Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 5

QUOTE(sandrixe @ 2014 08 07, 12:49)
nu ką,dvynys, puoliaus skambint gal dar pasimatusosiu ir abejones baigsiu,bet nebebus sestadieniui,tai matyt lemta su pirmaja.... doh.gif  ax.gif

Tuomet už ramų miegą drinks_cheers.gif dvejonės nebekankins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 08 07, 13:51)
Tuomet už ramų miegą  drinks_cheers.gif  dvejonės nebekankins smile.gif

tai jau taip... uzteks pliurpt einu darbuotis, kai vyras gris nufotkinsiu,nes ismanuji mano mazasiis sudauze... doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, oj kokie cia pas jus verda debatai del suknuciu smile.gif As ir meciausi tarp dvieju, norejau, kad ant mano gabaritu graziai ziuretusi ir kad prie pulko derintusi,svarbiausia, kad pacios gerai jaustumetes smile.gif
Sriukis nebloga suknute, bet nepyk, man svociai ji netinka, cia tik mano nuomone, labai jau busite vienodos, svvocia turi issiskirti, bet neuzgozti jaunosios ax.gif Manoji suknute ir nebuvo ryski, bet ziurejosi gerai (pabusiu nekukli blush2.gif ), gyre, kad labai grazi ax.gif
Ikisau nosi ir as i pastuka, Sandrixe man abi suknutes grazios, imk ta su kuria pati puikiai jautiesi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sriukis @ 2014 08 07, 08:42)
Man jau visai panika del rubu. verysad.gif liko 2 savaites,o as dar neturiu galutinio varianto. Va dar tokia matavausi blush2.gif

http://www.part.lt/p...aa547499675.jpg

man irgi ne schmoll.gif

QUOTE(agne_vvr @ 2014 08 07, 10:26)

o tai cia paveikslas ar kas? Labai grazu  thumbup.gif

Nu čia gaunasi kaip paveikslas. Čia sujungtos abi gimines tiek jaunojo tiek jaunosios į vieną didelį šeimos medį. Perrišiu su raudonu bantu ir padovanosiu per vestuves po tosto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bambambuzas @ 2014 08 07, 12:15)
man irgi ne schmoll.gif
Nu čia gaunasi kaip paveikslas. Čia sujungtos abi gimines tiek jaunojo tiek jaunosios į vieną didelį šeimos medį. Perrišiu su raudonu bantu ir padovanosiu per vestuves po tosto  ax.gif

Labai, labai grazu ir idomu, asmeniskai as ir tokio norciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bambambuzas @ 2014 08 07, 08:08)
I pastuka imeciau savo dovana jauniesiems  ax.gif norejau, kad tai butu  ne pinigine israiska, o isliekamoji verte  ax.gif Labai tikiuosi, kad jiems patiks, nes darbo ideta ogogo, ir mergaite kuri man piese sake, kad daugiau gyvenime niekada to nedarys  unsure.gif

Sauni ideja thumbup.gif

QUOTE(agne_vvr @ 2014 08 07, 09:25)
man suknute labai,labai  wub.gif dar kokiu akcentu ir super  mirksiukas.gif

aciu smile.gif

sriukis man ir suknele ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bambambuzas @ 2014 08 07, 14:15)

Nu čia gaunasi kaip paveikslas. Čia sujungtos abi gimines tiek jaunojo tiek jaunosios į vieną didelį šeimos medį. Perrišiu su raudonu bantu ir padovanosiu per vestuves po tosto  ax.gif

labai graži idėja.... 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Denira76 @ 2014 08 07, 14:07)

Ikisau nosi ir as i pastuka, Sandrixe man abi suknutes grazios, imk ta su kuria pati puikiai jautiesi mirksiukas.gif

ačiū,biški lengviau paliko biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
reikejo seniau cia nosi ikist del nuomones ,kuria rinktis smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixe @ 2014 08 07, 12:33)
labai graži idėja.... 4u.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Papildyta:

ačiū,biški lengviau paliko biggrin.gif  biggrin.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
reikejo seniau cia nosi ikist del nuomones ,kuria rinktis smile.gif  smile.gif

Kad as jau nespeju su jumis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Denira76 @ 2014 08 07, 14:36)
Kad as jau nespeju su jumis  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

aš ksioatau jau senai,tik mazai reiskiuosi,ypac po svaitgalio kokio sunku dasigint kiek moteriskes pribendravusios psl 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Labas,

Ačiū už nuorodas dulkių.

Sakykit, o kur galima nusipirkti ar gauti Kaune to kvarcinio smėlio? Buvau prie jūros, ale net nešovė mintis parsivežti man jo. doh.gif

Atsakyti
QUOTE(sandrixe @ 2014 08 07, 12:39)
aš ksioatau jau senai,tik mazai reiskiuosi,ypac po svaitgalio kokio sunku dasigint kiek moteriskes pribendravusios psl 4u.gif  smile.gif

Smagu paskaitineti, pabuti su jumis visomis, pasiguosti, pasidziaugti. Kuomet ruosiausi vestuvems, tuomet istisai cia sededavau, mano vyras juokesi, sake tu jau ligone!!! Be galo buvo smagus tas etapas, o dabar viskas jau nurimo ir gyvenimas teka sena vaga. Visai smagus tas svociavimas, kad kas finansuotu galeciau eit ir eit..... Nors kelis kartus per gyvenima pabuni karaliene biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Denira76 @ 2014 08 07, 13:50)
Smagu paskaitineti, pabuti su jumis visomis, pasiguosti, pasidziaugti. Kuomet ruosiausi vestuvems, tuomet istisai cia sededavau, mano vyras juokesi, sake tu jau ligone!!! Be galo buvo smagus tas etapas, o dabar viskas jau nurimo ir gyvenimas teka sena vaga. Visai smagus tas svociavimas, kad kas finansuotu galeciau eit ir eit..... Nors kelis kartus per gyvenima pabuni karaliene biggrin.gif

biggrin.gif Vat vat, kad kas duotų daugiau laiko, papildomų finansų tai sviočiauk ir svočiauk.

Aš kaip tikra studentė turiu tik scenarijaus griaučius, planą, preliminarų pirkinių sąrašą , suknelę ir viskas biggrin.gif Vestuvės lygiai po savaitės. Ekstremalė. biggrin.gif Tai vat šis savaitgalis bus didis pirkinių ir pasiruošimo vestuvėms laikas.
Atsakyti