meile, tu mane nugalėjai....7 balsingi pabroliai pritarė – tikrai buvo gražu.Nebegalėjau atsispirti – atidaviua jaunąją.
Toliau – porų pristatymas, palaiminimas(taip prašė fotografės), palaiminimas su žvakute ir duona – sutrumpinau tekstus, bet šiaip ten man tikrai gražūs žodžiai.Aišku su jaunosios mama vos laikėmės, mano balsas labai buvo suskystėjęs.Tada užkandom, pakėlėm taure ir į autobusiuką persikraunam daigtus ir į bažnyčią .Išsigelbėjimas – autobuse kondicionierius.Todėl išlipti nelabai norėjosi.Važiavom į bažnyčią gana rimtokai, žaidimų tikrai nežaidėm.Bažnyčioj labai viskas puikiai.labai nuostabūs jaunieji – tokia nuširdi priesaika, ir tokie tikri jausmai žibėjo akyse, kad negalėjau sulaikyti šypsenos arba ašarų. Kaip gera matyti tikrus, nuoširdžius jausmus, ko dabar ne taip dažnai matosi.Tiesa jaunąją atvedė tėtis – nesvarbu to prasmė, bet labai jaudinančiai gražu.Ceremonija praėjo labai gažiai, išeinant jaunosios mama buvo paruošusi žiedlapių ir drugelių patrankas. Ji pati taip norėjo.Mums tuo rūpintis nereikėjoPrie bažnyčios pažįstami, kaimynai, bendradarbiai, vaišinamės, bendraujam, fotografuojamės ir į gamtą.Pirmas išlipimas buvo prie rugių lauko fotosesijai.Jaunuosius labai ilgai fotografavo.Tuo metu mes truputį nuobodžiavom, nes nebuvo pievelės, tiesiog stovėjom ant žvyrkelio, kažkokiems žaidimams netinkama vieta.Gerai, kad prisiminėm, kad turim cukrų su paruoštais lapeliais linkėjimams, tai pakankamai gerai panaudojom tą laiką.Grįžo fotografė, mus truputį pafotografavo.Toliau važiavom ir ieškojom vietos apsistoti, kad būtų pievelė ir šešėlis nuo medžio.Pakeliui sustojom parduotuvėj – jauniesiems piniginytės po 10 lt.jose apsipirkti nakčiai.Tikrai puikus buo užsiėmimas, o parduotuvėj vėsu, tai gerai atsigavom.Pardavėja, kelis centus nuleido, kad būtų lygiai 10 lt.Toliau važiuojant žaidėm žaidimuką – trys komandos – viena kitai pasako 3-4 žodžius su kuriais kita komanda kuria ketureilį linkėjimą jauniesiems.Tikrai užvedė visus ir tikrai visis rašė su entuziazmu – gerai gavosi.Po to vėl fotosesija su sūpynėm.Aplodismentai piršleliui, nes matydamas kaip fotografė su jaunaisiais neužmeta sūpynių virvės ant šakos, kuri pakankamai aukštai, peršoko tvorelę, įlipo staigiai į medį užrišo virves.Tikrai pulkas buvo apakęs, nes 7 pabroliukai žiūrėjo, bet tokia mintis niekam nekilo ))labai piršliškai pasirodė.
