Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius, kokį jį pamačiau

taip negalima!!!!
jokių "viskas".....
tęskite tęskite tęskite!!!!
taip džiaugiasi širdis ir akys skaitant/žiūrint jūsų paryžietišką istoriją wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kaip pagal užsakymą "užsiliko" 3 nuotraukos (po vieną kiekvienam Jūsų "tęskit").. thumbup.gif
user posted image

user posted image
Paryžiuje pirmąkart pamačiau tokias remontuojamų fasadų uždangas. - Kad turistų akys pamatytų viską, kas priklauso. lotuliukas.gif

Ir gražuolė Opera Garnier
user posted image

Tai čia viskas - iš pirmų dviejų kelionių. To be continued, kaip sakoma. Gaila, neaišku, kada. unsure.gif

Esu radusi puikų sąrašą, ką galima/reikia aplankyti Paryžiuje:
http://www.urkistrav...os-paryziuje-2/

http://www.urkistrav...ziuje-ii-dalis/

http://www.urkistrav...iuje-iii-dalis/

"pliusiukai" tikrai ne prie visų pozicijų. ax.gif
Atsakyti
Nagi ačiū už puikią kelionę. Labai superinė jūsų turistiška akis, jei taip galima išsireikšti.
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2014 08 06, 22:33)
Nagi ačiū už puikią kelionę. Labai superinė jūsų turistiška akis, jei taip galima išsireikšti.

Ačiū už pagyras. 4u.gif Jei nebūtumėt stumtelėjusi, gal būčiau dar tebegalvojusi, daryti reportažą, ar palaukti.. blush2.gif

Radau dar vieną "kliauzą" - šalia Les Halles yra Šv.Eustachijaus bažnyčia (o aš ją perkrištyjau į Šv.Sulpicijaus). Dar "atradau", kad nuotraukos kreivos (fotoaparato tiesiai nenulaikau). Na, ir gramatikos bei skyrybos klaidos, labai badančios akis (gaila, negaliu ištaisyti)... Bet jei būčiau dariusi juodraštį, o ne "online", jei būčiau tikrinusi visą info ir pridėjusi daugiau pastabų, būčiau užtrukusi mėnesį (ar daugiau), o ne savaitę. - Atokvėpis darbe buvo užpildytas itin turiningai.. ax.gif Tikrai buvo daugiau, negu tik malonu prisiminti, pasakoti, dalintis...

Dėkoju visiems, kas skaitė (ir tiems, kas rašė). 4u.gif Labai norėčiau ateity turėti galimybę padaryt tęsinį, nes ne viskas pamatyta, ne viskas pajusta ir ne viskas nufotografuota... ax.gif Laukiu savo trečiosios "P" stadijos (diagnozė - "Paryžius", 3 "P" stadijos: Pamatyti, Parodyti, Pabūti).
Atsakyti
Hariene, buvo be galo įdomu paskaityti , AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Harienė @ 2014 08 07, 19:08)
Labai  norėčiau ateity turėti galimybę padaryt tęsinį, nes ne viskas pamatyta, ne viskas pajusta ir ne viskas nufotografuota...  ax.gif Laukiu savo trečiosios "P" stadijos (diagnozė - "Paryžius", 3 "P" stadijos: Pamatyti, Parodyti, Pabūti).

Linkiu, kad šis noras išsipildytų. 4u.gif
Ir - ačiū už pasakojimą. 4u.gif
Patiko jūsų idėja lyginti skirtingų metų keliones. O ir pasakojimas įdomus. Nuotraukos - gražios ir nenuobodžios. Faktai trumpi ir išsamūs. Ir limpantis rašymo stilius. thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Harienė @ 2014 08 07, 18:08)
Ačiū už pagyras.  4u.gif Jei nebūtumėt  stumtelėjusi, gal būčiau dar tebegalvojusi, daryti reportažą, ar palaukti..  blush2.gif

Aš labai savanaudiškai tikslais biggrin.gif Juk man prieš akis tik pirmas "P" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2014 08 08, 15:30)
Aš labai savanaudiškai tikslais biggrin.gif Juk man prieš akis tik pirmas "P" smile.gif

drinks_cheers.gif Šaunuolė!! drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Linkiu, kad tai, ką rasite, pateisintų Jūsų lūkesčius. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Harienė @ 2014 08 08, 22:01)
drinks_cheers.gif Šaunuolė!!  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif
Linkiu, kad tai, ką rasite, pateisintų Jūsų lūkesčius.  4u.gif

Ačiū, manau taip ir bus
Atsakyti
Labai įdomus reportažas, net širdis suspurdėjo, norėtųsi pakartoti viską dar kartą biggrin.gif
Kai kur atrodo, kad buvau, bet akys už tų objektų neužkliuvo, o gal ekspozicijos kokios kitos buvo.

Bet man klausimas kilo, tikrai prisimenu, kad Musée d'Orsay negalima buvo fotografuoti... ar man jau vaidenasi? biggrin.gif
Mumijų irgi dažniausiai negalima fotografuoti biggrin.gif (čia jau iš Luvro foto).
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2014 08 10, 07:47)
Labai įdomus reportažas, net širdis suspurdėjo, norėtųsi pakartoti viską dar kartą  biggrin.gif
Kai kur atrodo, kad buvau, bet akys už tų objektų neužkliuvo, o gal ekspozicijos kokios kitos buvo.

Bet man klausimas kilo, tikrai prisimenu, kad Musée d'Orsay negalima buvo fotografuoti... ar man jau vaidenasi?  biggrin.gif 
Mumijų irgi dažniausiai negalima fotografuoti  biggrin.gif (čia jau iš Luvro foto).

:4u Ačiū už pagiriamuosius žodžius. smile.gif
Muziejus lankėme pirmos kelionės metu(2008).
Sunku pasakyti dabar, bet šiaip stengėmės sužiūrėti draudžiamuosius-leidžiamuosius ženklus. ax.gif Orsė fotografavau nuo pat pradžių. Darbuotojos tikrai matė. Tas pat ir Luvre (nors, kai dirba "miegančiosios gražuolės", nėra, kam tvarkos prižiūrėti). lotuliukas.gif Praktiškai, vienintelė vieta, kur fotografuot negalima visai - Jėzaus širdies bazilika. Kai kur buvo draudžiama naudotis blykste. Tiesa, Karo muziejuje kai kur buvo gerokai pritemdytas (fotografuoti neparankus) apšvietimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Harienė: 10 rugpjūčio 2014 - 19:38
Labai patiko reportazas, ir nuotrauku komentarai biggrin.gif - super! Masina tas miestas dar labiau.. thumbup.gif
Atsakyti