[quote=ingri00,2014 08 07, 11:59]
va tokia suknute tinka
[/quote]
Aciu
[/quote]
turiu ir as foto savo suknios nelabai ka turejau issirinkti ,bet nusprendziau neberta del drabuzio tiek liudėt.... busiu pati grazi,nuotaika gera,o ko daugaiu bereiks..
va tokia suknute tinka
[/quote]
Aciu
[/quote]
turiu ir as foto savo suknios nelabai ka turejau issirinkti ,bet nusprendziau neberta del drabuzio tiek liudėt.... busiu pati grazi,nuotaika gera,o ko daugaiu bereiks..
QUOTE(sandrixe @ 2014 08 07, 11:10)
prasom rodyt suknute, nes cia rimta komisija sedi, gal dar nepraleisim dalyvaut
QUOTE(agne_vvr @ 2014 08 07, 12:42)
prasom rodyt suknute, nes cia rimta komisija sedi, gal dar nepraleisim dalyvaut
imeciau i pastuką,nes cia nemoku
QUOTE(agne_vvr @ 2014 08 07, 13:30)
jei is foto sprendziant tai man antra geriau pirmai dienai
na zinokit as ir tebesu abejonėse... nebereikalo esu dvynys pagal zodiaka... ta minute atrode viienaipp o kai grizau namo prasidejo abejones...
ar nebus kad mano avansas nuplauks
bet vyras manau to neleis,sakys issirinkai tai eik..
QUOTE(sandrixe @ 2014 08 07, 12:36)
na zinokit as ir tebesu abejonėse... nebereikalo esu dvynys pagal zodiaka... ta minute atrode viienaipp o kai grizau namo prasidejo abejones...
Sandra ir aš dvynys puikiai žinau kad vienas dvinys sako pirma o antras antra. Aš rinkčiausi antrą. Fasonas tave labiau koreguojantis o ir suknelė nuotraukoje atrodo šventiškiau Atmink kad norėsi ir nuotraukoje atrodyti gražiai.
O aš va batelius užsisakiau o jie man siauri, tai spintą šiandien tvarkau su aukštakulniais, gal prasitemps.... Taip taip gaėjau grąžinti, bet,mano koja plati, 42 dydis, o spalva nude Norisi ieškojau po visur, tai tikiuosi prasitemps ir galėsiu bent jau oficialią dalį atbūti///
QUOTE(sriukis @ 2014 08 07, 08:42)
Man jau visai panika del rubu. liko 2 savaites,o as dar neturiu galutinio varianto. Va dar tokia matavausi
http://www.part.lt/p...aa547499675.jpg
http://www.part.lt/p...aa547499675.jpg
Man ne.. Tiesiog ne mano skonis.. O ir spalvos rizikingos..
QUOTE(sandrixe @ 2014 08 07, 12:36)
o vyrui reikia viską žinoti?
nu ką,dvynys, puoliaus skambint gal dar pasimatusosiu ir abejones baigsiu,bet nebebus sestadieniui,tai matyt lemta su pirmaja....
QUOTE(Lemona` @ 2014 08 07, 12:48)
Man ne.. . O ir spalvos rizikingos..
Pritariu, suknelė labiau nuotakai.....
QUOTE(diana79 @ 2014 08 07, 13:48)
o vyrui reikia viską žinoti?
vyras visur mnae vežioja nes gyvenam mazam miesteli