QUOTE(janna @ 2014 11 28, 17:23)
O nebandėte palašinti ar sukvėpuoti fiziologinį? Gal jis kiek suskystintų sekretą?
fiziologinis tai sūrus vanduo?
daviau nuo alergijos, sloga buvus 12 sav apmažėjo, nors tokia geltona buvo, aš alergine įsivaizdavau tik skaidria
ir dar kosėjo man tas vaikas, kosėjo spazmavo 2 sav, paskui jau paėmėm stodal, ventolina, šalia M ir F visada buvo, tuomet prieš alerginius, vakare nuėjom į pirtį ir tai buvo pirma naktis po 2 sav kai per nakti nei vieno spazmo, buvo pkosėjo, bet taip lengvai paprastai. nežinau kiek itakos pirtis turėjo
JUS VEDAT VAIKUS Į PIRTĮ?
QUOTE(kristinuv @ 2014 11 28, 23:17)
Ar tai reiškia, kad per anksti nutraukiau F? Ar per staigiai sumažinau?
aš tai kai prasideda kosuliai dusu 2 kart dienoje F. Pas mane du vaikai su BA bet vienas gauna 1 kart dienoje (vyresnis), o mažiukė 2 kart dienoje, nes šiuokart ji labiau kosti
o šiaip labai pačiai reaguoti stebėti ir parinkti dozes reikia išmokti.
kol išmokau tampiau pas šeimos gyd vaikus, o paskui jau pati matytavau pagal situaciją
QUOTE(kristinuv @ 2014 11 29, 00:17)
Ir po kiek laiko vėl galiu bandyt nutraukti?
stebėkit agal vaiko būkle, mums sakydavo, kad 2 kart turi būti apie mėn laiko, nors būna aš ir po 2 sav papurškiu, ypač vasara, žiema mažinti sudėtngiau
QUOTE(kristinuv @ 2014 11 29, 10:18)
O kaip atskirti rytinį Gerl kosulį nuo BA?
pas mus GErl pasireiškia labiau krenkšimu, o ne kosuliu, tai nesupainiojam
QUOTE(agne_ja @ 2014 11 29, 23:39)
Mano dukrytė dabar vėl pradėjo sloguoti, aišku viskas labai greitai pradeda leistis žemyn, daktarė paklausius sakė, kad nieko negirdi, bet paskyrė purkšti F. Dar duoti Brontex, Aerius, Nasonex...
normaliai, nuo kosulio, slogos, alergijos ir BA kontrolei F. tai gi čia ne mėnesiui, o kokiai savaite toks rinkinys
QUOTE(agne_ja @ 2014 11 30, 14:40)
baisiausia tai, bent mano atveju, kad gydytojai turi tam tikrą gydymo schemą, kuria ir vadovaujasi, o neatsižvelgia į kiekvieną vaiką individualiai....
o jus Lentvary ar Trakuose polikliniką lankote? pas kuri pulmo važinėjat?
aš niekada negalėčiau pasakyti, kad vienodas gydymas būna mūsų pulmo, nes vežu 2 savo vaikus, draugės veža, sesė turim bendru vaistu, bet dozes planas skiriasi
QUOTE(kristinuv @ 2014 11 30, 20:11)
bet kazkas musu gydyme tikrai netaip. Kvepuoja F ir singulair geria jau gal menesi, o per ta laika jau antra karta paumeja BA. Dabar toks sunkus iskvepimas, kad ima panika, ar vaziuoti i santariskes ar ne.
Kaip suprantu, ten suleistų deksametazono. bet tai tiek vaistu, plaukai siausiasi.
Duodu kvepuoti ventolino po dvi dozes kas tris valandas..
Kaip šiandien jaučiates?
QUOTE(bevardė @ 2014 12 01, 09:40)
Va refliuksas tai nervuoja, nedaviau 5 dienas omeprozolio ir jau skundžiasi kad giliai gerklytę peršti. Va šito vaisto tai aš nenoriu tiek ilgai duoti, man jis pavojingesnis nei F. Bet nieko nepadarysi. Aišku čia tgimtadienių krūva išmušė iš mitybos režimo, bet va ir kalėdos ant nosies, nykštukas vaikšto su saldainiais, tai kur čia tą skranduką išsaugosi
pas mus irgi nuaudėjo gimimo diena, kita diena pradėjo krenšti ko visa mėnesi nedarė, tai frutin pora kartu dienoje daviau, dabar kaip ir rimsta
rodos jis pas mane nelabai ko ten prisivalgo, bet užtenka kad vėlai pavalgo ir gana