Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato ir įkurinėja namučius 12

Dažėm lubas ta pačia spalva kaip ir sienas, tik žinoma keletu tonų šviesiau. Tai dabar tą eksperimentą vadinam klaida, daugiau taip nedarysim, kitos lubos bus baltos. Elementariai kambarį užtemdo. Bet grožio suvokimas - individualus dalykas.
Pataria kas - dažų maišytojai? Mes būtent ant maišytojų patarimo ir pakibom.
QUOTE(sarune+ @ 2014 12 13, 12:08)
norejau pasiteirauti gal pasidalintumete kokio atspalvio balta ar bazine balta dazete lubas?bijau padaryti klaida pasirinkdama balta spalva. Kiek skaiciau, pataria rinktis ne visiskai balta, o su kreminiu atspalviu, bet zinok koki ta kremini atspalvi rinktis, kai sienu spalva rusvai pilksva. Pasidalinkit patirtimi.... <{POST_SNAPBACK}>
Atsakyti
QUOTE(Milao @ 2014 12 13, 13:30)
Dažėm lubas ta pačia spalva kaip ir sienas, tik žinoma keletu tonų šviesiau. Tai dabar tą eksperimentą vadinam klaida, daugiau taip nedarysim, kitos lubos bus baltos. Elementariai kambarį užtemdo. Bet grožio suvokimas - individualus dalykas.
Pataria kas - dažų maišytojai? Mes būtent ant maišytojų patarimo ir pakibom.

Man, kai butą įrenginėjau, dizainerė patarė lubas svetainėje nudažyt šiek tiek pilka, nes optiškai lubos paaukštėja. Šiek tiek, t.y. pirmas tonas nuo baltos smile.gif Nesiskundžiu, gal net ir tikrai ta optinė apgaulė veikia. Tik šitoje vietoje nereikia pasitikėt dažytojais, o besti tiesiai į spalvą/kodą - jų spalvų supratimas gali būt nulinis. Aš tada prisižiūrėjau tų spalvinių palečių, ratų ir t.t., turėjau neatsargumo voniai paprašyt - 'na va nuo šitos spalvos, tik šiek tiek į geltonumą'. Tai tas jų 'šiek tiek' gavosi ryškiai fluorescuojanti vonia doh.gif Teko perdažinėt tą lengvą geltonumą...
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2014 12 13, 10:13)
tai reiskia kad lietuva atsilieka 20metu nuo skandinavu

ne lietuva nuo skandinavu atsilieka, o skandinavai su savo komunizmu ne i ta puse valina. visam normaliam pasauly tokie daugiabuciai yra baudziauninku getai, todel kam jie turetu rupet isskyrus socialines tarnybas ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madwifi: 13 gruodžio 2014 - 15:53
QUOTE(madwifi @ 2014 12 13, 01:08)
o tai naujiena, kokiu taip 20 metu naujumo. turi galimybe prie daugiabucio elektros pasijungt is vakaro, kad is ryto dar ka nors rastum? smile.gif

Seip tai kol skandinavijoj neatsiradau,net nezinojau kas tai per daiktas. O LT dar nei karto nemaciau kad kas naudotu,tad manau sioje vietoje LT,toli toli...
Papildyta:
QUOTE(madwifi @ 2014 12 13, 16:52)
ne lietuva nuo skandinavu atsilieka, o skandinavai su savo komunizmu ne i ta puse valina. visam normaliam pasauly tokie daugiabuciai yra baudziauninku getai, todel kam jie turetu rupet isskyrus socialines tarnybas ?

Kazkatai nusisneki lotuliukas.gif Storai.😁
Atsakyti
gal kas samdete tokia paslauga kaip "tvoros ribozenkliu atzymejimas pagal kadastrinius matavimus"? Kiek mokejote? Mes noretumem kad atzymetu sklypo ribas tvorai, bet "uz taska" nemokesim doh.gif reikia kontaktu zmogaus kas turi iranga ir laisvalaikiu uzdarbiauja blush2.gif ax.gif
I AZ jei kas turit prasyciau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loreciukaz: 16 gruodžio 2014 - 13:30
Kas supranta rusiskai issamiai apie elektros instaliacija

Кабели, автоматы и способы соединения проводов. С…: http://youtu.be/YK6f4Imfh0E
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2014 12 20, 08:11)
Kas supranta rusiskai issamiai apie elektros instaliacija

Кабели, автоматы и способы соединения проводов. С…: http://youtu.be/YK6f4Imfh0E

Aciu meskiukui mirksiukas.gif aiskiai ir paprastai, ir aiskintojas geras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 12 13, 18:18)
Seip tai kol skandinavijoj neatsiradau,net nezinojau kas tai per daiktas.

