Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato ir įkurinėja namučius 12

QUOTE(kristinka_2010 @ 2015 01 28, 19:56)
Kazkaip sekasi, visgi laikau kol kas ant minimumo.. Reiktu prisiruost ekperimentui, kokia savaite palaikyti naktiniu sildymu,bet kazkaip neprisiruosiu, matyt tenkina esama situacija.. cia kaip saulute silde, buvo pirtis namie +19..

Dabar man geriausias jausmas, kai atsirado lubos, susidejo rozetes, atsiranda sviesa... - stebuklas kazkoks!

Sveiki, kaip TEISINGAI turi buti daroma laiptu aikstele? kad jos neiskilnotu, kad nuo namo per10 menu "nenuplauktu" 15 cm, kad salcio tiltu neprisidaryti...
Atsakyti
Sveiki statytojai smile.gif

Norejau pasiteiraukti kur kaunieciai perkat langus, Kaune o gal kurnors kitur? smile.gif Gal rekomenduotumet firma su kuria susidduret prikdami langus ir jums tiko ir patiko smile.gif

Lauksiu rekomendaciju i pm.

Aciu smile.gif
Atsakyti
O gal kas Kaune gali rekomenduoti patikimus ir nebrangininkus grindu betonuotojus g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2015 01 28, 14:51)
na taip apsilankymas toj "saraskino kontoroj" man nesukele jokio susizavejimo... bandysim i Vilniu skambint smile.gif

Su kuo teko bendraut(vyras, moteris)?

Moteris tragedija sad.gif mike, nenusimano tikrai
Vaziavom kita diena, buvo vyras viska susiderinom, aptarem, buvo skubu. Uzsakem pirmad, treciad jau atvaziavo sudejo wink.gif Likom tikrai patenkinti. Werzalito laminuotos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(anila:) @ 2015 02 05, 20:14)
Su kuo teko bendraut(vyras, moteris)?

Moteris tragedija sad.gif mike, nenusimano tikrai
Vaziavom kita diena, buvo vyras viska susiderinom, aptarem, buvo skubu. Uzsakem pirmad, treciad jau atvaziavo sudejo wink.gif Likom tikrai patenkinti. Werzalito laminuotos wink.gif

taip su moteirm smile.gif

dziaugiuosi, kad patenkinti!

Man ju montazas per brangus, susiradau kitus, palanges imsiu is Vilniaus, ir suma sumarum sutaupysiu 150 EUR smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2015 02 06, 14:53)
taip su moteirm smile.gif

dziaugiuosi, kad patenkinti!

Man ju montazas per brangus, susiradau kitus, palanges imsiu is Vilniaus, ir suma sumarum sutaupysiu 150 EUR smile.gif

tai parasykit ar gerai sumontuos, jei gerai tada prasysiu kontaktu . Ir beje Vilniuje gaunasi pigiau palanges?
Atsakyti
Jeigu lauke labai šalta ir netyčia palikta stilinė su vandeniu ant palangės užšalo - galima išvengti to, pašiltinant papildomai popalanginį profilį. smile.gif Po pačia palange aš šiltinau dėl kitų priežasčių.

1.
2.
3.
4.
5.
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2015 02 06, 20:33)
tai parasykit ar gerai sumontuos, jei gerai tada prasysiu kontaktu . Ir beje Vilniuje gaunasi pigiau palanges?

Pats beginis metras palanges pigiau vilniuje, bet kadangi prisideda transportas tai iseina tas pats, bent jau mano atveju smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Robertinas 125 @ 2015 02 06, 22:44)
Jeigu lauke labai šalta ir netyčia palikta stilinė su vandeniu ant palangės užšalo - galima išvengti to, pašiltinant papildomai popalanginį profilį.  smile.gif  Po pačia palange aš šiltinau dėl kitų priežasčių.

1.
2.
3.
4.
5.

Aciu labai 4u.gif
Gal dar turite vaizdines medziagos is paciu palangiu montavimo proceso? Ar bent jau pastabu i ka atkreipt demesi?
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2015 02 06, 23:44)
Jeigu lauke labai šalta ir netyčia palikta stilinė su vandeniu ant palangės užšalo - galima išvengti to, pašiltinant papildomai popalanginį profilį.  smile.gif  Po pačia palange aš šiltinau dėl kitų priežasčių.

1.
2.
3.
4.
5.

o palanges po langu nepakisinesit? g.gif nes tik priglaudziant tai 100 proc plysys bus.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2015 02 07, 00:26)

Aciu labai 4u.gif
Gal dar turite vaizdines medziagos is paciu palangiu montavimo proceso? Ar bent jau pastabu i ka atkreipt demesi?

Ne neturiu. Daug aprašinėti. turite įtvirtinti, taip kad norėdamas neišluptumėte. Parašykite savo el. man nufotkinsiu prisuktas.
Papildyta:
QUOTE(Loreciukaz @ 2015 02 07, 09:10)
o palanges po langu nepakisinesit?  g.gif nes tik priglaudziant tai 100 proc plysys bus....  g.gif

O kaipgi pakištos..... smile.gif
Atsakyti
kur Kaune uzsakinejot perdangos plokstes?
is kokios firmos ir kokius langus uzsakinejot?

aciu
Atsakyti
QUOTE(mamuse40 @ 2015 02 10, 21:14)
kur Kaune uzsakinejot perdangos plokstes?
is kokios firmos ir kokius langus uzsakinejot?

aciu

as emiau is betonikos, bet siaip priklauso nuo ploksciu ilgio, jei ilgis standartinis tai galima is kitur imti , nes betonikos yra is anksto armuotos su itemptais lynais. Paprasto plokstes su armatura gal kazkiek geriau nes patogiau skyles pragrezti komunikacijom, nes betonikos pvz 25 cm storio ertmes yra tokios kad 100 kanalizacijos vamzdzio nepravesit, tai del visu skyliu pagalvokit is anksto
Atsakyti