Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato ir įkurinėja namučius 12

QUOTE(arkava @ 2015 04 17, 12:57)
na nebent cia tos variantas  biggrin.gif
paprastai, nieko ten sudetingo...

man irgi reiks per kitas rankas priduoti, nes vidines katilines duris dejau tokias pat kaip ir kambariu, tiesiog negaliu pakesti tu metaliniu biggrin.gif , taigi tas kainuos ax.gif
Atsakyti
Galvojat jos uzklius?
As anksciau visai be duru pridaviau. Niekas net neziurejo...vietoj.

QUOTE(Taurida @ 2015 04 17, 12:33)
man irgi reiks per kitas rankas priduoti, nes vidines katilines duris dejau tokias pat kaip ir kambariu, tiesiog negaliu pakesti tu metaliniu biggrin.gif , taigi tas kainuos ax.gif

Atsakyti
Sveiki visi statytojai . Siuo metu darom sklypo apsivalyma, ir yra keletas medziagu kurios yra atlike.
Tad gal kam prireikes

Yra palete roku keramikos pertvariniu blokeliu 10cm storio. Plius 25x25 sienu blokeliu ten gal iki 10 vnt .
Ilgas gofrinis pvc vamzdis 6metru 30cm diametras skersmens ,atlike nuo suliniu darymo.
2 kamino samotiniai indeklai fibo 1, 160diam kitas 200diam.
Jei kas pritruksit tikrai nebrangiai parduoduosiu !
kreiptis tel 860006763

Beje gal kas zinot nebrangininka siuksliu isvezeja? siukles dauguma medis , metalas. Plius siek tiek statyb lauzo. Dekui.
Atsakyti
gal kas susidure esat su platikiniais bortais kur naudoja trinkeliu klojime? kaip jie? jau antas trinkelininkas siulo juos naudoti tai neaisku, ar cia tik "zabova" palengvinanti trinkelininku darba ar tikrai geras dalykas? cemento skiedinys kazkaip rimciau atrodo....

p.s trinkeles norim deti be vejos bortu, tai todel ir siulo tuos plastikinius.
Atsakyti
QUOTE(Loreciukaz @ 2015 04 19, 07:17)
gal kas susidure esat su platikiniais bortais kur naudoja trinkeliu klojime? kaip jie? jau antas trinkelininkas siulo juos naudoti tai neaisku, ar cia tik "zabova" palengvinanti trinkelininku darba ar tikrai geras dalykas? cemento skiedinys kazkaip rimciau atrodo....

Skiedinys nuo šalčio per laiką suyra.
Palei kraštą dėl skiedinio beveik neįmanomą žemės žolytei užpildyti, ko pasėkoje geltonuoja kraštas žole.
Aš jau, beveik apsisprendžiau, dėti plastikini kampą, kurio nesimato. smile.gif
Papildyta:
Jeigu nuspręsite dėti, plastikini kampa, parašykite kaip sekėsi.
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2015 04 19, 09:28)
Skiedinys nuo šalčio per laiką suyra.
Palei kraštą  dėl skiedinio beveik neįmanomą žemės žolytei užpildyti, ko pasėkoje  geltonuoja kraštas žole.
Aš jau, beveik apsisprendžiau, dėti plastikini kampą, kurio  nesimato. smile.gif
Papildyta:
Jeigu nuspręsite dėti, plastikini kampa, parašykite kaip sekėsi.

Pas mus jau metai kaip sudėta, tai nieko neigiamo kol kas negaliu pasakyti.
Atsakyti
as irgi del trinkeliu jau sutariau, turetu sia savaite pasipuosti kiemas, bet sito klausimo, neaptariau del krastelio, idomu ka man suskaiciavo ar cementa ar plastikini borteli.. - nu bus matyt!
Atsakyti
QUOTE(Loreciukaz @ 2015 04 19, 04:17)

Pas mus irgi sudėti plastikiniai prie takelių-viskas gerai su jais 4u.gif
Atsakyti
Teisingai dabar apziurejau, kad dabartiniuose namuose ir plastikiniai kampukai, stovi jau 4metai, jokiu bedu neturim
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka_2010: 21 balandžio 2015 - 13:55
Gal kas galite pasiūlyti kruopštų išmanantį savo darbą plytelių klijuotoją. į A. ž
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2015 04 21, 14:55)
Gal kas galite pasiūlyti kruopštų išmanantį savo darbą  plytelių klijuotoją. į A. ž

Pas mane kita savaite ateis klijuoti, jei mano poreikius tenkins, galesiu pasidalinti, bet nereiskia, kad ir jusu tenkins biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas neseniai susidure su grindjuosciu (plintusu) uzdejimu? Kokios kainos grindjuosciu sudejimo? Vieni praso 3 eurus uz begini metra g.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taurida: 22 balandžio 2015 - 07:47