Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba sportuojant IV

QUOTE(Egliukasz @ 2014 11 04, 13:46)
South, tai kad pagrindas ir lieka tas pats, ka cia beprimastysi. Man ydomiau tiesiog tu merginu meniu, kurios mazai mesos valgo/ar nevalgo visai. Nes mane tie deriniai pusryciams kiausiniai, pietums mesa su ryziais ir darzovem, vakare zuvis su darzovem jau zudo doh.gif Namie pamacius vistienos krutinele ar jautiena taip ir verkt noris biggrin.gif

Pumpum, ar labai blogas derinys bananas ir avokadas su baltymu milteliu puse sauksto ir ryziu pienu ryte? blush2.gif Gaunas toks kaip pudingas, man skanu bigsmile.gif Aciu 4u.gif

Facebook yra tema Sportuojantys vegetarai, veganai. Junkitės, kelias laisvas. Taip pat šiame forume veganai, vegetarai kalba apie viską
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 11 04, 17:10)
vaisiai su daržovėm tarpusavy nesiderina, pieno produkti prie vaisių ir daržvių irgi

As galvojau, kad avokadas siaip yra vaisius blush2.gif Ryziu pienas daromas is virtu ryziu ir vandens, pieno produktu nera g.gif Pamenu tu jogurta pildavai y savo smoothius - jis derinas su vaisiais? 4u.gif
Atsakyti
o kukurūzų trapučiai sveikas užkandis ar geriau vengti g.gif
tokie
Atsakyti
Kazkaip nuo liesos varskes su pomidoru man nieko nesidaro bet nuo to graikisko jogurto su jais man ispute pilva doh.gif
Atsakyti
Man labai skanu avinzirniu kotletai, ir sveika, ir sotu, ir naudinga smile.gif As irgi po vasaros priaugau truputi, maistiniu riebaliuku ant liemens ir pilvo atsirado doh.gif Dabar intensyviai dirbu vel biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 11 04, 19:16)
As galvojau, kad avokadas siaip yra vaisius blush2.gif Ryziu pienas daromas is virtu ryziu ir vandens, pieno produktu nera g.gif Pamenu tu jogurta pildavai y savo smoothius - jis derinas su vaisiais? 4u.gif

nesiderina šiaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliza @ 2014 11 06, 10:34)
Man labai skanu avinzirniu kotletai, ir sveika, ir sotu, ir naudinga smile.gif As irgi po vasaros priaugau truputi, maistiniu riebaliuku ant liemens ir pilvo atsirado doh.gif Dabar intensyviai dirbu vel  biggrin.gif

Gal galima smulkiau- receptuką kaip gaminti
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 11 06, 10:08)
nesiderina šiaip  ax.gif

gerai kad as nemegstu smile.gif
Atsakyti
Vakar dienos meniu:
pusryciai 50 gr avizines koses su persiku dzemo saukstu
pietums: 200 gr varskes apkepo
vakarienei: lasisa kepta orkaitej su troskintom darzovem
uzkandau: corny, graikiskas jogurtas su persiku dzemu, burokeliu sriubos likutis pavakriams buvo
Siandienos meniu:
pusryciams kiausiniene is 2 kiausiniu su saldytom darzovem (atradimas cia man, sotu, skanu)
pietums 180 gr tuno savose sultyse su darzovem ir 40 gr makaronu (plane parasyta 30 bet tai ten 5 makaronai biggrin.gif ) kai pradejau valgyt, supratau kodel 30 gr nes neimanoma tiek sukisti doh.gif
vakariene: kalakutienos salotos su spinatais, pomidorais, agurkais smile.gif
uzkandziai: traputis su riesutu sviestu, greifruti truputi, gal riesutu kokia sauja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 06 lapkričio 2014 - 14:26
QUOTE(tura @ 2014 11 06, 10:18)
Gal galima smulkiau- receptuką kaip gaminti

Labai paprasta, issivirti avinzirnius (apie 250gr), juos sublenderiuoti, musti kiausini, deti lieso jogurto del skystumo, nes tesla gaunasi tokia sausoka, cesnako isspausti, galima petrazoliu ir t.t. Deti prieskonius pagal skoni, formuoti kepsnelius, kepti ant kepimo popieriaus 180 laipsniu orkaitej apie 30min mirksiukas.gif Patiekti su salotom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tursi @ 2014 11 04, 19:56)
o kukurūzų trapučiai sveikas užkandis ar geriau vengti g.gif
tokie

Skaičiau ir per televizorių sakė, kad nepiktnaudžiauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura777 @ 2014 11 07, 13:05)
Skaičiau ir per televizorių sakė, kad nepiktnaudžiauti smile.gif

O nesakė, kodėl? ax.gif
Atsakyti