bus tęsinys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo topas: 07 rugpjūčio 2014 - 20:33
Parodysiu savo kelis darbelius smile.gif

fotosesijai smile.gif

user posted image

jaunosios kasikas smile.gif

user posted image

na ir mano, svocios kase smile.gif

user posted image
Atsakyti
tęsinys
Matėm tirpsta laikas.Žinojom, kad pažįstami, bus padarę bromą – užtvėrę kelią.Radom tiltelį, pernešė, surakino širdutes ir gražioje dėžutėje jiems dovanojau, nepalikom ant tilto.Tada nuvažiavom ant kalno prie medžio - jumoro formoj – jaunųjų priesaika – visiems patiko, aukštai ten buvo vėjas, ne taip karšta, sumuštinukai, šampanas, žaidimai – pamergės pynė kasą- patiko žaidimas - jaunosios komanda labai gerai pagavo ritmą ir greit nupynė kasytę.O pabroliai – žaidė krepšinį – ant juosmens pririštas lankas ir ant virvutės kamuoliukas, įsiūbavus įmesti.2 komandos po 4, kas įmeta prduoda krepšį kitam – labai neblogai gavosi.Prizai su jaunųjų nuotraukytėm širdutės.Komandos kapitonui - diskų dėtuvė, kamuolio vaizdo.Tiesa rinko akmenukus laimės receptui – blogus užkasė)
Toliau važiuojam.Pastoja kelią arabai.Nuostabiai pasiruošę – moterys užsirišę ant veidų skaras, kilimas paklotas, plakatas, kaljanas.Pribloškė visus.Aš taip pat buvau truputį pasiruošusi.Kadangi žinojau kokie žmonės bus, atspausdinom nuotraukas juoda balta , ant pasendinto popieriaus prilijavom. Ant vienos užrašyta, kad ieškomi - kontrabandininkas, nelegalas iš Turkijos, moterų vyliotojas(gera nuotrauka tarp moterų) ir pasakiau, kad turim saugot jaunuosius, tai nuo tvoros nusiplėšėm skelbimus, kad pažintume nusikaltėlius.O čia mat jūs ir užtvėrėt kelią.Atrodo įspūdis buvo tikrai geras.Reikėjo visiems šokti pagal arabišką muziką ir t.t visas spektaklis su dovanomis jauniesiems – agurkų backutė, medaus, kupranugaris.Labai visiems patiko.
Toliu pakeliui dar sustojam fotosesijai.Čia buvo labai tinkama vieta išsiūsti laišką gandrui su helio balionais.Taip gerai sutapo, kad turėjom palikti jaunuosius fotografuotis su metaline lova – tai labai tiko po laiško gandrui))
Po to sekė vienas nemalonumas per vestuves.Grįžę prie namelių nakvynei iškraustėm autobusą ir išleidom važiuoti ir atsitiko taip, kad jaunikis paliko autobuse piniginę.Kai pasigedo, autobusas jau buvo nuvažiavęs gal 60-70 km.Piniginė su dokumentais, o pirmadienio naktį jaunieji turi važiuoti į kelionę.Va čia derybos su vairuotoju – tai nemaloniauias žmogus visose vestuvėse.Jokios šypsenėlės, jokio šmaikštaus žodelio, paniuręs, nepatenkintas viskuo, bara kad durų neuždarom.Pasiodė, koks iš tikrųjų žmogus, kai jaunasis paskambino ir paprašė grįšti arba sustoti ir palaukti.Žadėjo pinigus.Deja susitarti nepavyko.Pasakė – aš važiuoju, jei jums reikia vykitės.Prašė iš svečių giminaitį, kad vytūsi.Dėl to viskas gerokia nusivėlino.Buvo muzikantų bromas, po to stalo išsipirkimas.Stengėmės greičiau viską atlikti.Stalo išsipirkimui turėjom „šakotį“(į apvalią duonelę subadytas vienkartines šakutes ir ant jų suvertas barankas), jaunąjai – bigudukų karoliai, jaunosios mamai – dešrelių vėrinys.Be to derėjomės, kad jaunoji pavargusi tris dienas baliavodama, tai davėm žvakutę piršliui, gliukozės jaunikiui energijai ir liepėm siūsti miegoti)
Muzikantui buvau paruošusi planelį ką esame pasiruošę.Tai kol vyko jaunųjų sveikinimas,aptarėm kada ką darysim.Laiko trūko, bijojau, kad pusė visko liks nepanaudota, nes užsėdimai iš 2 liko vienas.Susėdom 9 val.
Bandžiau kelias atrakcijas sukišti į vieną atsistojimą, bet gana neblogai buvo, nes su žodžiais labai neišsiplėtėm.Nors skubėjimas turbūt jautėsi.O gal tik mes supratom mirksiukas.gif Pristatėm kur buvom, padavėm jauniesiems liudijimą, iš karto konservavom pavardę ir pakėlėm pirmą tostą už kelionę ir naują šeimą.
