Vasaros realybės šou: kova dėl meilės ir pinigų iš karščiu alsuojančios Gran Kanarijos.
QUOTE(Jolleee @ 2014 07 30, 20:35)
Sveikos
Kad ir 'falšyvi', viską vaidinantys dalyviai atrodo, bet užmetu ten akį. Gaila, kad pačią pirmą Tratas išmetė normaliausią, mažiausiai vaidinančią merginą. . Įdomu kas toliau kris . Tikiuosi ne mano bendravardė. Ji, nors ir atrodo, daugiausiai vaidinanti, bet visai įdomi.
Žodžiu , didžiausios dvi priešingybės iš dalyvių labiausiai patiko
Kad ir 'falšyvi', viską vaidinantys dalyviai atrodo, bet užmetu ten akį. Gaila, kad pačią pirmą Tratas išmetė normaliausią, mažiausiai vaidinančią merginą. . Įdomu kas toliau kris . Tikiuosi ne mano bendravardė. Ji, nors ir atrodo, daugiausiai vaidinanti, bet visai įdomi.
Žodžiu , didžiausios dvi priešingybės iš dalyvių labiausiai patiko
QUOTE(Jolleee @ 2014 07 30, 22:49)
Aha man irgi ta kuri pirma iškrito (neprisimenu vardo) normaliausia buvo ir akys labai jos gražios
QUOTE(Holivudė @ 2014 07 30, 22:52)
Aha man irgi ta kuri pirma iškrito (neprisimenu vardo) normaliausia buvo ir akys labai jos gražios
Ir man pirmoji iškritusioji atrodė normaliausia ir simpatiškiausia. Kitos dalyvės iš tiesų atrodo falšyvos, vietomis lyg pervaidina O kaip vakar riejosi dėl muzikos , kaip mažvaikės.
įtariu, kad Andžela ne pati sugalvojo dalyvauti, o laidos kėjai ją pakvietė.
Žiūrovų palaikymą xFaktoriuje nemažą turėjo, tai ir šios laidos reitingą palaikyt su ja gal tikisi
Žiūrovų palaikymą xFaktoriuje nemažą turėjo, tai ir šios laidos reitingą palaikyt su ja gal tikisi
Man ten kaip koks xaremas , su viena buciuojasi, nusisuka su kita buciuojasi, trecia... Net slykstu man asmeniskai ziureti feeee...
QUOTE(Nefer @ 2014 08 03, 17:00)
Man ten kaip koks xaremas , su viena buciuojasi, nusisuka su kita buciuojasi, trecia... Net slykstu man asmeniskai ziureti feeee...
keista, kai zmones baisisi tuom, kur absoliuciai kiekvienas zvilgsnis, zingsnis ir zodis surezisuoti vaidyba ir tiek.
QUOTE(Ašara @ 2014 08 04, 12:59)
keista, kai zmones baisisi tuom, kur absoliuciai kiekvienas zvilgsnis, zingsnis ir zodis surezisuoti
vaidyba ir tiek.
Jau tokia vaidyba...Nors aktoriu profesionaliu butu pakviete...
Čia galėtų būti šou "Meilės pinigai" pagrindinis klipas. Yra ir "jolanta" yra ir "žilvinas" yra ir kitų merginų. https://www.facebook...623075367715360
QUOTE(Filotija @ 2014 08 04, 15:53)
Čia galėtų būti šou "Meilės pinigai" pagrindinis klipas. Yra ir "jolanta" yra ir "žilvinas" yra ir kitų merginų. https://www.facebook...623075367715360
taip, iš karto aišku, kas pagrindinė veikėja
QUOTE(Eighteen @ 2014 08 04, 16:15)
taip, iš karto aišku, kas pagrindinė veikėja
Svarbiausia žiūrėti iki galo, kad suprasti kuom tokioms baigiasi.
QUOTE(Ašara @ 2014 08 04, 13:59)
keista, kai zmones baisisi tuom, kur absoliuciai kiekvienas zvilgsnis, zingsnis ir zodis surezisuoti
vaidyba ir tiek.
Na tai kas, kad surezisuota, bet man tas seilejimasis su visom is eiles tikrai ne kaip atrodo.