Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(Zirzė @ 2014 09 05, 15:18)
ryt bus 17ta diena. kadangi sekamdieni proceduru nebera, tad nematau reikalo ilgiau pasilikti smile.gif
nea, zmoniu nedaug, sake kad sia savaite tik keletas atvaziave buvo nauju smile.gif galima ir sekmadieniais vaziuoti, bet as nenoreciau, vien del gydytoja, tada nezinia ar butu tas, kurio noreciau ax.gif
aciu 4u.gif

Jūs tik 18 dienų gavot? Mes 22. Vis tik važiuosim sekmadienį. Aš pageidavimų gydytojams neturiu, nes jokių nežinau. Tad važiuosim sekmadienį, kad darbai vyrui nesitrukdytų.
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2014 09 05, 17:46)
Jūs tik 18 dienų gavot? Mes 22. Vis tik važiuosim sekmadienį. Aš pageidavimų gydytojams neturiu, nes jokių nežinau. Tad važiuosim sekmadienį, kad darbai vyrui nesitrukdytų.

Jei sanatorija priima as ir vykciau sekmadieni, nes kai is vakaro atvykau lengviau isivaziuoji 4u.gif mes ir gauname 22 dienas cia prie sunkios ir vidutines astmos.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 09 05, 18:51)
Jei sanatorija priima as ir vykciau sekmadieni, nes kai is vakaro atvykau lengviau isivaziuoji  4u.gif mes ir gauname 22 dienas cia prie sunkios ir vidutines astmos.

Skambinausi, priima ir sekmadienį thumbup.gif
Atsakyti
gerų jums procedūrų mergaitės ir berniukai važiuojantys pasisveikatinti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 09 05, 11:18)
Sveikos, kaip gyvena musu draugai g.gif

Mes po 1 dienos darzelyje jau namie  doh.gif  lotuliukas.gif nakti kai parades rekti negaliu kvepuot, paprasti kaip euphorbium nepadeda, gydytoja sako gal alergija tai geriam zyrtek lasiuku ir lasinu I nosyte Galazolino, tikiuosi issivalys g.gif nes nei pirmyn nei atgal kas yra nosyteje g.gif
ir mes neperdaugiausia atvaikščiojom doh.gif penktadieni paėmiau dukryte su sloga, zyziančia, ir temp. verysad.gif Kažkaip per anksti prasidėjo tas ligų maratonas

Visoms linkim nesirgt, o važiuončioms stiprintis- gero poilsio ir gydymosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2014 09 07, 10:44)
ir mes neperdaugiausia atvaikščiojom  doh.gif penktadieni paėmiau dukryte su sloga, zyziančia, ir temp.  verysad.gif Kažkaip per anksti prasidėjo tas ligų maratonas 

tikrai anskti tos ligo prasidėjo doh.gif sveikite 4u.gif
kapstomės ir mes, jau naktį gali išmiegoti nežviegdama, kad negali kvepuoti zyrtek padeda.
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2014 09 05, 17:46)

aga, mums 18 dienu priklauso ax.gif daugiau ir taip neiskenteciau, ziauriai pavargstu per tas 18d, o dar ir vaikai sanatorijoje visada tampa irzlesni bei nepaklusnus doh.gif
Atsakyti
Labas rytas
Kaip Jus naudojat flixotide kai prasideda kosulys ar rudeni nuolat
Atsakyti
Pernai kai tik pradejo koset purskti pradejau, tai mums gavosi 9 men be pertraukos.

_---------------------------------

Man padekit pamastyti g.gif as sakiau jei taip intensyviai sirgs kaip iki siol,sakiau nuo gruodzio nebeleisiu I darza, nors tikrai sunku, bet nei vienas darbadavys nepriims mane I darba, antra nerandu aukles schmoll.gif
Klausimas ar jus toliau leistumete I darze g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 09 08, 08:12)
Pernai kai tik pradejo koset purskti pradejau, tai mums gavosi 9 men be pertraukos.
_---------------------------------
Man padekit pamastyti g.gif as sakiau jei taip intensyviai sirgs kaip iki siol,sakiau nuo gruodzio nebeleisiu I darza, nors tikrai sunku, bet nei vienas darbadavys nepriims mane I darba, antra nerandu aukles schmoll.gif
Klausimas ar jus toliau leistumete I darze g.gif
pirmus metus beveik ištisai sirgo, antrus-kiek mažiau, bet vistiek sunku buvo, o trečius atvaikščiojo beveik normaliai, 1-2sav. per du mėn tik pasirgdavo. Tai visgi džiaugiuosi kad neišsigandau, o toliau vedžiau vaiką į daržiuką. Tokia mūsų patirtis su mažąją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2014 09 08, 10:31)
pirmus metus beveik ištisai sirgo, antrus-kiek mažiau, bet vistiek sunku buvo, o trečius atvaikščiojo beveik normaliai, 1-2sav. per du mėn tik pasirgdavo. Tai visgi džiaugiuosi kad neišsigandau, o toliau vedžiau vaiką į daržiuką. Tokia mūsų patirtis su mažąją  4u.gif

Mes pirmus metus nuejome 5 dienas, antrus nu maksimum 2 men is 9 men. Siemet nuejome 1 Siena vel sloga doh.gif dar iki gruodzio eisime ir ziuresiu kaip mums seksis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 09 08, 11:08)
Mes pirmus metus nuejome 5 dienas, antrus nu maksimum 2 men is 9 men. Siemet nuejome 1 Siena vel sloga doh.gif dar iki gruodzio eisime ir ziuresiu kaip mums seksis g.gif
svarbu nenuleist ranku ir neturėt nusistatymo, nes jūsų pozityvumas daug ką lemia mirksiukas.gif
Atsakyti