Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 5

QUOTE(agne_vvr @ 2014 08 07, 13:43)
ui kokia cia as paslapti dabar isduosiu  bigsmile.gif  tongue.gif  lotuliukas.gif  33 uz savaites bus  ax.gif  ech... ir dar viena rauksle prisides  unsure.gif

nepergyvenk, as anksciau del to sielojausi, o dabar dzin, man 38 ir nesuku gavos biggrin.gif , mano jau sunui 18 , dukrai 16 bigsmile.gif Is foto niekaip neduociau tiek, visai mergaiciuke mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Denira76: 07 rugpjūčio 2014 - 13:50
QUOTE(agne_vvr @ 2014 08 07, 15:46)
ui kokia cia as paslapti dabar isduosiu  bigsmile.gif  tongue.gif  lotuliukas.gif  33 uz savaites bus  ax.gif  ech... ir dar viena rauksle prisides  unsure.gif
Papildyta:
kas prie rankdarbiu sedi, kas prie stiklainiu  doh.gif  vakar 17 ltr. agurku su pomidorais primarinavau, sian agurociai laukia  doh.gif

as vakar ryte ir uzvakar nakti su sparagais atvargau,viskas i viena kaip visad lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixe @ 2014 08 07, 14:47)
graziai atrodei, patogi apranga;) as zadu irgi kelnes isimest, nors jos mane nelabai puosia lotuliukas.gif

jei pasiuta gerai tai man ir su suknute patogu smile.gif manau svarbu, kad pats rubas gerai guletu ant zmogau, ir isryskintu tik privalumus o ne trukumus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixe @ 2014 08 07, 13:49)
as vakar ryte ir uzvakar nakti su sparagais atvargau,viskas i viena kaip visad lotuliukas.gif

O man siais metais ramu, darzo neturiu (vyksta statybos), pervaziuoju per gimines ir prisirenku visko, tiek zaliu, tiek jau vakuotu, prasisuksiu neblogai siais metais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Denira76 @ 2014 08 07, 14:48)
nepergyvenk, as anksciau del to sielojausi, o dabar dzin, man 38 ir nesuku gavos biggrin.gif , mano jau sunui 18 , dukrai 16  bigsmile.gif  Is foto niekaip neduociau tiek, visai mergaiciuke  mirksiukas.gif

as vis juokauju savo dukai - uzaugsi eim kartu i kluba bernu kabint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 08 07, 15:50)
jei pasiuta gerai tai man ir su suknute patogu  smile.gif manau svarbu, kad pats rubas gerai guletu ant zmogau, ir isryskintu tik privalumus o ne trukumus  smile.gif

kad pas jus trukumu tikrai nematau bigsmile.gif blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Denira76 @ 2014 08 07, 14:52)
O man siais metais ramu, darzo neturiu (vyksta statybos), pervaziuoju per gimines ir prisirenku visko, tiek zaliu, tiek jau vakuotu, prasisuksiu neblogai siais metais lotuliukas.gif

kad man taip, ech...
Papildyta:
QUOTE(sandrixe @ 2014 08 07, 14:55)
kad pas jus trukumu tikrai nematau bigsmile.gif  blink.gif  thumbup.gif

reiskias gerai apsirengiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 08 07, 15:58)

reiskias gerai apsirengiau  biggrin.gif

lotuliukas.gif sujuokinot
Atsakyti
agne_vvr, gerai atrodei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2014 08 07, 13:44)
Labas,

Ačiū už nuorodas dulkių.

Sakykit, o kur galima nusipirkti ar gauti Kaune to kvarcinio smėlio? Buvau prie jūros, ale net nešovė mintis parsivežti man jo.  doh.gif

Spalvoto???? Senukuose, sodo darzo skyriuje, salia gyvu geliu wink.gif.
Atsakyti
agne_vvr labai graziai atrodei wub.gif thumbup.gif laukiam pirmos dienos foto smile.gif

o as turiu galvos skausma, nu niekaip neissirenku sukuosenos, nezinau ko noriu doh.gif doh.gif ar kuoduka darytis ar tiesiog pasigarbanoti plaukus ir tiek, nezinau kas geriau tiktu prie suknes doh.gif g.gif
Atsakyti
as tai busiu su paprastu kuoduku, labai kukliu, tokiu kaip I darba, kad eit, nes niekas kitas prie mano sukneles netinka smile.gif
Atsakyti