Įkraunama...
Įkraunama...

Skruzdėlės: kaip atsikratyti?

Gal galit tada pasakyti, kuri vaistinė Vilniuje gamina vaistus ir gali turėti boro? 4u.gif
Atsakyti
pas tetą buvo name, tai ji mieles su cukrum ištrynė, pridėjo visur pakampėse, skruzdės prisivalgė, ir atseit jom išpučia pilvus ir dvesia. Sakė, dingo visos. Pabandykit.
Atsakyti
Dėkui, bandysim, tik mūsų skruzdės cukraus nemėgsta. mad.gif Tikiuosi, mielės joms sueis. biggrin.gif
Atsakyti
pas mane tai buvo skruzdelių šiltnamį atsiradę, galiu pasakyti kad tikrai padeda pomidorų lapai, kai išskabiau , pridėjau ant skruzdėlių takų ir visos kažkur dingo lotuliukas.gif
Atsakyti
Man pomidorų lapai visiškai nepadėjo,ne takeliai buvo o visos autostrados, kol METTOX nepabarsčiau.
Atsakyti
as puikiai isnaikinau su boru.isviriau kiausini ir kiausinio trini sumaisiau su boro milteliais.labai gerai padejo nes buvau viska isbandzius ka tik siule mamos SM 4u.gif
Atsakyti
Sako, kad nuo skruzdziu gerai druskos tirpalas, reikia pripilti i skylutes, kurias jos israusia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karina @ 2003 05 26, 05:41)
.... pries kelias savaites namus uzpuole kaimene, ne, gal keletas kaimeniu skruzdziu... ohmy.gif Is pradziu tai buvo juokinga, vaikai jas minde, gaude... :DNa, o siandien mano kantrybe isseko visiskai , jos jau pasieke ir musu miegamaji >:( (lyg joms per maza virtuves, koridoriaus ir sandeliuko! ;D) Ju pilna visur ir, atrodo, kad jos niekur neskuba ;D ;D ;D ir ju vis daugeja :-/ Gal jums teko susidurti su tokiais sveciais ir kaip juos naikinate?

ooo...koks pažįstamas skausmas. 4u.gif pas mane jų padaugėjo kai pradėjau šlepetėm mušti. kaimynė žvengė, kad į laidotuves renkasi lotuliukas.gif po to siurbiau su siurbliu. niekas nepadėjau. kol iš pirmo namo aukšto neatsikraustė į antrą ėmiausi karo veiksmų. blink.gif nupirkau Vilniuje, Kalvarijų turguje tokių pieštukų nuo skruzdžių, tarakonų. cool.gif Baltarusiški, labai veiksmingi. Jais apipiešiau namo pamatus. Dar pirkau miltelių nuo vabzdžių ir jų pribėriau kieme į skurzdžių namelius. cool.gif vienu žodžiu buvo vos ne raganų medžioklė. lotuliukas.gif Skruzdės kapituliavo. thumbup.gif Antra vasara kaip nesirodo. thumbup.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Ode @ 2008 06 18, 11:08)
Gal galit tada pasakyti, kuri vaistinė Vilniuje gamina vaistus ir gali turėti boro?  4u.gif

Lukiškių vaistinė viską gamina, t.y. visokius vaistus. Gedimino prospekte prie Lukiškių ji yra.
Atsakyti
as namuose irgi su tuo piestuku isnaiknau,vonioj ir virtuvej armijos gyveno,apipaisiau viska kur jos vaiksto,jau trys metai ramu.
Atsakyti
mano sesuo siule dar viena liaudiska recepta - sake padeda dilgeliu nuoviras...
Atsakyti
isbandziau daug nuodu nuo faraoniniu skruzdeliu,netgi ir liaudiskus su cesnaku ir dilgelem,bet nieks nepadejo doh.gif ir pagaliau po ilgu ieskojimu radau FARATOX TURBO karsta.gif clap.gif kadangi apie si nuoda yra geri atsiliepimai,tai bandysiu ir as ji panaudoti kovoje pries faraones gun_bandana.gif o sio FARATOX TURBO dar kol kas galima isigyti Kauno profilaktines dezinfekcijos stoty ax.gif
Atsakyti
o sakykit, kutioj vietoj ta stotis yra? Musu visa kiema skruzdes okupavo, jau ir i kambari lenda, bjauru daros. vaikam net kur pazaisti ant smeliuko ner - visur ju pilys pastatytos sad.gif
Atsakyti