Gal galit tada pasakyti, kuri vaistinė Vilniuje gamina vaistus ir gali turėti boro?

pas tetą buvo name, tai ji mieles su cukrum ištrynė, pridėjo visur pakampėse, skruzdės prisivalgė, ir atseit jom išpučia pilvus ir dvesia. Sakė, dingo visos. Pabandykit.
Dėkui, bandysim, tik mūsų skruzdės cukraus nemėgsta.
Tikiuosi, mielės joms sueis.

pas mane tai buvo skruzdelių šiltnamį atsiradę, galiu pasakyti kad tikrai padeda pomidorų lapai, kai išskabiau , pridėjau ant skruzdėlių takų ir visos kažkur dingo

Man pomidorų lapai visiškai nepadėjo,ne takeliai buvo o visos autostrados, kol METTOX nepabarsčiau.
as puikiai isnaikinau su boru.isviriau kiausini ir kiausinio trini sumaisiau su boro milteliais.labai gerai padejo nes buvau viska isbandzius ka tik siule mamos SM

Sako, kad nuo skruzdziu gerai druskos tirpalas, reikia pripilti i skylutes, kurias jos israusia

QUOTE(karina @ 2003 05 26, 05:41)
.... pries kelias savaites namus uzpuole kaimene, ne, gal keletas kaimeniu skruzdziu...
Is pradziu tai buvo juokinga, vaikai jas minde, gaude... :DNa, o siandien mano kantrybe isseko visiskai , jos jau pasieke ir musu miegamaji >
(lyg joms per maza virtuves, koridoriaus ir sandeliuko! ;D) Ju pilna visur ir, atrodo, kad jos niekur neskuba ;D ;D ;D ir ju vis daugeja :-/ Gal jums teko susidurti su tokiais sveciais ir kaip juos naikinate?

ooo...koks pažįstamas skausmas.

Papildyta:
QUOTE(Ode @ 2008 06 18, 11:08)
Gal galit tada pasakyti, kuri vaistinė Vilniuje gamina vaistus ir gali turėti boro? 

Lukiškių vaistinė viską gamina, t.y. visokius vaistus. Gedimino prospekte prie Lukiškių ji yra.
as namuose irgi su tuo piestuku isnaiknau,vonioj ir virtuvej armijos gyveno,apipaisiau viska kur jos vaiksto,jau trys metai ramu.
isbandziau daug nuodu nuo faraoniniu skruzdeliu,netgi ir liaudiskus su cesnaku ir dilgelem,bet nieks nepadejo
ir pagaliau po ilgu ieskojimu radau FARATOX TURBO
kadangi apie si nuoda yra geri atsiliepimai,tai bandysiu ir as ji panaudoti kovoje pries faraones
o sio FARATOX TURBO dar kol kas galima isigyti Kauno profilaktines dezinfekcijos stoty