Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato ir įkurinėja namučius 12

Gavusi leidima, keliu fotkes su neglaistytom sienom. Valosi viskas gerai, jie gyvena jau tikrai kelis metus, nesvarumai nekrito man i akis.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

nu man tai labai grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2015 03 28, 18:49)

user posted image

puikumelis thumbup.gif

butu gerai zingsnis po zingsnio, kaip sita grozi padaryti...ar galima tepti ant gipso? g.gif
Atsakyti
QUOTE(DykumosSniegas @ 2015 03 28, 20:16)
puikumelis  thumbup.gif

butu gerai zingsnis po zingsnio, kaip sita grozi padaryti...ar galima tepti ant gipso? g.gif

Cia juk tinkuotos sienos padengtos vien dazais.. isvengta glaistymo.

O gipsines sienos tai jau kitas reikalas, man ten tik glaistymas ir dazymas..
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2015 03 28, 21:33)

Pas tėvus viens prie vieno - dažomi tapetai biggrin.gif. Rytoj nufotkinsiu ir įdėsiu...
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2015 03 28, 20:33)

o kaip ta faktura isgauti?
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2015 03 28, 19:49)
Gavusi leidima, keliu fotkes su neglaistytom sienom. Valosi viskas gerai, jie gyvena jau tikrai kelis metus, nesvarumai nekrito man i akis.

atrodo labai gražiai 4u.gif visgi įdomu, kaip jie tokią faktūrą išgavo. Kokiu tinku tinkavo? Ar po tinkavimo šveitė?.. g.gif ar gal specialiai kažkuo pabrūžino, kad išgautų tokią faktūrą?

Būčiau labai dėkinga, jeigu Jūs ar šitų grožių savininkė pakomentuotų ax.gif

Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2015 03 28, 21:33)

Cia galima sakyti specialiai subraizytas tinkas,nes su kalkiniu zymiai lygiau prisitrina.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2015 03 29, 00:24)
Cia galima sakyti  specialiai subraizytas tinkas,nes su kalkiniu zymiai lygiau prisitrina.

Bet braižyti reikia šlapią ar sausą g.gif

Ir dar pas juos plintusu nėra bigsmile.gif gal čia deti paslepiami, kur lygiai su sienom pasidaro g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumzirge: 29 kovo 2015 - 10:05
QUOTE(laumzirge @ 2015 03 29, 10:03)
Bet braižyti reikia šlapią ar sausą g.gif

Ir dar pas juos plintusu nėra bigsmile.gif gal čia deti paslepiami, kur lygiai su sienom pasidaro g.gif

Plintusai tikrai yra, pirmoj foto ten palange matosi.
Papildyta:
QUOTE(laumzirge @ 2015 03 28, 23:20)
atrodo labai gražiai 4u.gif visgi įdomu, kaip jie tokią faktūrą išgavo. Kokiu tinku tinkavo? Ar po tinkavimo šveitė?.. g.gif ar gal specialiai kažkuo pabrūžino, kad išgautų tokią faktūrą?

Būčiau labai dėkinga, jeigu Jūs ar šitų grožių savininkė pakomentuotų ax.gif

Klausimai i kurios gal tik dalinai galiu atsakyti: tinkas kalkinis, sake spec nesveite, pries dazyma sepeciu perejo sienas..

Gal kada Caca* pati tures laiko uzlekti ir atsakyt i klausimus... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2015 03 29, 12:57)
Plintusai tikrai yra, pirmoj foto ten palange matosi.
Papildyta:
Klausimai i kurios gal tik dalinai galiu atsakyti: tinkas kalkinis, sake spec nesveite, pries dazyma sepeciu perejo sienas..

Gal kada Caca* pati tures laiko uzlekti ir atsakyt i klausimus...  4u.gif

na,su zvyru jei tinkavo tai gal ir gavosi taip. Arba koks studentas nemoksa.. Nes tokie isbraizymai gaunasi tuk su rupiu skiediniu. Faktas kad gavosi,o kaip tai jau klausimas. Bet toks tinkas jau beveik kaip struktura.Paprastu tinku nepavadinsi.. Toks tinkas mano manymu gerokai graziau atrodo negu koks kalkinis lygiai pritrintas.
Atsakyti
Sveiki. Gal kas galite rekomenduoti gerus dažytojus vidaus apdailai? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. 4u.gif
Esu šitų nelygių sienų savininkė.Statėm labai seniai,gyvenam 5 metus,tai visų smulkmenų ir nepamenu.Tinkas elementarus,kalkinis, jį maišant naudotas ir smėlis,ir 0,2 rupumo žvyras. Tinkuota rankiniu būdu. Vėliau sienos su vieliniu šepečiu pašveistos.Tada gruntuotos gruntu su spalva ir 2 kartus dažytos. Ta foto ,kur su užuolaidomis- angokraščiai apdirbti rotbandu (deja,kampukų susidėję iš anksto nebuvom). Aš savo pasirinkimu iki šiol patenkinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caca*: 29 kovo 2015 - 16:47