Linamaja, turbūt apie METOX miltelius šneki.
QUOTE(Extraordinary @ 2009 08 03, 23:52)
Sveikos merginos,
Sulaukiau nekviestu sveciu - kelinta diena pastebiu kaip pro sona keliauja paviene skruzde, bet ta didesne baisi, kita su sparneliais buna, zodziu per diena pamatau kokias 5, bet jau siaubingai bijau kad uzvis daugiau ir niekaip nesuprantu is kur jos - gal is balkono, ten irgi pora buvau uztikus..
Ar pas jus irgi tokios pat veisias? Nes pamenu kad tokios tik lauke budavo..
Tepalais purskalais biski bijau uzsiimti, nes katineli auginame.. O gal nieko?
Sulaukiau nekviestu sveciu - kelinta diena pastebiu kaip pro sona keliauja paviene skruzde, bet ta didesne baisi, kita su sparneliais buna, zodziu per diena pamatau kokias 5, bet jau siaubingai bijau kad uzvis daugiau ir niekaip nesuprantu is kur jos - gal is balkono, ten irgi pora buvau uztikus..
Ar pas jus irgi tokios pat veisias? Nes pamenu kad tokios tik lauke budavo..
Tepalais purskalais biski bijau uzsiimti, nes katineli auginame.. O gal nieko?
Aš vakar gryžus namo radau kokias 5 tokias dideles su sparnais

O šiaip dar vis iš po pamatų rausiasi tokios šviesios ryžos. Kas čia jų per rūšis? Kovoju viskuo ką randu nauja. Vienam kampe padėjau namuką su PROTECT žirniukais. Kitą dieną radau visus žirniukus ištasytus ir išmėtytus ir krūvą "numirėlių". Kažin ar spėjo nors kelis žirniukus namo parnešt?
Lauke tarp plytelių barstau milteliais DIREX. jau kokį mėnesį ramu
dabar nusipirkau miltelių BROS. Ant pakuotės rašoma kad skruzdės miltelius neša namo ir ten jais maitina lizdo narius. Bandau juos po plintusais su šepetėliu pašluot, nes pas mane iš ten jos ir rausiasi. O visos Cobros tik tam kartui veikia.