Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 5

va tokia suknute tinka drinks_cheers.gif thumbup.gif
[/quote]
Aciu smile.gif
Atsakyti
[quote=ingri00,2014 08 07, 11:59]
va tokia suknute tinka drinks_cheers.gif thumbup.gif
[/quote]
Aciu smile.gif
[/quote]
turiu ir as foto savo suknios ax.gif nelabai ka turejau issirinkti ,bet nusprendziau neberta del drabuzio tiek liudėt.... biggrin.gif busiu pati grazi,nuotaika gera,o ko daugaiu bereiks.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixe @ 2014 08 07, 11:10)

turiu ir as foto savo suknios ax.gif  nelabai ka turejau issirinkti ,bet nusprendziau neberta del drabuzio tiek liudėt.... biggrin.gif  busiu pati grazi,nuotaika gera,o  ko daugaiu bereiks.. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

prasom rodyt suknute, nes cia rimta komisija sedi, gal dar nepraleisim dalyvaut mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 08 07, 12:42)
prasom rodyt suknute, nes cia rimta komisija sedi, gal dar nepraleisim dalyvaut mirksiukas.gif

imeciau i pastuką,nes cia nemoku
blush2.gif
Atsakyti
jei is foto sprendziant tai man antra geriau pirmai dienai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 08 07, 13:30)
jei is foto sprendziant tai man antra geriau pirmai dienai  4u.gif

na zinokit as ir tebesu abejonėse... nebereikalo esu dvynys pagal zodiaka... g.gif ta minute atrode viienaipp o kai grizau namo prasidejo abejones...
ar nebus kad mano avansas nuplauks lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
bet vyras manau to neleis,sakys issirinkai tai eik.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrixe: 07 rugpjūčio 2014 - 11:37
QUOTE(sandrixe @ 2014 08 07, 12:36)
na zinokit as ir tebesu abejonėse... nebereikalo esu dvynys pagal zodiaka... g.gif ta minute atrode viienaipp o kai grizau namo prasidejo abejones...
ar nebus kad mano avansas nuplauks lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Sandra ir aš dvynys smile.gif puikiai žinau kad vienas dvinys sako pirma o antras antra. Aš rinkčiausi antrą. Fasonas tave labiau koreguojantis o ir suknelė nuotraukoje atrodo šventiškiau smile.gif Atmink kad norėsi ir nuotraukoje atrodyti gražiai.
O aš va batelius užsisakiau o jie man siauri, tai spintą šiandien tvarkau su aukštakulniais, gal prasitemps.... Taip taip gaėjau grąžinti, bet,mano koja plati, 42 dydis, o spalva nude doh.gif doh.gif doh.gif Norisi gun_bandana.gif ieškojau po visur, tai tikiuosi prasitemps ir galėsiu bent jau oficialią dalį atbūti///
Atsakyti
QUOTE(sriukis @ 2014 08 07, 08:42)
Man jau visai panika del rubu. verysad.gif liko 2 savaites,o as dar neturiu galutinio varianto. Va dar tokia matavausi blush2.gif

http://www.part.lt/p...aa547499675.jpg

Man ne.. Tiesiog ne mano skonis.. O ir spalvos rizikingos..
Atsakyti
QUOTE(sandrixe @ 2014 08 07, 12:36)

o vyrui reikia viską žinoti?
Atsakyti
nu ką,dvynys, puoliaus skambint gal dar pasimatusosiu ir abejones baigsiu,bet nebebus sestadieniui,tai matyt lemta su pirmaja.... doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2014 08 07, 12:48)
Man ne.. . O ir spalvos rizikingos..

Pritariu, suknelė labiau nuotakai.....
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 08 07, 13:48)
o vyrui reikia viską žinoti?

vyras visur mnae vežioja nes gyvenam mazam miesteli smile.gif
Atsakyti