Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(vaidute2006 @ 2014 08 18, 14:08)
Taip, montelukastos padauginau  verysad.gif  o jauciasi, tai jis puikiai, jokiu salutiniu pozymiu. Tai tada siandien vakare neduosiu, tik ryt.

aha duočiau tik rytoj 4u.gif
Atsakyti
Laba.

Gal kas bandėt Buteiko kvėpavimo pratimus astmai palengvint ir kontroliuot?
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 08 01, 09:50)
Aš skiepais netikiu, ta gydytoja mano žino ir net nesiūlo. CIA mano nuomone, aš net nesvarstau.
O kodėl negalite pabandyti saltalanki, jis alergizuoja. Tai aš pradėjau nuo keliu lašu, pamačiau, kad viskas gerai tai dabar duodu po arbatinį šaukštelį prieš valgį likus 15 min. Aš ir vitaminu neduodu netikiu, vitaminas C draugas kai serga. Stipinames ir ruošiamės rudeniui, tikiuosi kuo veliau bus pirmas priepuolis po vasaros.

O kokią naudą jūs pastebėjot duodama šaltalankių aliejų?
Atsakyti
QUOTE(a_g_n_u_t_e @ 2014 08 24, 21:24)

Aš savo mergaitei daviau šaltalankio aliejų refliukso gydymui ir profilaktikai (serga ji ir astma), jai padėjo, nuimdavo sausą kosulį dėl refliukso. Aš pati dabar tepu nosį šaltalankių aliejum, nes nuo į nosį purškiamų vaistų išdeginta gleivinė, dar tik kelios dienos tepu nakčiai, bet žinoma aliejus drėkina gleivinę, tikiuosi atsistatys laikui bėgant 4u.gif
Atsakyti
Berots, vasara i pabaiga, sprendziant pagal orus.

Merginos norejau paklausti, nuo kada jus pradedat vaikams duoti montelukasta? Mums pulmonologe rekomendavo pradeti gerti iki ligu sezonui isibegejant. Tai ziuriu as i ta ora ir galvoju, nuo kada gi cia? Ar jau pradet ar dar luktelet?

Tiesa, vasara praleidom be vaistu. Kelem zemes uki. Lakstem laukais basi ir palaidais plaukais biggrin.gif Ir pamelusiom lupom, ir slapi nuo lietaus, ir perpuciami vejais.... bet nei sykio nei kostelejome, nei ciaudejome, nei snargliavome.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 25 rugpjūčio 2014 - 08:30
QUOTE(a_g_n_u_t_e @ 2014 08 24, 21:24)

Pagaliau mano vaikas gerkle turi, o ne tik raudona, istinusi tonziles per visa gerkle. Penktadienį buvome pas gydytoja pagaliau sakau graži gerkle, rausva ciut nuo jos noro zviegaut. Poveikis jaučiasi, net nuo refliukso neduodu vaistu blush2.gif keistas sutapimas pradėjus duoti daugkas susitvarkė, net svoris pradėjo augti.
Aišku neaišku kaip bus kai grisime i darželį visa vasara atostogavome.

QUOTE(janna @ 2014 08 25, 09:07)

Merginos norejau paklausti, nuo kada jus pradedat vaikams duoti montelukasta?  Mums pulmonologe rekomendavo pradeti gerti iki ligu sezonui isibegejant. Tai ziuriu as i ta ora ir galvoju, nuo kada gi cia? Ar jau pradet ar dar luktelet?

Tiesa, vasara praleidom be vaistu. Kelem zemes uki. Lakstem laukais basi ir palaidais plaukais  biggrin.gif  Ir pamelusiom lupom, ir slapi nuo lietaus, ir perpuciami vejais.... bet nei sykio nei kostelejome, nei ciaudejome, nei snargliavome.

Žinok nežinau, bijau ir pagalvoti apie ligas. Su gydytoju sutariau kai susirgs guldys i ligonine, tai neduosiu ir toliau kokias jokiu vaistu. Mes 4 mėn be cool.gif
Atsakyti
Jei vaikas nekosėja, manau nėra reikalo iš anksto tos Monkastos ir duoti. Va šaltalankių aliejų pradėt naudot kaip refliukso profilaktikai galima, nes artėja periodas kada dažniausiai refliuksas suūmėja.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 08 25, 10:39)
Jei vaikas nekosėja, manau nėra reikalo iš anksto tos Monkastos ir duoti. Va šaltalankių aliejų pradėt naudot kaip refliukso profilaktikai galima, nes artėja periodas kada dažniausiai refliuksas suūmėja.

Vat ta pati pagalvojau vėl pradėjau duoti.
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2014 08 25, 09:07)

Merginos norejau paklausti, nuo kada jus pradedat vaikams duoti montelukasta?  Mums pulmonologe rekomendavo pradeti gerti iki ligu sezonui isibegejant. Tai ziuriu as i ta ora ir galvoju, nuo kada gi cia? Ar jau pradet ar dar luktelet?

Tiesa, vasara praleidom be vaistu. Kelem zemes uki. Lakstem laukais basi ir palaidais plaukais  biggrin.gif  Ir pamelusiom lupom, ir slapi nuo lietaus, ir perpuciami vejais.... bet nei sykio nei kostelejome, nei ciaudejome, nei snargliavome.

mes tai kai nustojom F purkstiss, tai greit perejom prie Singulair. Iki siol geriam, ir net neturiu minties nuimti, nes koseja, va dar ir sloga pasigavo, tad 5d sanatorijos gydytoja israse ventolina ir F purkstis. o kosulys ziauriai negrazus, toks kaip laringitinis, is giliai unsure.gif mazai kada toki girdziu. turim nemazai proceduru, tikiuosi greit sustabdysim liga
Atsakyti
O gal procedūros ir suūmino viską? Gal kaip tik viskas čia valosi?

Roga, suremiam pečius wink.gif Man iš fantastikos srities tie 4 mėn. Bet kai dabar tokie orai, visko gali būti o ir į mokyklą po savaitės. Bet aš jau be strioko- kaip bus ir kada bus, dzin, jau ir taip širdį džiuginą tokia ilga pertrauka.
Bet va šaltalankio nusipirksiu ir pabandysiu duot, labai tikiuosi, kad nealergizuos. Nes spėju rudenį būtent refliuksas ir duoda pradžią visam sūmėjimui.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 08 25, 15:56)
O gal procedūros ir suūmino viską? Gal kaip tik viskas čia valosi?

Roga, suremiam pečius wink.gif Man iš fantastikos srities tie 4 mėn.  Bet kai dabar tokie orai, visko gali būti o ir į mokyklą po savaitės. Bet aš jau be strioko- kaip bus ir kada bus, dzin, jau ir taip širdį džiuginą tokia ilga pertrauka.
Bet va šaltalankio nusipirksiu ir pabandysiu duot, labai tikiuosi, kad nealergizuos. Nes spėju rudenį būtent refliuksas ir duoda pradžią visam sūmėjimui.

Suremem mirksiukas.gif nes tikrai kol kas fantastika, taip norėtųsi, kad nebekankintu, bet kaip sakau kaip bus pamatysime, nieko neisbursi, bet kiekviena nesirgimo diena gali stiprėti organizmas ir taip nerealiai 4 mėn laikomas toliau mirksiukas.gif

Zirze linkiu neisisirgti, o tik stiprėti.
Atsakyti
Nesuprantu, o kodel refliuksas paumeja rudeni? Cia juk virskinimo sistemos reikalai g.gif
Atsakyti