Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

Vasaros metu paūmėjimų pas maniškį nebūdavo, tai ir niekas nebūtų leidęs į sanatoriją, o šaltuoju metu tikrai neturėjau galimybės tris savaites atsiprašyti iš darbų.
Atsakyti
Tai va aš kai galiu tai vezu, nes mums saltas sezonas yra sunkus, bet aš turiu galimybe, o paskui ziuresime, gal tikrai viskas baigsis kada nors.
Atsakyti
o as tai galiu pasakyti, kad siemet labai esu nusivylusi gintaro maistu verysad.gif pernai jis tikrai buvo skanus, ir man tiko ir vaikui. Siemet daug kas persudyta ir padauginta pipiru, -kaip siandien sriuba pietu buvo astri ir suri, vakarienei plovas buvo toks surus, kad net as neivalgiau, ka kalbeti apie vaika doh.gif tai gerai kad tik savaitei buvau issipirkusi vakariene, nes tikrai nebeverta moketi 5.5lt uz toki valgi, kuri privalai susikisti.....mieliniai blynai pernai buvo mano megstamiausi, siemet ziauriai pritrauke aliejaus ir kaip guminiai tokie. Nu zodziu...kainas sukele, o kokybe suprastejo. i dar procijas sumazino lotuliukas.gif ana diena atnese vakkarienei varskes apkepa, tai tokio dydzio, dvieju degtuku dezuciu dydzio lotuliukas.gif aisku, man tai joks praradimas, as sumustini kambaryje galiu suvalgti su salota, suriu ir pomidoru smile.gif o va vaikui norisi silto ir skanaus maistuko, bet taip gaunasi, kad is siandienos ji suvalge 2saukstus sriubos per pietus, viena kasni kotleto, o vakare tik arbatos isgere doh.gif

be to, matosi kad darosi visur tuscia, musu aukstas pries kelias dienas klegejo, dabar ziuriu tik is keliu kambariu girdisi garsai smile.gif

oras puse bedos, silumos nedaug, bet lietaus irgi nedaug gaunam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 08 28, 21:19)
o as tai galiu pasakyti, kad siemet labai esu nusivylusi gintaro maistu verysad.gif pernai jis tikrai buvo skanus, ir man tiko ir vaikui. Siemet daug kas  persudyta ir padauginta pipiru, -kaip siandien sriuba pietu buvo  astri ir suri, vakarienei plovas buvo toks surus, kad net as neivalgiau, ka kalbeti apie vaika doh.gif tai gerai kad tik savaitei buvau issipirkusi vakariene, nes tikrai nebeverta moketi 5.5lt uz toki valgi, kuri privalai susikisti.....mieliniai blynai pernai buvo mano megstamiausi, siemet ziauriai pritrauke aliejaus ir kaip guminiai tokie. Nu zodziu...kainas sukele, o kokybe suprastejo. i dar procijas sumazino lotuliukas.gif ana diena atnese vakkarienei varskes apkepa, tai tokio dydzio, dvieju degtuku dezuciu dydzio lotuliukas.gif aisku, man tai joks praradimas, as sumustini kambaryje galiu suvalgti su salota, suriu ir pomidoru smile.gif o va vaikui norisi silto ir skanaus maistuko, bet taip gaunasi, kad is siandienos ji suvalge 2saukstus sriubos per pietus, viena kasni kotleto, o vakare tik arbatos isgere doh.gif

be to, matosi kad darosi visur tuscia, musu aukstas pries kelias dienas klegejo, dabar ziuriu tik is keliu kambariu girdisi garsai smile.gif

hm..negąsdinkite blush2.gif Vat su valgiu bėda. Maniškis begalo alergiškas. Praėjusiais metais pritaikė maitinimą ir galiausiai ruošdavo tai, ko paprašydavau. Porcijas gaudavome didesnes nei kiti. Vaikas valgė labai noriai. Labai tikiuosi ir šiemet to paties. Nes mes, deja, grįžę į kambarį, nieko kito suvalgyti ir negalime. Nelabai yra iš ko rinktis, kai galime valgyti vos ~10 produktų.
Dėl pustuštės sanatorijos, tai labai džiaugiuosi thumbup.gif Kuo mažiau žmonių, tuo geriau thumbup.gif Mažiau ligų, lengviau procedūrų grafiką susidėlioti thumbup.gif