Kažkas apie 1996m nuėjęs į automobilų parodą pamačiau firmą reklamavusią webasto prietaisus. Apsidžiaugiau, nes mano pirmasis automobilis šaltyje blogai užsivedinėjo, tad kaip tik tokio prietaiso sakau, man ir reikia. Prieinu prie jų stendo, pradėjau domėtis kaina, jie pažiūrėjo į mane, jauną studenčioką ir sako, kad visai nebrangiai, ten kažkas apie 200Lt, ar kažkas panašiai, aš jau ruošiuosi pirkti ir tik tada paaiškėja, kad jie elektrinį teną siūlo į automobilį sumontuoti. Na man tas tenas netiko, nes aš viršutiniuose daugiabučio aukštuose gyvenau, o Webasto pasirodė per brangi, bet faktas, kad elektriniai automobilio pašildymo tenai Lietuvos rinkoje siūlomi jau labai seniai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mintas: 23 gruodžio 2014 - 23:14
QUOTE(mintas @ 2014 12 24, 00:14)
Kažkas apie 1996m nuėjęs į automobilų parodą  pamačiau firmą reklamavusią webasto prietaisus. Apsidžiaugiau, nes mano pirmasis automobilis šaltyje blogai užsivedinėjo, tad kaip tik tokio prietaiso sakau, man ir reikia. Prieinu prie jų stendo, pradėjau domėtis kaina, jie pažiūrėjo į mane, jauną studenčioką ir sako, kad visai nebrangiai, ten kažkas apie 200Lt, ar kažkas panašiai, aš jau ruošiuosi pirkti ir tik tada paaiškėja, kad jie elektrinį teną siūlo į automobilį sumontuoti. Na man tas tenas netiko, nes aš viršutiniuose daugiabučio aukštuose gyvenau, o Webasto pasirodė per brangi, bet faktas, kad elektriniai automobilio pašildymo tenai Lietuvos rinkoje siūlomi jau labai seniai.

Gal ir seniai,bet niekas nesinaudoja,todel ir neteko regeti.. Webasto kitas reikalas.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 12 24, 07:49)
Gal ir seniai,bet niekas nesinaudoja,todel ir neteko regeti.. Webasto kitas reikalas.

Viskas priklauso kaip isvystyta infrastruktura, jei nera kur jungti tu tenu kiemuose tai niekas ir nenaudoja. Pas suomius pvz dideles baudos jei variklis dirba daugiau nei kelias minutes bet uztat sudarytos galimybes pasisildyti masina pajungiant tena prie kieme esanciu el skydeliu. Cia lietuvoj nesugeba gatviu apsviesti tai apie tokius skydelius galima svajoti ilgai ir nuobodziai. Bet nuosavam name jei nera garazo tai geras sprendimas kuris panaikina viena is problemu kai galvojama ar reikia garazo ar ne nes su tenu tiek salonas tiek variklis gali buti padildomas.
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2014 12 28, 01:19)
Viskas priklauso kaip isvystyta infrastruktura, jei nera kur jungti tu tenu kiemuose tai niekas ir nenaudoja. Pas suomius pvz dideles baudos jei variklis dirba daugiau nei kelias minutes bet uztat sudarytos galimybes pasisildyti masina pajungiant tena prie kieme esanciu el skydeliu. Cia lietuvoj nesugeba  gatviu apsviesti tai apie tokius skydelius galima svajoti ilgai ir nuobodziai. Bet nuosavam name jei nera garazo tai geras sprendimas kuris panaikina viena is problemu kai galvojama ar reikia garazo ar ne nes su tenu tiek salonas tiek variklis gali buti padildomas.

Lietuvoje as kazin ar naudociau toki pasildyma (nebent dideli salciai butu) nes pvz pas mane masinoje ( ne LT) 1 KW galingumo fenas. Turetu prisukti elektros. Manau elektros sanaudos taippat prisideda prie-man nereikia.. Aisku bute gyvenant jei ir noretum nepasijungtum bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 12 28, 06:07)
Lietuvoje as kazin ar naudociau toki pasildyma (nebent dideli salciai butu) nes pvz pas mane masinoje ( ne LT)  1 KW galingumo fenas. Turetu prisukti elektros. Manau elektros sanaudos taippat prisideda prie-man nereikia.. Aisku bute gyvenant  jei ir noretum nepasijungtum  bigsmile.gif

O kam šildyt per naktį? Pakanka 15min prieš sėdant į mašiną įjungti ir nebereikės dantimis kalenti per pusę miesto važiuojant. O per tas keliolika minučių ir kw'atinis tenas 10-15 ct prisuks...
Atsakyti