Po pasistiprinimo prisistatė muzikantai.Mes padovanojom taures jauniesiems prieš pirmą tostą, skirtą jiems.Daina jauniesiems.Sveikinimai tėveliams .Daina tėveliams.Skaitėm moterų ir vyrų priesaiką.Kartu su muzikantais rinkom stalo krutintojus-muzikantus – dovanojom dūdeles vaikiškas ir Jėgos papildus -40 laipsnių(kelioninis indelis su etikete pripildytas brendžio-įdėsiu foto vėliau).Policininkui – antrankius (ružavus)ir iš saldžiųjų majų – stop police ledinuką didelį.Meilės ministrė – vyriausia pamergė – dideli akiniai su širdelių rėmais ir prezervatyvų pakelis)Seselė – ženkliukas ant kaklo, citramonas ir pachmielinas_visiems patiko.Pabroliukus ir pamergytes apdovanojom apsaugos priemonėmis – gerbėjų atmušėjais ir vardiniais seilių gaudytojais.Matėsi, kad buvo sužavėti)Toliau dainos, tostai, vaišinimasis.
Nerimavau kada daryti smėlio ceremoniją, nes ji apjungta su akmenukais ir židiniu, todėl nemažai laiko užims.O 23:45 ir vidurnaktis – jaunojo mama buvo užėmusi laiką.
Su muzikantais sutarėm, kad darysim smėlio ceremoniją iš karto po jaunųjų valso.Viskas gražiai ir puikiai gavosi.Jaunuosius po vieną įvedėm į salę sakydami gražius žodžius.Aišku visus apstulbino jaunųjų valsas, nes jie pasirodo vaikščiojo pas šokių mokytoją – tai sušoko labai gražiai, labai visus pritrenkė.Tada staliukas vidury salės.Visiems svečiams išdalinu – žvakutes tabletes.Kol jaunieji pilstė mėlyną –baltą smėliuką, visi uždegė žvakutes.Tada į vidų įleidau kitą indelį, į kurį sudėjom akmenukus iš gamtos - šeimos meilės receptą, o ant viršaus uždėjau žvakę su diodu(keičiančią spalvas)ir pasakiau, kadangi jaunieji pasikvietė į vestuves visus savo artimiausius mieliausius žmones, paprašysim, kad visi nuo savęs padovanotų po kibirkšėlę židinukui.Taip vieni nuo kitų uždeginėjo žvakutes ir galiausiai tėveliai uždegė židinuką.Šiaip atrodo labai gerai pavyko, nes daug kas sakė, kad buvo gražu ir nieks nenorėjo užpūsti žvakučių, o stovėjo grojant gražiai muzikai.Tada nusprendėm žvakutes išnešti į lauką ,į didele verandą ir jos krašteliuose išdėlliojom.Gražu.
Dar keli šokiai ir prieš 12 jaunojo mama pakviečia visus į lauką prie medinės palėpės, kurioje mama prikabino ant virvučių stiklainiukų su smėliuku - uždegtos žvakutės.Taip pat išnešė visas gėles kurias padovanojo,pakvietė muzikantą su gitara.Jaunieji stovėjo prie tos palėpės, prie gėlių, apšviesti, o mes iš tamsos į juos žiūrėjom.Jie sakė vienas kitam palinkėjimus.Buvo labai jaudinantis momentas ir nuostabiai gražus.Po to - fejerverkai – ilgi ir labai gražūs. Šampanas, ilgiausių metų. Visi buvom tikrai sujaudinti gerų emocijų.
Sekė – torto pjovimas ir ragavimas, keliaraiščio ir puokštės metimas.Užsėdimas – karti karti ir mūsų bučinukų dėžutės.Bučinių dėžučių buvo 15, bet panaudojom gal 10, nes po 12 jau jautėsi visi triukšmingesni, nelabai norėjo klausyti, kas ten ką kaip bučiuoja)Bet pulko pusė buvo smagesnė ir atidžiau taliko užduotis.
Neužilgo ir išleidimas miegoti(simbolinis)nes jaunieji buvo iki ryto) Jaunąjai dovanojom – šalikėlį ant kaklo, kad stygų neperšaltų, jaunikiui kaklaraištį(juokingesnio neradom tai su doleriais), kad jei kas užeitų vyras atrodytų padoriai.Dar kubiką su pozom,žvakutę, varškės pakelį su receptu ir rankšluostėlį , dėl higienos, kad kokybės inspekcija neužtrauktų. Pabroliams mašinytes, pamergytėms – stringus su STOP ženklu, vyriausiam pabroliui didelį džipą, o vyriausiai pamergytei – stringus su M raide – mokinti tongue.gif blush2.gif
Viskas, laisvi, šokam, dainuojam, baliavojam.Ir prie to nežmoniško nuovargio miegoti einam 5:30 :)Juk gaila pramiegoti vestuves.Muzikantai pakelia 9:30 Žiauriai miego norisi, bet ką – tenka keltis.
Pusryčiai – jaunųjų darbo pristatymas su pėdutėmis ir atnešam rezultatą – sūrį(sūris labai gražus ir skanus). Po to pėdkelnės su balsavimu už berniuką ar mergytę ir vardai.Toliau gandro paštas ir atsakymas.Dėžutėj – šliauštinukai, kojinytės, soskių karoliai mamai ,o tėčiui knyga - Pagalbos tapau tėčiu. Toliau – iškilmingai pabroliai įneša karvojų – šimtalapį su šampanu viduje.
Įšventinant gaspadoriais – apelsinas su smeigtukais – jaunoji – ką gamins, jaunasis – kokius komplimentus sakys.Kai jau baigė sakyti – ištraukėm melioną su smeigtukais – ten buvo tik treniruotėsmile.gifIšventinimas – jaunąjai – skrybėlė, Ipuodas, kočėlas, jaunikiui – skrybėlė, kaliošai nike ir tam, kad kas rytą viens kitą džiugintų arbata ir kava – didelio kontrasto puodukus – jaunąjai kavai – labai mažiukas, o jaunajam arbatai – 1 litro puodelis.Gerai atrodė.Tada paklausiau ar patiko dovanos, sakė patiko, ir paprašiau, kad sušoktų gaspadorių šokį su dovanomis.Labai šaunūs mūsų jaunieji – nulėkė į salės vidurį, muzikantai užgrojo, o jie kad ėmė šokt tai puoduką pasiėmę, tai kočėlą, su kaliošais – labai žavu buvo)Smagu tokiems jauniesiems bet ką ruošti.
Vėliau – piršlio korimas.Piršlys persirengė į ilgaplaukę blondinę šlavėją, su trumpa suknele ir guminiais batasi.Sukosi aplink svečius ir vis barėsi, kad prisišiukšlina.Kadangi mažai kas iki to buvo tokiose vestuvėse, tai pamergytėm patiko verkti dėl piršlio, verkė balsu, buvo apipurkštos vandeniu.Aišku testamentas, kaltinimas, bet jaunoji išgelbsti piršlį.Dar geras momentas, kada budelis pakvietė į paminklo piršliui atidarymą.Tikrai buvo juokinga – kitas muzikantas su kauke, su piršlio juosta, mažai aprengtas.Gerai atrodė) Nesuprantu kodėl to piršlio korimo daug kas atsisako, juk čia tikrai juokinga improvizacija, išjudinusi visus.
Toliau sekė apdovanojimai:
Tėveliams – su skaitomu tekstu – termometras, medus, laistytuvas, diržas.
Jauniesiems – gražiausiai, mieliausiai porai – diplomas: dainininkei – varlė,
geriasiai pamergytei , iškalbingiausiam svečiui, seksualiausiai merginai - – paveiksliukai rėmeliuose su užrašais.
Už kamštelių rinkimą – piršlio degtinė – su etikete.Mieliausia pora – besibučiuojantys paršiukai
Geriausiai šokėjai – batukai.Didžiausiam alaus mėgėjui – medalis.
Muzikantams – instrumentų papildymas – lūpinė armonikėlė ir barkučiai
Šeimininkėms – samčiai
Geriuasią pavyzdį berodantys jauniesiems – pora ilgiausiai gyvenanti kartu – karūnos. Dar klausiau kas didžiausią klaidą padarė.Svečias pasakė, kad jis atskirai nuo žmonos miegojo - gavo didelį trintuką, didelėms klaidoms trinti:)
Dar turėjau įdomiai įrėmintas į paveiksliuką širdutes į kurias dėjosi nuotraukytės jaunųjų – tai abiem močiutėm padovanojom.Jų turėjau daugiau, tai ir žaidimams naudojom kaip prizus.Buvo paruoštas gesintuvas pripildytas brendžio, bet gaisrininko nebuvo, tai apdovanojom svečią kuris negeria, bet kitus labai gerai aptarnauja.

Toliau – laisvė – kas norėjo – pirtis, ežeras, palėpė, šašlykai , dainos – sunku buvo išvažiuoti.
Labai daug susilaukėm pagyrų.Labiausiai įsimintini – muzikanto – pagyrė šypseną ir pasakė, daug matė piršlienių, bet kad taip stropiai pasiruoštų ir taip nuoširdžiai viską atliktų- neteko.Labai pamalonino
Labai svarbi filmuotojo pagyra, nors pastoviai vestuves filmuoja, bet sugebėjom jį nustebinti.
Aišku ir visi svečiai, ir porelės, ir tėveliai, ir jaunieji negailėjo gražių žodžių.Laba smagu, kai vargas ir rūpesčiai yra įvertinami, tai nė sekundei nebuvo gaila, paaukotų 2 vasaros mėnesių ir atostogų ruošimuisi.Labai norėjau gerai pasiruošti, nes labai faini mūsų jaunieji.Kažkuri svočiutė rašė, kad jauniesiems niekas nerūpi.Čia priešingai - viskuo pasirūpinta ir svečiais, ir porom, ir piršliais.Netgi prisiminė pamergytę, kuri saldumynų nevalgo, išskyrus guminukus, tai ir tų buvo pripirkta.Visą laiką stebėjo ar mums ko netrūksta,klausė.Miegojom trumpai, bet didžiulėj lovoj geram kambary.Viskas buvo labai puiku.Visada buvom dėmesy. Tikrai buvo labai graži, nuoširdi šventė.Tik truputėlį sutrumpėjęs laikas vertė skubėti, bet beveik viską panaudojom.Liko keletas žaidimų, nes salėj užsiėmė žaidimais muzikantai.
Prisiminsiu su nostalgija.Ir dabar dar vis neišlipu iš jūsų forumo.Linkiu, kad ir jaunųjų gyvenimas būtų nuostabus.Jie dabar povestuvinėj kelionėj.
O jums, mielos svočiutės – didelis didelis nuoširdus ačiū už idėjas, už darbelius.Be jūsų būtų labai labai sunku.Linkiu visoms gero pasiruošimo ir sielą kutenančio renginio.Jei kas įdomu svarbu klauskite.Kuris laikas čia apsilankysiu.Labai gaila, kad taip žiauriai vėlavau su pasiruošimu, kad nespėjau nufotografuoti visų darbelių, prizelių.Fotografavau antrą vestuvių dieną, ką radau ant stalo palikta.Kai tik galėsiu įdėsiu jums.Rytoj turėsiu laidelį įkėlimui iš telefono, nes sūnus išsivežęs. drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif :4u:Labai labai jums dėkinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo topas: 07 rugpjūčio 2014 - 20:52
Sveikos.
Buvau tylioji skaitytoja, tik skaičiau ir gaudžiau idėjas.
Kadangi buvom tik liudininkai tai per daug nesiruošėm. Muzikantai pravedė vakarą. Ruošiausi tik stalo išsipirkimui su I psl. įkeltu popieriniu tortu, keletu pasisakymų ir bučinių dėžutėm.
user posted image
user posted image
II diena jau be pareigų ir be muzikantų, tai turėjau pasiruošus rungtis su centais ir pareigų pasidalinimais. Dar turėjau paruošus laiko kapsulę (stiklainis). Visi svečiai azartiškai spėliojo jaunųjų ateitį po penkerių metų (pažadėjom arčiausiai tiesos atspėjusiems vakarienę pas jaunuosius) ir patys jaunieji surašė savo svajones (nes užrašytos svajonės pildosi). Visų akivaizdoje mes tą kapsulę užvakavom.
user posted image
Jaunųjų miegoti neišleidome, sūrio jie nespaudė. Ryte atnešėm grybukų (kuriuos pats liudininkas-piršlys kepė ir glaistė), tipo kad jaunieji tinkamai nebuvo išlydėti miegoti, tai nežinojo kaip elgtis ir išėjo grybauti.
Štai ir viskas, atrodo nieko nesiruošėm, bet padėkų vis dėlto sulaukėm.
Ačiū visoms už idėjas
Atsakyti
Džiaugiuosi akd puikiai pasisekė ir sveikinu su pasisekimu.
topas, ačiū už išskirtinai išsamų ir įdomų pasakojimą.....
Mane sudomino ta veranda.... gal gali papasakoti smulkiau...
Atsakyti