Beje, iki kada jūs sanatorijoje būsite? Kokio amžiaus jūsų vaikutis?
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 08 28, 22:19)
o as tai galiu pasakyti, kad siemet labai esu nusivylusi gintaro maistu verysad.gif pernai jis tikrai buvo skanus, ir man tiko ir vaikui. Siemet daug kas  persudyta ir padauginta pipiru, -kaip siandien sriuba pietu buvo  astri ir suri, vakarienei plovas buvo toks surus, kad net as neivalgiau, ka kalbeti apie vaika doh.gif tai gerai kad tik savaitei buvau issipirkusi vakariene, nes tikrai nebeverta moketi 5.5lt uz toki valgi, kuri privalai susikisti.....mieliniai blynai pernai buvo mano megstamiausi, siemet ziauriai pritrauke aliejaus ir kaip guminiai tokie. Nu zodziu...kainas sukele, o kokybe suprastejo. i dar procijas sumazino lotuliukas.gif ana diena atnese vakkarienei varskes apkepa, tai tokio dydzio, dvieju degtuku dezuciu dydzio lotuliukas.gif aisku, man tai joks praradimas, as sumustini kambaryje galiu suvalgti su salota, suriu ir pomidoru smile.gif o va vaikui norisi silto ir skanaus maistuko, bet taip gaunasi, kad is siandienos ji suvalge 2saukstus sriubos per pietus, viena kasni kotleto, o vakare tik arbatos isgere doh.gif

žiema kai buvau buvo tas pats, blynų be iššimties gydytoja patarė nevalgyti, apie plova sūrus, kaikurios sriubo sūrios, jei neidavo valgyti su mazge į vežimuka ir į kavinuke, pavalgydavo tada paguldydavau ir eidavome pasivaikščioti.
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2014 08 29, 00:36)
hm..negąsdinkite blush2.gif Vat su valgiu bėda. Maniškis begalo alergiškas. Praėjusiais metais pritaikė maitinimą ir galiausiai ruošdavo tai, ko paprašydavau. Porcijas gaudavome didesnes nei kiti. Vaikas valgė labai noriai. Labai tikiuosi ir šiemet to paties. Nes mes, deja, grįžę į kambarį, nieko kito suvalgyti ir negalime. Nelabai yra iš ko rinktis, kai galime valgyti vos ~10 produktų.
Dėl pustuštės sanatorijos, tai labai džiaugiuosi thumbup.gif Kuo mažiau žmonių, tuo geriau thumbup.gif Mažiau ligų, lengviau procedūrų grafiką susidėlioti thumbup.gif

Beje, iki kada jūs sanatorijoje būsite? Kokio amžiaus jūsų vaikutis?

busime dar savaite, iki sestadienio tikrai smile.gif maniskis 4metuku, na galima sakyti beveik 5 smile.gif uz poros men sueis 5 smile.gif kada atvykstat? smile.gif
Atsakyti
Kita savaite numatomi puikus orai. Sauleta, silta ir be lietaus. Temperatura apie 20.

Gero poilsio ir emociju 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip gyvena musu draugai g.gif

Mes po 1 dienos darzelyje jau namie doh.gif lotuliukas.gif nakti kai parades rekti negaliu kvepuot, paprasti kaip euphorbium nepadeda, gydytoja sako gal alergija tai geriam zyrtek lasiuku ir lasinu I nosyte Galazolino, tikiuosi issivalys g.gif nes nei pirmyn nei atgal kas yra nosyteje g.gif
Atsakyti
rugsejis, prasideda ligu startas smile.gif

Roga, tikiuosi greit palengves 4u.gif

mes ryt jau namo vaziuojam, atsibodo jau, nors si karta laikas daug greiciau cia praejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 09 05, 12:13)

mes ryt jau namo vaziuojam, atsibodo jau, nors si karta laikas daug greiciau cia praejo smile.gif

Kiek dienų buvot? Kaip dabar ten žmonių, nepagausėjo?
Mes pirmadienį išvažiuojam. O kažin galima kokį sekmadienį atvykti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Serpentine~: 05 rugsėjo 2014 - 12:19
QUOTE(Zirzė @ 2014 09 05, 13:13)

tikiuosi, kad ligų bus kuo mažiau.
gero kelio namo 4u.gif

QUOTE(~Serpentine~ @ 2014 09 05, 13:18)

galima mirksiukas.gif tik pasiskambink ir pasakyk, kad atvykstate 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2014 09 05, 13:18)
Mes pirmadienį išvažiuojam. O kažin galima kokį sekmadienį atvykti?

ryt bus 17ta diena. kadangi sekamdieni proceduru nebera, tad nematau reikalo ilgiau pasilikti smile.gif
nea, zmoniu nedaug, sake kad sia savaite tik keletas atvaziave buvo nauju smile.gif galima ir sekmadieniais vaziuoti, bet as nenoreciau, vien del gydytoja, tada nezinia ar butu tas, kurio noreciau ax.gif

QUOTE(Roga @ 2014 09 05, 13:36)
gero kelio namo 4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti