Įkraunama...
Įkraunama...

Skruzdėlės: kaip atsikratyti?

o kiek tie namukai kainuoja?pas mane tos rudes pasiwaidena kartais,tai dwi tai wiena,nors wienu metu maciau radijatoriais keliaujant wisa eile blink.gif bet kazkokio gelio nupirkau ir lyg dingo,daba wel wienetai sleuzioja,tex ryt lekt kaunan nameliu pirkt...a ka daryt.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(meskiniukas @ 2008 09 14, 15:38)
o kiek tie namukai kainuoja?pas mane tos rudes pasiwaidena kartais,tai dwi tai wiena,nors wienu metu maciau radijatoriais keliaujant wisa eile blink.gif bet kazkokio gelio nupirkau ir lyg dingo,daba wel wienetai sleuzioja,tex ryt lekt kaunan nameliu pirkt...a ka daryt.... unsure.gif

apie 6 litukus mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus tu slyksciuju vabaliuku buvo uzsiveise gan nemazai ir pora geliu suniokojo.Bet mes nusipirkom nuo skruzdziu tokia priemone ,toks tepalas,jis kaip medus ir jos ji isnesioja ir susinaikina.tai tikrai padejo.Pirkom maximoj ir tikrai nedaug kainavo,o tepiau ten kur maciau daugiausia lindo.
Atsakyti
QUOTE(meskiniukas @ 2008 09 14, 14:38)

o juos tik Kaune parduoda?
gal kas zino kur Vilniuje ju isigyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zzuzza @ 2008 09 18, 12:35)
Pas mus tu slyksciuju vabaliuku buvo uzsiveise gan nemazai ir pora geliu suniokojo.Bet mes nusipirkom nuo skruzdziu tokia priemone ,toks tepalas,jis kaip medus ir jos ji isnesioja ir susinaikina.tai tikrai padejo.Pirkom maximoj ir tikrai nedaug kainavo,o tepiau ten kur maciau daugiausia lindo.

čia faraoninės ar paprasto skruzdės mėgo tą gelį? g.gif
Atsakyti
Mano giminaitei faraonines skruzdes isnaikino tik spec tarnyba, atvaziave ispurske ir tik pas ja bute, bet isnyko visam name ir jau turbut kokie 5 metai tfu tfu tfu nepasirode nei viena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gudre @ 2008 11 12, 09:47)
Mano giminaitei faraonines skruzdes isnaikino tik spec tarnyba, atvaziave ispurske ir tik pas ja bute, bet isnyko visam name ir jau turbut kokie 5 metai tfu tfu tfu nepasirode nei viena  thumbup.gif

negasdink
Atsakyti
Trūko mano kantrybė šiandien, kai pradariau vakar pirktą baltą duoną ir radau skruzdėlyną - per naktį! - ir pro kur tos bjaurybės sulindo doh.gif
Jokių "takelių', "urvelių" nerandu, nes skruzdžių pilna visur! lotuliukas.gif (isterija biggrin.gif )
Kur tuos namelius dėlioti, kad neapnuodyčiau šeimos?Arba jeigu purškiama priemonė - vonioje, tualete nieko tokio, bet virtuvėje, pvz.?
Atsakyti
Tuos namelius galima ir priklijuoti. Mūsų vonioje buvo įsigudrinusios vaikščioti, tai gana aukštai priklijavom prie plytelių - niekam netrukdė. O pirmąsias, kai naikino virtuvėj, tai dar ir norėjom stebėti, iš kur jos lenda ir kiek jų ten yra tai matomesnėj vietoj padėjom. Išnyko per 2 dienas. Tokios efektyvios priemonės (čia, aišku tpfu, tpfu, tpfu) dar neteko naudoti.
Atsakyti
Varkses, kaip as jumis uzjauciu verysad.gif . Aciu dievui pas mane ju nera, bet uztai turiu kita beda pelesi, zodziu visi mes turim kokiu nelabuju.... stiprybes jums. mirksiukas.gif
Atsakyti

Hmm, kad jau pastebėjau tai ir paklausiu, kaip su pelėsiu kovoji? Gal yra forume kur nors temutė apie tai ? Gal žinai kaip pelėsio pažeistus tapetus išvalyti, kad būtų kaip buvę ?
ačiū smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auxė: 21 gruodžio 2008 - 12:29
4u.gif o man turgelyje ,kur rusiskom priemonem prekiauja,dave tokiu vaistu g.gif
labai gerai veikia thumbup.gif kartais dar atsiranda,bet vel patepu ir dingsta mirksiukas.gif
Atsakyti