Sveiki,
Juokas pro ašaras, bet sugriuvo mano spinta. Esu studentė, gyvenu nuomojamam bute, todėl pirkti naujos nei turiu pinigų, nei yra tikslas, todėl galbūt atsirastų geras žmogutis, kuris turi nereikalingą spintą ir galėtų padovanoti arba pigiai parduoti? Išmatavimai pločiui ir aukščiui nėra svarbus, svarbu kad gylis neviršytų 50cm. Būčiau be proto dėkinga!!! Vilnius, išsivežti galėsiu pati.
QUOTE(Orange_Tiger @ 2016 04 19, 15:36)
PADOVANOTA
Dovanoju 3 parduotuvinius maiselius drabuzelius nesioti namuose ar i kaima, nes dauguma drabuzeliu su defektais.
1 maiselis kelniu/sortuku. Kiti 2: palaidinukes, dzemperiai, megstukai pedkelnes, kelnaites, kojines. Yra pasiltinta striuke 92-98 d.
Berniukui 2-5 m.
Taip pat turim zalia masinyte-paspirtuka.
Vilnius, Pilaitė.
Ka domina, rasykite zinute.
1 maiselis kelniu/sortuku. Kiti 2: palaidinukes, dzemperiai, megstukai pedkelnes, kelnaites, kojines. Yra pasiltinta striuke 92-98 d.
Berniukui 2-5 m.
Taip pat turim zalia masinyte-paspirtuka.
Vilnius, Pilaitė.
Ka domina, rasykite zinute.
Dovanoju maišą rūbelių 2-3 metų mergaitei.
Taip pat vonelę ir puoduką.
Vilnius.
AŽ
Vilnius.
AŽ
QUOTE(Ula62 @ 2016 04 26, 16:18)
Dovanoju maišą rūbelių 2-3 metų mergaitei.
Vilnius.
AŽ
Vilnius.
AŽ
ATIDUOTA
gal yra mamytė kuri tuoj turės mažą mergytę? norėčiau padovanoti rūbelių maišiuką.
Rūbeliai nuo gimimo iki 1,5m. Nešioti mano mergytės. Rūbai švarūs ir tvarkingi. jei kai kurie turi mažų dėmyčių tai tokių nedaug.
Geriausiai būtų pasilaičiai
Rūbeliai nuo gimimo iki 1,5m. Nešioti mano mergytės. Rūbai švarūs ir tvarkingi. jei kai kurie turi mažų dėmyčių tai tokių nedaug.
Geriausiai būtų pasilaičiai
Donoju kūdikio lovytę. Tarybinių laikų. Nesulūžusi, tvirta, nuleidžiamu šonu, su ratukais.
Išardyta, visi varžtai yra. Pasiimti patiems.
Vilnius, Fabijoniškės.
AŽ.
Išardyta, visi varžtai yra. Pasiimti patiems.
Vilnius, Fabijoniškės.
AŽ.
Dovanoju rubelius berniukai 3-4 metai yra ir batuku.
Galiu privezti prie Europos prekybos centro arba Zirmunai.
Galiu privezti prie Europos prekybos centro arba Zirmunai.
Dovanoju DVD grotuvą.
Dovanojam dėlionę-kilimėlį, trūksta kelių detalių