QUOTE(tursi @ 2014 11 20, 19:55)
kai vakare suvalgau pakelį neapdorotos varškės (sublenderiuota su kažkuo, viena...) ima kilti rūgštys ir labai išpučia pilvą
nuo kokio 1/3 pakelio nieko, o 90-180gr. jau visokius tokius reiškinius sukelia. Tas pats su natūraliu jogurtu
Gal netoleruoju laktozės? Net nežinau. Visą gyvenimą vartoju pieno produktus
Tai kokiu pavidalu ją valgyti? Vištienos vakare nebesinori, o kitų einamų baltymų nesugalvoju.
Ir ar varškė dera su vaisiais? Košės tai pamenu, kad ne.
aš jei dienos metu valgau varškę tai viskas ok, bet jei tik vakare, tai ryte atsikeliu, raižo pilvą, siaubas
ir iš tiesų nuo didesnio varškės kiekio kitiems ir vidurius paleidžia sako
nežinau tiesą sakant su kuo tai susiję, visus kitus pieno produktus galiu vartoti be problemų, tą patį proteiną su puslitriu pieno prieš miegą išgeriu ir miegot
dėl vaisių ir varškės, nedera. pieno produktai realiai su niekuo nesiderina
bet visados žiūrėkit kaip jaučiatės suvalgę - ar nepučia pilvo, ar nestoja skrandis, ar nekyla rūgštys, ar ryte atsikėlus nesijaučiat apsunkę, aptraiškanojusiom akim, blogu skoniu burnoj. jei visi šie faktoriai tvarkoje, reiškias ir mitybą jūsiškę organizmas toleruoja. yra begalės maisto derinimo taisyklių, bet aš vadovaujuosi tik pagrindiniais principais ir stebiu kaip reaguoju į vieną ar kitą produktą